Nissan Pathfinderin luotettavuus

Japanilaista valmistajaa Nissania pidetään yhtenä maailman luotettavimmista autonvalmistajista. Pathfinder on Nissanin täysikokoinen 8-paikkainen katumaasturi, jota voidaan käyttää moniin tarkoituksiin. Katumaasturin on tarkoitus kestää monta vuotta, ja auton laatu kestää kaikissa olosuhteissa.

Yleiskatsaus

Pathfinder on yksi parhaista ja vanhimmista Nissaneista, joka on edelleen markkinoilla. se esiteltiin ensimmäisen kerran vuonna 1985 ja se on nyt viidennessä sukupolvessa, joka esiteltiin hiljattain vuonna 2021. Pathfinderissa on Yhdysvalloissa 4 varustetasoa, joissa on vaihtoehto AWD-ajovaihteistolle. Katumaasturissa on 3,5 L V6-moottori 9-vaihteisella automaattivaihteistolla.

Luotettavuus

Ajoneuvon luotettavuus ja luotettavuus ovat tärkeimmät tekijät ennen ajoneuvon ostamista. Kuten lukuisat muutkin japanilaiset merkit, myös Nissan on luotettavin merkki. Se on 9. sijalla 32:sta ajoneuvomerkistä ympäri maailmaa, mikä on erittäin suuri. Pathfinderin luotettavuus on J.D Powerin mukaan erinomainen, 81 pistettä 100:sta.

Turvallisuus

Turvallisuus on yksi ratkaisevimmista asioista, kun arvioidaan minkä tahansa ajoneuvon luotettavuutta. Nissan on valmistanut erittäin turvallisia ajoneuvoja, joissa on tyydyttävä määrä turvallisuusominaisuuksia. IIHS ja NHTSA ovat testanneet Pathfinderin törmäystesteissä, ja se on saanut molemmilta parhaat mahdolliset pisteet. Tämän lisäksi autossa on monia turvallisuusominaisuuksia, kuten kuolleen kulman valvonta, turvatyynyt, hätäjarrut jne.

Poistot

Myös poistoaste auttaa meitä tuntemaan auton luotettavuuden ja kestävyyden. Nissanit pitävät yleensä arvonsa melko hyvin, koska niiden moottorit ja osat ovat erittäin laadukkaita. Nissanin keskimääräinen arvonalennusaste on 42 % 5 vuoden kuluttua. Pathfinderin poistoaste on kuitenkin noin 55 % 5 vuoden kuluttua.

  Nissan NV200 Luotettavuus

Huolto ja korjaus

Huoltokustannukset ovat alue, jolla useimmat autot menettävät asiakkaitaan. Japanilaiset autonvalmistajat, kuten Nissan ja Toyota, ovat kuitenkin kuuluisia alhaisista huolto- ja korjauskustannuksistaan. Pathfinderin keskimääräiset huolto- ja korjauskustannukset ovat noin 700 dollaria vuodessa.

FAQ

Onko Nissan Pathfinder etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Nissan Pathfinder on etuvetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Nissan Pathfinderissa on?

Nissan Pathfinder on 8-paikkainen auto. Tämän auton EPA-luokitus on: Small SUV 2WD

Kuinka paljon hevosvoimia Nissan Pathfinderissa on ja onko siinä turbo?

Nissan Pathfinderin teho on 284 hevosvoimaa ja vääntömomentti 259 lb-ft. Moottori on Regular Unleaded V-6, jonka iskutilavuus on 3,5 L. Polttoainejärjestelmä on: Bensiinin suoraruiskutus.

Kuinka suuri on Nissan Pathfinderin tavaratila?

79,8 kuutiometriä ( 2,26 m3 ).

Kuinka suuri maavara Nissan Pathfinderissa on?

7,1 tuumaa ( 18,03 cm )

Minkälaiset pyörät siinä on?

Nissan Pathfinderissa on 18 X 7,5 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 18 X 7,5 tuuman alumiiniset takavanteet.

Onko Nissan Pathfindereissa vaihteisto-ongelmia?

Monissa ajoneuvoissa esiintyy ongelmia, kun ne ovat uudempia malleja otetaan käyttöön. Tämä Nissan Pathfinder ei ollut poikkeus. Vuoden 2013 Nissan Pathfinderin vaihteisto-ongelmista on tehty lukuisia valituksia. Nämä vaihteisto-ongelmat eivät liittyneet jäähdytysnesteen vuotamiseen, toisin kuin aiemmissa sukupolvissa.

Kestävätkö Nissan Pathfinderit pitkään?

Nissan Pathfinder kestää 250 000-300 000. Pienet korjaukset eivät ole tarpeen, jos sitä huolletaan asianmukaisesti ja käytetään huolellisesti. Nissan Pathfindersin kuluttaja-arvostelut osoittavat, että monet Pathfinderin omistajat ovat ajaneet autollaan yli 5 vuotta, ja sillä on ajettu yli 200 000 kilometriä.

  Nissan NV 1500 / 2500 / 3500 Luotettavuus

Aikooko Nissan suunnitella Pathfinderin uudelleen?

Täysin uusi 2022 Nissan Pathfinder: Vuoden 2022 Nissan Pathfinderin uudelleensuunnittelu on tuonut ajoneuvon takaisin sen karuille juurille, ja siinä on joitakin maasto-ominaisuuksia. Päivityksessä on kyse enemmänkin Pathfinderin ensisijaisen tehtävän parantamisesta SUV-kokoisena keskikokoisena autona, jossa on kolme istuinriviä.

Mitä ongelmia Nissan Pathfindereissa on?

  • Viallinen polttoaineen tason anturi voi aiheuttaa moottorin merkkivalon vilkkumisen.
  • Käynnistinreleen vika aiheuttaa moottorin käynnistyksen loppumisen.
  • Moottorin etupuoli on äänekäs
  • Tarkista moottorin merkkivalo vikaantuneen EVAP-tyhjennysventtiilin vuoksi.
  • Moottori sammuu, ei käynnisty
  • Vikaantunut ilmamassavirta-anturi aiheuttaa laukaisuvirheitä tai sammumisen.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z