Mitsubishi Lancer Luotettavuus

Mitsubishi Motors on tunnettu japanilainen autoyhtiö, joka on ollut olemassa jo vuosia, ja se on kuuluisa halvoista hinnoistaan. Lancer on 4-ovinen sedan, joka on ollut melko kuuluisa aiemmin. Lancer oli kunnollinen auto, jonka luotettavuuspisteet olivat tyydyttävät.

Yleiskatsaus

Lancer on ollut tuotannossa vuodesta 1973 lähtien, ja se lopetettiin lopullisesti vuonna 2017 Yhdysvalloista. Auto on edelleen läsnä vanhojen autojen markkinoilla ja se on hyvä ostos. Lancerista on monta sukupolvea ja sitä käytetään edelleen modifiointitarkoituksiin. Yhdeksäs sukupolvi oli viimeinen ja siinä oli 2,0 L moottori.

Luotettavuus

Auton luotettavuus on yksi tärkeimmistä tekijöistä ennen auton ostamista. Mitsubishi on ollut kuuluisa halvoista hinnoistaan, mutta osien laatu ei ole koskaan ollut parasta mahdollista. Autoissa oli ongelmia halpojen moottoreidensa kanssa, jotka polttivat öljyä ja muuttuivat käyttökelvottomiksi jo ennen 100 000 kilometriä. Lancer on silti hintaansa nähden luotettava vaihtoehto, ja sen ylläpitokustannukset ovat myös alhaiset. Sen luotettavuusluokitus on 3 tähteä viidestä.

Turvallisuus

Auton turvallisuustoimenpiteet ovat tärkein tekijä auton luotettavuutta arvioitaessa. Mitsubishi-autojen turvallisuus testataan usein IIHS:n ja NHTSA:n järjestämissä törmäystesteissä. NHTSA on testannut Lancerin törmäystesteissä, ja se on saanut 4 tähteä 5:stä.

Poistoprosentti

Myös poistoaste on melko tärkeä auton luotettavuuden arvioinnissa. Japanilaisena merkkinä Mitsubishi pitää arvonsa erittäin hyvin, ja se tekee keskimäärin 40 %:n arvonalennuksen 5 vuoden kuluttua, mikä on autojen kannalta hieno luku. Lancer on vanha auto, joten sen arvon aleneminen riippuu pääasiassa sen kunnosta.

  Dodge Viper Luotettavuus

Huolto ja korjaus

Huolto- ja korjauskustannukset ovat suurin ratkaiseva tekijä autoa ostettaessa. Mitsubishi-autot ovat kuitenkin japanilaisena merkkinä edullisempia kuin monet muut autot. Mitsubishi-autojen keskimääräiset huoltokustannukset ovat noin 300 dollaria. Lancer maksaa jopa alle 500 dollaria vuodessa kaikista huolloista, mutta se riippuu pääasiassa auton ajokilometreistä.

FAQ

Onko Mitsubishi Lancer etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Mitsubishi Lancer on etuvetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Mitsubishi Lancerissa on?

Mitsubishi Lancer on 5-paikkainen auto. Tämän auton EPA-luokitus on: Kompaktit autot

Kuinka paljon hevosvoimia Mitsubishi Lancerissa on ja onko siinä turbo?

Mitsubishi Lancerissa on 148 hevosvoimaa ja 145 lb-ft vääntöä. Moottori on Regular Unleaded I-4, jonka iskutilavuus on 2,0 L Polttoainejärjestelmä on: Sequential MPI.

Kuinka suuri on Mitsubishi Lancerin tavaratila?

12,3 kuutiometriä ( 0,348 m3 ).

Kuinka suuri maavara Mitsubishi Lancerissa on?

5,5 tuumaa ( 13,97 cm )

Minkälaiset pyörät siinä on?

Mitsubishi Lancerissa on 16 X 6,5 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 16 X 6,5 tuuman alumiiniset takavanteet.

Onko Mitsubishi Lancerilla ongelmia?

Suuret ongelmat ovat harvinaisia Mitsubishi Lancerissa 100 000 kilometriin asti. CVT-vaihteistomalleissa oli ensimmäisenä ongelmia.

Kestävätkö Mitsubishi Lancerit pitkään?

Perushuollolla ja harkitulla ajotavalla Mitsubishi Lancer on varsin luotettava. Se voi kestää 150 000-200 000 mailia. Perushuollolla ja varovaisella ajotavalla se voi kestää 10-13 vuotta, kun keskimääräinen vuotuinen ajokilometrimäärä on 15 000 MPG.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z