Onko Mersun omistaminen kallista?

Onko Mersun omistaminen kallista?

Lyhyesti sanottuna kyllä, Mersun omistaminen on kallista. Nykyaikaisen auton ostohinnat nousevat yleensä silmiä hiveleviin lukemiin, koska uuden auton ostamiseen liittyvät kustannukset ovat jatkuvasti lisääntyneet. Verot, vakuutuskulut, takuupaketit ja polttoainekustannukset tekevät nykypäivän automarkkinoista kukkarolle raskaat. Varsinkin jos harkitset Mersun ostamista.

Uuden Mercedeksen ostaminen

Auton ostaminen, jonka konepellissä on kolmipistetähtäin, voi olla erittäin jännittävää. Käytitpä Mersua sitten mannertenväliseen automatkalle tai ajoit sillä vain kaupungilla ostoksille, tarjolla on monia loistavia vaihtoehtoja.

Upouuden Mercedeksen ostamisesta on paljon etuja. Saat valita kaiken haluamasi tuoreesta uudesta autostasi. Voit valita värin, sisustuksen, kaikki haluamasi paketit, mukavuuspainotteisemman lähestymistavan tai hienon uuden AMG-mallin, jos tunnet olosi hieman energiseksi.
Kun olet valitsemassa uutta Mercedestä, sinun on myös otettava huomioon eri tavat hankkia uusi Mersu. Voit ostaa sen suoraan tai valita rahoituksen tai leasingin, jos sinulla on tiukka budjetti etkä tunne tarvetta käyttää kaikkea kerralla.

Käytetyn Mercedeksen ostaminen

Jos olet sitä mieltä, että on taloudellisesti vastuutonta käyttää suuria summia kovalla työllä ansaitsemistasi rahoista poistuvaan omaisuuteen, sinun kannattaa harkita käytetyn Mercedeksen ostamista. Voit olla varma, että käytetty Mercedes ei ole aina ongelmaton. Voit kuitenkin turvallisesti välttää ongelmat investoimalla aikaa ja vaivaa, ennen kuin tuhlaat kovalla työllä ansaitsemasi rahat.

Kannattaa aina harkita käytetyn ostamista. Näin vältät turvallisesti kolossaalisen arvonalennuksen, joka syntyy, kun ohjaat uutta autoa näyttelytilan yli. Jos käytettyä Mersuasi huolletaan jälleenmyyjän toivomalla tavalla, se voi palvella sinua pitkään ja tarjota vielä monta huoletonta kilometriä mannertenvälisellä matkalla tai ruokaostoksilla.

Mersun omistamiseen liittyvät kustannukset

### Vaihtoehdot uudesta
On hyvin tiedossa, että tunnetuilla saksalaisilla luksusautomerkeillä on tapana veloittaa muhkeat summat asianmukaisesti varustellusta autosta. Niin paljon, että joskus ne eivät edes tarjoa yleisiä varusteita, jotka ovat nykyään vakiovarusteena monissa budjettiystävällisissä merkeissä.
On erittäin suositeltavaa pitää kirjaa budjetistasi, kun hankit uuden Mercedeksen, koska se voi lopulta olla paljon enemmän kuin lompakkosi kestää.

  Yleiset Mercedes 4Matic -ongelmat ja -ongelmat

Huoltokustannukset

Jälleenmyyjän tukemat huoltokorjaukset ennakkoon maksettuina ovat yksi vaihtoehto. Niillä voit säästää jonkin verran rahaa jälleenmyyjän tarjoamiin palveluihin verrattuna, mutta monet riippumattomat korjaamot voivat hoitaa homman jopa halvemmalla.

Kannattaa myös muistaa, että etukäteen maksettu huoltosopimus ei kata huoltosopimuksen ulkopuolisia korjauksia.

Säännöllisen huoltohistoriakirjan edut voivat tehdä ihmeitä, kun alat miettiä auton myyntiä. On paljon kestävämpää käyttää kiinteä rahasumma säännöllisiin huoltokuluihin kuin toivoa, että seuraavan vian väistämättömät kustannukset eivät ajaisi sinua taloudelliseen katastrofiin.

Vakuutus

Autovakuutusten hinnat riippuvat monista eri tekijöistä. Sillä, onko autosi uusi vai vain 3 vuotta vanha, on valtava merkitys vakuutuskustannuksiin. On myös tärkeää huomata, että vakuutuskustannukset riippuvat myös henkilökohtaisista olosuhteistasi. Asiat, kuten ikäsi, vaikuttavat maksamasi vakuutusmaksun suuruuteen.

Vakuutuskustannukset vaihtelevat melko paljon kyseisen mallin mukaan. Mercedes AMG -tuotteet, joissa on janoiset V8-moottorit ja avoauton katto, ovat kalliimpia kuin pienet katumaasturit, kuten GLA 250. Uuden S-luokan vakuuttaminen maksaa aina enemmän kuin A-luokan, ja tämä pätee koko mallistoon luokan perusteella.

Suorituskykyisemmät AMG-mallit maksavat yleensä paljon enemmän vakuutusmaksuja. Joidenkin erityispiirteiden, kuten tehon, roadster-kattojen tai hardtop-versioiden vakuutuskustannukset eroavat toisistaan huomattavasti. Mercedeksen premium-tarjoukset tarjoavat paljon enemmän varusteita, mikä puolestaan tekee vakuutuksista kalliimpia, koska juuri nämä varusteet ovat alttiita rikkoutumaan,

Polttoaineen hinnat

Polttoaineen hinta riippuu monista eri tekijöistä, kuten moottorin tehosta, painosta ja tavasta, jolla autoa liikutetaan tiellä. Monet auton sisällä olevat erilaiset laitteet, kuten ilmastointi, saattavat lisätä polttoainelaskuja.

  Mitkä ovat urheilulliset Mercedes-mallit?

Tärkein tekijä on tietenkin moottori. Yksi Mercedes AMG -mallin juhlakaluista on varmasti sen voimansiirto. AMG:n moottorit valmistetaan Affalterbachissa, yhden miehen ja yhden moottorin filosofialla. Vaikka AMG-moottorit ovat kaikin puolin hämmästyttäviä, mitä tulee suorituskykyyn, ne eivät välttämättä ole sitä yhtä paljon, mitä tulee polttoaineeseen.

Nelisylinteriset AMG-mallit kuluttavat yleensä paljon vähemmän polttoainetta kuin janoiset V8-mallit, mutta ne kuluttavat silti enemmän polttoainetta kuin keskiverto CLA 250. Voidaan väittää, että polttoainekustannukset eivät ole asia, jota AMG:n omistaja ajattelee. Loppujen lopuksi, kun ajat AMG:llä, kyse on hymyistä kilometrejä kohti, ei kilometreistä gallonaa kohti.

Usein kysytyt kysymykset Mercedeksestä

Onko Mercedeksen omistaminen kalliimpaa kuin BMW:n tai Audin omistaminen?

Viime aikoina Audi näyttää olevan merkki, joka kärsii suurimmista korjauslaskuista. Vakuutuskustannukset riippuvat eri tekijöistä, ja ne vaikuttavat melko samanlaisilta luokassaan vertailukelpoiselle kilpailijalle. Kun kilometrejä alkaa kertyä matkamittariin, ja sama pätee auton omistajamäärään, osat rikkoutuvat.

Yleisesti ottaen Audi on kuitenkin huonoin, BMW tulee toiseksi ja Mercedes vie kustannusten voiton. Tiettyjen segmenttien luotettavuuden perusteella Audi näyttää kuitenkin olevan edullisempien mallien osalta halvempi korjata kuin Mercedes tai BMW. Tämä johtuu osittain siitä, että Audi käyttää monia Volkswagenin A.G.:n varaosavarastosta peräisin olevia osia.

Toisaalta kalliimmat Mercedes-mallit ovat halvempia korjata kuin vastaava Audin luokkakilpailija. Vaikka tämä on melko totuudenmukainen indikaattori, monet tekijät vaikuttavat auton luotettavuuden kokonaisarvosanaan.

  Tehokkain Mercedes-moottori?

Mitä minun pitäisi tehdä pitääkseni Mersun omistukseni mahdollisimman edullisena?

Kannattaa harkita Mersun huoltamista 12 kuukauden välein suurhuollon yhteydessä tai 6 kuukauden välein välihuollon yhteydessä valmistajan suosittelemien huoltovälien noudattamiseksi.
Näin toimimalla vältyt ei-toivotuilta korjauskustannuksilta, joita saattaa aiheutua siitä, että et noudata valmistajan suosituksia. Lisäksi siitä on hyötyä, kun on aika myydä auto.

Kannattaa myös ottaa huomioon ajotyylisi. Jos teet yleensä pidempiä matkoja maanteillä, dieselmoottori kuluttaa paljon vähemmän polttoainetta. Toisaalta pienempisylinteriset bensiinimoottorit sopivat polttoainekustannusten kannalta paremmin kaupunkiajoon.
Kannattaa myös tutkia erilaisia vakuutuksia, sillä eri tekijät saattavat alentaa vakuutusmaksuja. Esimerkiksi se, mihin pysäköit autosi, voi vaikuttaa vakuutusmaksun hintaan. Jos pysäköit sen ulkotiloihin, hälytin tekee vakuutusturvasta edullisemman.

Kannattaako Mercedeksen omistuskustannukset ostaa Mercedes?

Lyhyesti sanottuna kyllä. Ei ole monia muita merkkejä, jotka tarjoavat Mersua paremman ajokokemuksen. Vaikka niiden ylläpito maksaa paljon ja niiden pitäminen tyydyttävässä kunnossa on toisinaan stressaavaa, oikein huolletun Mersun pitäisi kestää pitkään.

Toisaalta, jos ajattelet, että autot ovat vain työkoneita, jotka kulkevat pisteestä A pisteeseen B, et luultavasti ole edes kiinnostunut ostamaan Mercedestä, ja siinä tapauksessa se ei ole sen arvoista.
Kaikki riippuu henkilökohtaisista mieltymyksistäsi ja arvioiduista menoistasi. Mercedeksen autojen hinnat ovat lähes kaikessa korkeammat verrattuna edullisempiin merkkeihin. Mutta monikaan muu merkki ei tarjoa yhtä komeaa kokemusta kuin Benz.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z