Mitsubishi Galant Luotettavuus

Mitsubishi Motors on tunnettu japanilainen autoyhtiö, joka on ollut olemassa jo vuosia, ja se on kuuluisa halvoista hinnoistaan. Galant on lopetettu vuodesta 2012 lähtien Yhdysvalloissa. Galantin viimeinen sukupolvi oli 4-ovinen sedan.

Yleiskatsaus

Galant on ollut tuotannossa vuodesta 1969 lähtien, ja se lopetettiin lopullisesti vuonna 2012 Yhdysvalloista. Auto on edelleen esillä vanhojen autojen markkinoilla ja se on hyvä ostos. Sitä on saatavana kolmella moottorityypillä 2,4 L 4G69 I4, 3,8 L 6G75 V6-moottori ja 3,8 L 6G75 V6 MIVEC-moottori.

Luotettavuus

Auton luotettavuus on yksi tärkeimmistä tekijöistä ennen auton ostamista. Mitsubishi on ollut kuuluisa halvoista hinnoistaan, mutta osien laatu ei ole koskaan ollut parasta mahdollista. Autoissa oli ongelmia, kun niiden halvat moottorit polttivat öljyä ja muuttuivat käyttökelvottomiksi jo ennen 100 000 kilometriä. Galant on silti hintaansa nähden luotettava vaihtoehto, ja sen ylläpitokustannukset ovat myös alhaiset. Sen luotettavuusluokitus on 69 sadasta.

Turvallisuus

Auton turvallisuustoimenpiteet ovat tärkein tekijä auton luotettavuutta arvioitaessa. Mitsubishi-autojen turvallisuus testataan usein IIHS:n ja NHTSA:n järjestämissä törmäystesteissä. IIHS on tehnyt Galantille törmäystestin, ja se on saanut siltä erinomaisen arvosanan. Siinä on myös monia turvallisuusvarusteita, kuten nelipyörä-ABS, luistonesto, turvatyynyt jne.

Poistot

Myös poistoaste on melko tärkeä tekijä auton luotettavuuden arvioinnissa. Japanilaisena merkkinä Mitsubishi pitää arvonsa erittäin hyvin, ja sen arvo alenee keskimäärin 40 % 5 vuoden kuluttua, mikä on autojen osalta suuri arvo. Galant on vanha auto, joten sen arvon aleneminen riippuu pääasiassa sen kunnosta.

  Jeep Patriot Luotettavuus

Huolto ja korjaus

Huolto- ja korjauskustannukset ovat suurin ratkaiseva tekijä autoa ostettaessa. Mitsubishi-autot ovat kuitenkin japanilaisena merkkinä edullisempia kuin monet muut autot. Mitsubishi-autojen keskimääräiset huoltokustannukset ovat noin 300 dollaria. Galant maksaa vuosittain noin 500 dollaria kaikista huolloista, mutta se riippuu pääasiassa auton ajokilometreistä.

FAQ

Onko Mitsubishi Galant etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Mitsubishi Galant on etuvetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Mitsubishi Galantissa on?

Mitsubishi Galant on 5-paikkainen auto. Tämän auton EPA-luokitus on: Midsize

Kuinka paljon hevosvoimia Mitsubishi Galantissa on ja onko siinä turbo?

Mitsubishi Galantissa on 160 hevosvoimaa ja 157 lb-ft vääntöä. Moottori on kaasu I4, jonka iskutilavuus on 2.4L/ Polttoainejärjestelmä on: Elektroninen polttoaineen ruiskutus.

Kuinka suuri on Mitsubishi Galantin tavaratila?

13,3 kuutiometriä ( 0,377 m3 ).

Kuinka paljon maavaraa Mitsubishi Galantissa on?

5,9 tuumaa ( 14,99 cm )

Minkälaiset pyörät siinä on?

Mitsubishi Galantissa on 18 x 8,0 tuuman seosmetallivanteet edessä ja 18 x 8,0 tuuman seosmetallivanteet takana.

Minkä vuoden Mitsubishi Galant on paras?

Paras vuosi käytetylle Galantille on 2012. Vuoden 2012 Mitsubishi Galantin vakiovarusteisiin kuuluvat mm. ajonvakautusjärjestelmä, lukkiutumattomat jarrut ja sivuturvatyynyt. Galant sai Insurance Institute for Highway Safety -laitokselta korkeimman arvosanan ”Hyvä” etutörmäystesteissä ja sivutörmäystesteissä. Se sai myös ”hyväksyttävän”, toiseksi parhaan arvosanan kattovahvistustestissä.

  Cadillac CT5 Luotettavuus

Onko Mitsubishi Galant hyvä käytetty auto?

Kyllä, käytetty Galant voi olla hyvä valinta, jos haluat jotain edullista ja luotettavaa. Käytetty Galant on turvallinen ajoneuvo, koska se täyttää liittovaltion turvallisuusstandardit ja sillä on takuu.

Minkälainen moottori on vuoden 2012 Mitsubishi Galantissa?

Galantissa on vain yksi moottori: 2,4-litrainen nelisylinterinen. Moottori tuottaa 160 hevosvoimaa, ja sen katsotaan riittävän päivittäisiin työ- tai koulumatkoihin. Galantin nelivaihteinen manuaalivaihteisto on vanhaa mallia. Useimmissa keskikokoisissa autoissa on nykyään viisi- tai kuusivaihteinen automaatti.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z