Nissan Sentra Luotettavuus

Japanilaista valmistajaa Nissania pidetään yhtenä maailman luotettavimmista autonvalmistajista. Sentra on kompakti sedan, joka on yksi vanhimmista Nissanista. Se tunnetaan joissakin osissa maailmaa myös nimellä Nissan Sunny, ja se on melko kestävä.

Yleiskatsaus

Sentra esiteltiin ensimmäisen kerran vuonna 1982, ja se on nyt sen kahdeksas sukupolvi. Autossa on 2,0 L I4-moottori, joka on 149 hevosvoiman moottori. Autossa on monia ominaisuuksia, jotka ovat melko edullisessa paketissa.

Luotettavuus

Ajoneuvon luotettavuus ja luotettavuus ovat tärkeimmät tekijät ennen ajoneuvon ostamista. Kuten monet muutkin japanilaiset merkit, myös Nissan on luotettavin merkki. Se on 9. sijalla 32:sta ajoneuvomerkistä ympäri maailmaa, mikä on erittäin suuri luku. J.D Powerin luotettavuusarvosana Sentralle on erinomainen, 85 pistettä 100:sta.

Turvallisuus

Turvallisuus on yksi ratkaisevimmista asioista, kun arvioidaan minkä tahansa ajoneuvon luotettavuutta. Nissan on valmistanut erittäin turvallisia ajoneuvoja, joissa on tyydyttävä määrä turvavarusteita. IIHS ja NHTSA ovat testanneet Sentran törmäystesteissä, ja se on saanut erinomaiset pisteet. Lisäksi siinä on monia muita ominaisuuksia, kuten kaistavahti, etutörmäysvaroitin, automaattiset hätäjarrut jne.

Poistot

Myös poistoaste auttaa meitä tietämään auton luotettavuuden ja kestävyyden. Nissanit pitävät yleensä arvonsa melko hyvin, koska niiden moottorit ja osat ovat erittäin laadukkaita. Nissanin keskimääräinen arvonalennusaste on 42 % 5 vuoden kuluttua. Sentran poistoaste on kuitenkin noin 56 % 5 vuoden kuluttua.

  Cadillac ELR Luotettavuus

Huolto ja korjaus

Huoltokustannukset ovat alue, jolla useimmat autot menettävät asiakkaitaan. Japanilaiset autonvalmistajat, kuten Nissan ja Toyota, ovat kuitenkin kuuluisia alhaisista huolto- ja korjauskustannuksistaan. Sentran keskimääräiset huolto- ja korjauskustannukset ovat noin 500 dollaria vuodessa.

FAQ

Onko Nissan Sentra etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Nissan Sentra on etuvetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Nissan Sentrassa on?

Nissan Sentra on 5-paikkainen auto. Tämän auton EPA-luokitus on: Keskikokoiset autot

Kuinka paljon hevosvoimia Nissan Sentrassa on ja onko siinä turbo?

Nissan Sentran teho on 149 hevosvoimaa ja vääntömomentti 146 lb-ft. Moottori on Regular Unleaded I-4, jonka iskutilavuus on 2,0 L Polttoainejärjestelmä on: Sequential MPI.

Kuinka suuri on Nissan Sentran tavaratila?

14,3 kuutiometriä ( 0,405 m3 ).

Kuinka suuri maavara Nissan Sentrassa on?

4,8 tuumaa ( 12,19 cm )

Minkälaiset pyörät siinä on?

Nissan Sentrassa on 16 X 6,5 tuuman teräksiset etupyörät ja 16 X 6,5 tuuman teräksiset takapyörät.

Mitä ongelmia Nissan Sentrassa on?

Vaihteisto-ongelmat ovat yksi vakavimmista ja yleisimmistä ongelmista, joita Nissan Sentrassa voi esiintyä. Erityisesti tietyissä mallivuoden 2013-2017 yksiköissä on viallinen portaaton vaihteisto.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z