Mitsubishi Eclipse Cross Luotettavuus

Mitsubishi Motors on tunnettu japanilainen autoyhtiö, joka on ollut olemassa jo vuosia, ja se on kuuluisa halvoista hinnoistaan. Eclipse Cross on 5-ovinen kompakti crossover-maasturi, ja se on todella hyvännäköinen. Katumaasturista on myös PHEV-vaihtoehto.

Yleiskatsaus

Eclipse Cross esiteltiin vuonna 2011, ja se on paljon edullisempi kuin monet muut kilpailijat. Autoa on saatavana 3 eri varustetasoa, joista yksi on PHEV-versio. Bensiinimoottoreita ovat 1,5 L I4- ja 2,0 L I4-moottorit. Auton voimansiirtojärjestelmään on tehty monia parannuksia, ja siinä on Toyotan Aisin-voimansiirtojärjestelmä.

Luotettavuus

Auton luotettavuus on yksi tärkeimmistä tekijöistä ennen auton ostamista. Mitsubishi on ollut kuuluisa halvoista hinnoistaan, mutta osien laatu ei ole koskaan ollut paras mahdollinen. Autoissa oli ongelmia, kun niiden halvat moottorit polttivat öljyä ja muuttuivat käyttökelvottomiksi jo ennen 100 000 kilometriä. Eclipse Crossin keskimääräinen luotettavuuspistemäärä on Consumer Reportsin mukaan 52 pistettä 100:sta.

Turvallisuus

Auton turvallisuustoimenpiteet ovat tärkein tekijä arvioitaessa auton luotettavuutta. Mitsubishi-autojen turvallisuus testataan usein IIHS:n ja NHTSA:n järjestämissä törmäystesteissä. Eclipse Cross on läpäissyt IIHS:n ja NHTSA:n tekemät törmäystestit, ja se on saanut niiltä erinomaisen arvosanan. Siinä on myös monia turvallisuusvaihtoehtoja, kuten kaistavahti, jalankulkijan tunnistus, etutörmäysvaroitin jne.

Poistoprosentti

Myös poistoaste on melko tärkeä auton luotettavuuden arvioinnissa. Japanilaisena merkkinä Mitsubishi pitää arvonsa erittäin hyvin, ja sen arvo alenee keskimäärin 40 % viiden vuoden kuluttua, mikä on autojen osalta suuri arvo. Eclipse Crossin poistoaste on melko hyvä, 50 % 5 vuoden kuluttua.

  Hummer H3 Luotettavuus

Huolto ja korjaus

Huolto- ja korjauskustannukset ovat suurin ratkaiseva tekijä autoa ostettaessa. Mitsubishi-autot ovat kuitenkin japanilaisena merkkinä edullisempia kuin monet muut autot. Mitsubishi-autojen keskimääräiset huoltokustannukset ovat noin 300 dollaria. Eclipse Crossin kaikki huolto- ja muut korjauskustannukset ovat noin 500 dollaria vuodessa.

FAQ

Onko Mitsubishi Eclipse Cross etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Mitsubishi Eclipse Cross on nelivetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Mitsubishi Eclipse Crossissa on?

Mitsubishi Eclipse Cross on 5-paikkainen auto. Tämän auton EPA-luokitus on: Small SUV 4WD

Kuinka paljon hevosvoimia Mitsubishi Eclipse Crossissa on ja onko siinä turbo?

Mitsubishi Eclipse Crossin teho on 152 hevosvoimaa ja vääntömomentti 184 lb-ft. Moottori on Intercooled Turbo Regular Unleaded I-4, jonka tilavuus on 1,5 L. Polttoainejärjestelmä on: Bensiinin suoraruiskutus.

Kuinka paljon maavaraa Mitsubishi Eclipse Crossissa on?

8,5 tuumaa ( 21,59 cm )

Minkälaiset pyörät siinä on?

Mitsubishi Eclipse Crossissa on 18 X 7 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 18 X 7 tuuman alumiiniset takavanteet.

Onko Mitsubishi Eclipse hyvä auto?

Eclipse on hyvä auto. Mitsubishi Eclipsen kokonaisluotettavuus on 67,3, mikä tekee siitä erittäin luotettavan. Tämä kaavio osoittaa, miten se sijoittuu muihin autoihin verrattuna. Tämän auton keskimääräinen yleisarvosana on kuitenkin 57.

Kuinka kauan Mitsubishi Eclipse Cross kestää?

Cross kestää keskimäärin 170.000-190.000 kilometriä. Odottamattomia korjauksia tarvitaan Eclipsissä noin 0,16 kertaa kalenterivuodessa. Vakavia ongelmia esiintyy 13 %:n todennäköisyydellä. Keskimääräinen Eclipsen omistaja käyttää vuosittain 510 dollaria korjauksiin.

  Mitsubishi Galant Luotettavuus

Onko Eclipse Crossissa kattoluukku?

Kyllä, Eclipse Crossissa on kattoluukku, ja se voidaan avata manuaalisesti tai automaattisesti. Voit avautua ympäröivälle maailmalle, olitpa missä tahansa. Eclipse Crossin sähkötoiminen panoraamakattoluukku lisää ”wow”-tekijän ajoihisi.

Onko Mitsubishi Eclipse Cross pieni katumaasturi?

Kyllä, Eclipse cross on pieni katumaasturi. Mitsubishi Eclipse Cross, pienikokoinen katumaasturi, jolla on ainutlaatuinen muoto, on pienempi kuin useimmat. Tämä tarkoittaa, että siinä on vähemmän tilaa sisällä kuin tyypillisissä katumaastureissa.

Onko 2022 Crossissa turbo?

Vuoden 2022 Eclipse Crossin voimanlähteenä toimiva 1,5-litrainen nelisylinterinen turbomoottori on sama kuin aiemmissa malleissa. Se tuottaa 152 hevosvoimaa ja vääntöä 184 lb-ft. Tietyissä olosuhteissa se voi tuntua vilkkaalta alhaisilla nopeuksilla kaupunkikaduilla.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z