Nissan Rogue Luotettavuus

Japanilaista valmistajaa Nissania pidetään yhtenä maailman luotettavimmista autonvalmistajista. Rogue on Nissanin pienikokoinen crossover-maasturi, johon mahtuu ylimääräisiä matkustajia ja rahtia. Katumaasturi on tehty kestämään monta vuotta, ja auton laatu kestää kaikissa olosuhteissa.

Yleiskatsaus

Rogue esiteltiin vuonna 2007 kompaktina mallina verrattuna isompaan Pathfinderiin. Katumaasturi on kolmannessa sukupolvessa, joka esiteltiin vuonna 2020. Sillä on Yhdysvalloissa neljä varustetasoa. Kaikissa niissä käytetään samaa 1,5 litran turboahdettua moottoria, joka korvasi vanhan 2,5 litran I4-moottorin.

Luotettavuus

Ajoneuvon luotettavuus ja luotettavuus ovat tärkeimmät tekijät ennen ajoneuvon ostamista. Kuten monet muutkin japanilaiset merkit, myös Nissan on luotettavin merkki. Se on 9. sijalla 32:sta ajoneuvomerkistä ympäri maailmaa, mikä on erittäin suuri luku. J.D. Powerin luotettavuusarvosana Roguelle on erinomainen, 82 pistettä 100:sta.

Turvallisuus

Turvallisuus on yksi ratkaisevimmista asioista, kun arvioidaan minkä tahansa ajoneuvon luotettavuutta. Nissan on valmistanut erittäin turvallisia ajoneuvoja, joissa on tyydyttävä määrä turvallisuusominaisuuksia. NHTSA testasi Roguen törmäystestissä ja antoi sille 4 tähteä 5:stä. Lisäksi siinä on monia muita ominaisuuksia, kuten kaistavahti, turvatyynyt, automaattiset hätäjarrut jne.

Poistot

Myös poistoaste auttaa meitä tuntemaan auton luotettavuuden ja kestävyyden. Nissanit pitävät yleensä arvonsa melko hyvin, koska niiden moottorit ja osat ovat erittäin laadukkaita. Nissanin keskimääräinen arvonalennusaste on 42 % 5 vuoden kuluttua. Roguen poistoaste on kuitenkin noin 50 % 5 vuoden kuluttua.

  Nissan Versa Luotettavuus

Huolto ja korjaus

Huoltokustannukset ovat alue, jolla useimmat autot menettävät asiakkaitaan. Japanilaiset autonvalmistajat, kuten Nissan ja Toyota, ovat kuitenkin kuuluisia alhaisista huolto- ja korjauskustannuksistaan. Roguen keskimääräiset huolto- ja korjauskustannukset ovat noin 500 dollaria vuodessa.

FAQ

Onko Nissan Rogue etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Rogue on etuvetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Nissan Roguessa on?

Rogue on auto, jossa on 5 istuinta. Tämän auton EPA-luokitus on: Small SUV 2WD

Mikä on Nissan Roguen hevosvoimat ja onko siinä turbo?

Nissan Roguessa on 181 hevosvoimaa ja 181 lb-ft vääntöä. Moottori on Regular Unleaded I-4, jonka iskutilavuus on 2,5 L. Polttoainejärjestelmä on: Bensiinin suoraruiskutus.

Minkälaiset pyörät siinä on?

Nissan Roguessa on 19 X 7 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 19 X 7 tuuman alumiiniset takavanteet.

Kestääkö Nissan Rogue pitkään?

The Driven mukaan Nissan Roguen pitäisi kestää noin 200 000 kilometriä. Tämä on mahdollista vain, jos ajoneuvo huolletaan säännöllisesti ja mahdolliset ongelmat havaitaan ajoissa. The Drive havaitsi, että jousitusäänet ja CVT-vaihteiston viat olivat yleisimpiä ongelmia.

Minkä vuosimallin Nissan Roguessa on ongelmia?

Nopea vastaus: Rogue Rogue -malliin ei ole vielä saatu vastausta: Vältä Rogue-vuosimallit 2008-2016 & 2018. Nissan Rogue -vuotismalleissa on paljon ongelmia, erityisesti vaihteistojen kanssa. Ainoastaan uusimmista Roguista on tullut hyvin vähän valituksia, erityisesti vuosimalleista 2017, 2020 ja 2021.

  Mercedes AMG G63 Luotettavuus

Mitä ongelmia Nissan Roguessa on?

  • Voitko luottaa Nissanin CVT-vaihteistoon?
  • Nissanin automaattisen hätäjarrutuksen (AEB) ongelmat.
  • Aurinkokatto kolisee ja räjähtää.
  • Epätarkka polttoainemittari.
  • OCS-varoitus ja turvatyynyongelmat.
  • EVAP-tukokset ja kaasuvuodot.

Mitä haittoja Nissan Roguen ostamisessa on?

  • Hidas kiihtyvyys. Vuoden 2020 Nissan Roguen suurin ongelma on sen kyvyttömyys kiihdyttää. Tätä ei kannata odottaa crossover-maasturilta.
  • Vanhentunut infotainment-näyttö.
  • Huono näkyvyys.
  • Sisätilojen materiaalit eivät vaikuta laadukkailta.

Onko Nissan Roguessa vaihteisto-ongelmia?

Huhtikuun 4. päivänä 2021 julkaistussa Car Complaints -raportissa todetaan, että Nissan on joutunut ryhmäkanteen kohteeksi jatkuvien vaihteisto-ongelmien vuoksi, jotka vaivaavat sekä Nissan Pathfinderia (että Nissan Roguea). Nämä vaihteisto-ongelmat aiheuttavat kantajien mukaan molempien ajoneuvojen ”horjumista”, nykimistä ja tärinää ja sitten pysähtymistä.

Kuinka kauan Nissan Roguen vaihteisto kestää?

Olemme nähneet Roguen vaihteistojen kestävän keskimäärin 130 000-180 000 kilometriä. Laadukas vaihtovaihteisto voi kuitenkin kestää paljon kauemmin, jos kaikki suunnitteluun liittyvät ongelmat on korjattu ja ajoneuvoa huollettu.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z