Nissan Maxima Luotettavuus

Japanilaista valmistajaa Nissania pidetään yhtenä maailman luotettavimmista autonvalmistajista. Nissan Maxima on täysikokoinen 4-ovinen sedan ja se on Nissanin lippulaiva-auto, jossa on ylellinen sisustus ja upeat ominaisuudet autossa. kaikki tämä suuren luotettavuuden kanssa.

Yleiskatsaus

Maxima on ollut yksi markkinoiden vanhimmista Nissaneista, ja se on markkinoiden paras. Autoon on tehty monia päivityksiä ja se on nyt kahdeksannessa sukupolvessa. Viimeisimmässä sukupolvessa on vain 3 varustetasoa SV, SR ja Platinum. Kaikissa näissä vaihtoehdoissa on sama 3,5 litran V6-moottori.

Luotettavuus

Auton luotettavuus ja kestävyys ovat tärkeimmät tekijät ennen auton ostamista. Kuten monet muutkin japanilaiset merkit, myös Nissan on yksi luotettavimmista merkeistä. Se on maailman 32 automerkin joukossa sijalla 9, mikä on varsin merkittävää. Nissan Maxima on suoriutunut erinomaisesti, ja J.D Powerin luotettavuusarvio on 89 pistettä 100:sta.

Turvallisuus

Turvallisuus on jälleen yksi tekijä, jonka perusteella auton luotettavuutta arvioidaan. Nissan on valmistanut varsin turvallisia autoja, joissa on riittävästi turvavarusteita. Maxima on kuitenkin ollut mukana monissa IIHS:n ja NHTSA:n tekemissä törmäystesteissä, ja se on ansainnut maksimiluokituksen. Lisäksi autossa on monia turvavaihtoehtoja, kuten kaistavahti, etutörmäysvaroitin, kuolleen kulman valvonta jne.

Poistot

Myös poistoaste auttaa meitä tietämään auton luotettavuuden ja kestävyyden. Nissanit pitävät yleensä arvonsa melko hyvin, koska niiden moottorit ja osat ovat erittäin laadukkaita. Nissanin keskimääräinen arvonalennusaste on 42 % 5 vuoden kuluttua. Nissan Maximan arvonalentumisaste on kuitenkin melko suuri, 49 % 5 vuoden kuluttua.

  Mercedes-Benz ML63 AMG Luotettavuus

Huolto ja korjaus

Huoltokustannukset ovat alue, jolla useimmat autot menettävät asiakkaitaan. Japanilaiset autonvalmistajat, kuten Nissan ja Toyota, ovat kuitenkin kuuluisia alhaisista huolto- ja korjauskustannuksistaan. Leafin keskimääräiset huolto- ja korjauskustannukset ovat noin 500 dollaria vuodessa.

FAQ

Onko Nissan Maxima etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Nissan Maxima on etuvetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Nissan Maximassa on?

Nissan Maxima on 5-paikkainen auto. Tämän auton EPA-luokitus on: Keskikokoiset autot

Kuinka paljon hevosvoimia Nissan Maximassa on ja onko siinä turbo?

Nissan Maximassa on 300 hevosvoimaa ja 261 lb-ft vääntöä. Moottori on Premium Unleaded V-6, jonka iskutilavuus on 3,5 L. Polttoainejärjestelmä on: Bensiinin suoraruiskutus.

Kuinka suuri on Nissan Maximan tavaratila?

14,3 kuutiometriä ( 0,405 m3 ).

Kuinka suuri maavara Nissan Maximassa on?

5,3 tuumaa ( 13,46 cm )

Minkälaiset pyörät siinä on?

Nissan Maximassa on 18 X 8,5 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 18 X 8,5 tuuman alumiiniset takavanteet.

Mitä ongelmia Nissan Maximassa on?

  • Vuotava ja matalapaineinen ilmastointijärjestelmän (AC) letku.
  • Vaihteiston toimintahäiriö ja vikaantuminen.
  • Elektronisen ohjauspylvään lukituksen (ESCL) vika.
  • Viallinen etuistuimen johtosarja.
  • Vialliset käyttöjarrut.

Kuinka kauan Nissan Maximan moottorit kestävät?

Nissan Maximan pitäisi kestää noin 200 000 kilometriä, riippuen siitä, kuinka hyvin sitä huolletaan. Jos Maximaa ei huolleta kunnolla, siinä saattaa esiintyä suuria vaihteisto- ja moottoriongelmia ennen kuin se saavuttaa 150 000 mailia.

  Nissan Armada Luotettavuus

Minkä vuoden Nissan Maxima on paras?

Suosittelemme, että vältät vuosimallia 2004-2008, kun valitset oikeaa Nissan Maximaa. Nissan Maxima -mallivuosi 2015, jonka elinkaaren aikana on tehty vähiten valituksia, on paras. Myös mallivuosi 2017-2020 on hyvä vaihtoehto, jossa valituksia on vähän.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z