Mitsubishi Outlander Sport Luotettavuus

Mitsubishi Motors on tunnettu japanilainen autofirma, joka on ollut olemassa jo vuosia, ja se on kuuluisa halvoista hinnoistaan. Outlander Sport on Mitsubishin kompakti katumaasturi, ja se on urheilullisesti rajoitettu painos tavallisesta Outlander-mallista. Tämä katumaasturi on enemmänkin vain toinen muunnelma Outlander-mallista.

Yleiskatsaus

Outlander esiteltiin ensimmäisen kerran vuonna 2001, ja se on nyt neljännessä sukupolvessa. Katumaasturista on saatavilla myös PHEV-malli. Outlander Sport -mallissa on 2,0 litran I4-moottori, joka tuottaa enimmillään 148 hv.

Luotettavuus

Auton luotettavuus on yksi tärkeimmistä tekijöistä ennen auton ostamista. Mitsubishi on ollut kuuluisa halvoista hinnoistaan, mutta osien laatu ei ole koskaan ollut parasta mahdollista. Autoissa oli ongelmia, kun niiden halvat moottorit polttivat öljyä ja menivät epäkuntoon jo ennen 100 000 kilometriä. Outlander Sport on Mitsubishin luotettavin auto, sillä J.D Powerin luotettavuusarvosana on 83 pistettä sadasta.

Turvallisuus

Auton turvallisuustoimenpiteet ovat tärkein tekijä arvioitaessa auton luotettavuutta. Mitsubishi-autojen turvallisuus testataan usein IIHS:n ja NHTSA:n järjestämissä törmäystesteissä. IIHS on testannut Outlander Sportin törmäystesteissä, ja se on saanut Top Safety Pick+ -palkinnon.

Poistoprosentti

Myös poistonopeus on melko olennainen tekijä auton luotettavuuden arvioinnissa. Japanilaisena merkkinä Mitsubishi pitää arvonsa erittäin hyvin, ja se tekee keskimäärin 40 %:n arvonalennuksen 5 vuoden kuluttua, mikä on autojen osalta hieno luku. Outlander Sportin poistoaste on korkea, noin 53 %.

  Mitsubishi Raider Reliability

Huolto ja korjaus

Huolto- ja korjauskustannukset ovat suurin ratkaiseva tekijä autoa ostettaessa. Mitsubishi-autot ovat kuitenkin japanilaisena merkkinä edullisempia kuin monet muut autot. Mitsubishi-autojen keskimääräiset huoltokustannukset ovat noin 300 dollaria. Outlander Sportin kaikki huoltokustannukset ovat noin 700 dollaria vuodessa, mutta ne riippuvat pääasiassa auton ajokilometreistä.

FAQ

Onko Mitsubishi Outlander Sport etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Mitsubishi Outlander Sport on nelivetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Mitsubishi Outlander Sportissa on?

Mitsubishi Outlander Sport on 5-paikkainen auto. Tämän auton EPA-luokitus on: Small SUV 4WD

Kuinka paljon hevosvoimia Mitsubishi Outlander Sportissa on ja onko siinä turbo?

Mitsubishi Outlander Sportin teho on 168 hevosvoimaa ja vääntömomentti 167 lb-ft. Moottori on Regular Unleaded I-4, jonka iskutilavuus on 2,4 L Polttoainejärjestelmä on: Sequential MPI.

Kuinka paljon maavaraa Mitsubishi Outlander Sportissa on?

8,5 tuumaa ( 21,59 cm )

Minkälaiset pyörät siinä on?

Mitsubishi Outlander Sportissa on 18 X 7 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 18 X 7 tuuman alumiiniset takavanteet.

Kuinka monta kilometriä Mitsubishi Outlander Sport kestää?

Mitsubishi Outlander kestää keskimäärin 200.000-220.000 kilometriä. Odottamattomia korjauksia tarvitaan Outlanderiin noin 0,26 kertaa kalenterivuodessa. On 11 %:n todennäköisyys, että ongelma on vakava.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z