Paras vuosi Audi TT:lle

Onko Audi TT hyvä auto?

Audi TT on pienikokoinen 2-paikkainen urheiluauto, joka on tehty niille, jotka haluavat nauttia premium-luokan kokemuksesta kompaktissa muodossa. TT on ollut olemassa jo jonkin aikaa, eikä se ehkä ole enää yhtä suosittu kuin ennen, mutta 2. käden markkinoilla on edelleen runsaasti käytettyjä TT-malleja, jotka odottavat uusia omistajiaan.

TT:n elinkaari on ollut todella kivinen, sillä kaikki TT-mallit eivät ole samanlaisia. Jotkut niistä ovat huomattavasti huonompia kuin toiset erilaisten takaisinkutsujen, valitusten ja heikon asiakastyytyväisyyden vuoksi. Sinänsä paras Audi TT, jonka voit ostaa käytettynä, on vuoden 2015 malli, koska se on uudempi TT-malli, se on todella luotettava ja se alittaa uusimmat TT-mallit hinnaltaan.

Toiseksi paras Audi TT -malli, jonka voit ostaa käytettynä, on vuoden 2014 malli, sillä se on suurin piirtein sama kuin vuoden 2015 malli. Vuoden 2014 näyttää olevan hieman vähemmän luotettava, mutta ei paljon. Lopuksi kannattaa harkita myös vuoden 2020 Audi TT:n ostamista, sillä vuoden 2020 malli sai mojovan päivityksen menettämättä mitään luotettavuudessa.

Valitsitpa minkä TT:n tahansa, on pidettävä mielessä, että nämä autot ovat monimutkaisia ja vaativat oikea-aikaista ja perusteellista huoltoa. Varmista, että teet aina tarkastuksen ennen ostoa, sillä se on elintärkeää ostettaessa mitä tahansa 2. käden autoa.

Paras Audi TT vuosi

1. 2015 Audi TT

Vuoden 2015 Audi TT -malli asuu TT-mallin 2. sukupolvessa ja on aivan viimeinen 2. sukupolven TT-mallivuosi. Syy siihen, miksi 2015 on paras Audi TT ostettavaksi, on sen hinta ja luotettavuus. Sekä vuoden 2014 että 2015 TT:tä ei ole koskaan vedetty takaisin, koska ne on valmistettu oikein suoraan tehtaalta.

  Sopivatko Audin vanteet Mercedekseen?

Tämä tarkoittaa sitä, että yleinen asiakastyytyväisyys tulokset siellä kaksi on enemmän kuin tyydyttävä. Luotettavuuden kannalta TT:ssä ei ole liikaa ongelmia, mutta siinä on muutamia, mikä on ymmärrettävää mille tahansa autolle, varsinkin 7 vuotta vanhalle. Auto on kuitenkin menettänyt arvoaan melko paljon sen jälkeen, kun se julkaistiin, mikä tarkoittaa, että voit ostaa sellaisen todella edulliseen hintaan.

Vuoden 2015 mallissa on kaikki, mitä tarvitset premium-luokan luksusurheiluautolta, lukuun ottamatta Audin uusinta teknologiaa, joka ei ole useimmille ihmisille välttämättömyys.

2. 2014 Audi TT

Vuoden 2014 Audi TT on suurin piirtein sama kuin vuoden 2015 malli, lukuun ottamatta hieman enemmän ongelmia. Tästä ei kannata olla huolissaan, koska ne voivat helposti johtua huonommasta huollosta verrattuna vuoden 2015 malliin. Kannattaa myös muistaa, että vuoden 2014 malli on jopa halvempi kuin vuoden 2015 malli.

Vuoden 2014 mallia ei myöskään ole koskaan vedetty takaisin, ja se saa kunnon asiakastyytyväisyystuloksia, sillä suurin osa vuoden 2014 TT:n uutena ostaneista on/oli tyytyväisiä autoonsa. Auton muotoilu on ikääntynyt melko hyvin sekä sisältä että ulkoa, mutta vuoden 2014 autosta puuttuu Audin uusin tekniikka.

Tärkein syy, miksi vuoden 2014 Audi TT:n ostamista kannattaa harkita, on hinta, koska sillä saa todella paljon vastinetta rahoilleen. Se alittaa uusimmat Audi TT -mallit lähes 50 prosentilla, mikä on valtava säästö, ja sen voi käyttää paremmin esimerkkeihin, joissa on vähän ajokilometrejä ja todella hyvä varustelutaso.

  Mikä on paras Audi TT:n pakoputki?

3. 2020 Audi TT

Vuoden 2020 Audi TT edustaa faceliftattua mallia, joka saa lähes kaiken, mitä Audin premium-tuotteelta voi toivoa. Tämä tarkoittaa sitä, että vuoden 2020 malli saa Audin loistavan Virtual Cockpit -näytön, joka on edelleen aika lailla vertaansa vailla missään muussa kyseisen segmentin autossa.

Vuoden 2020 malli näyttää myös paljon aggressiivisemmalta ja mielekkäämmältä, mikä sai TT:n tuntumaan hiukan enemmän kilpa-autolta kuin kampaamoautolta. Sisätiloissa on hyvin varusteltu kaikki tarvittava, ja luotettavuus näyttää pitävän todella hyvin.

Hinta ei ehkä ole yhtä houkutteleva kuin vuosien 2014 ja 2015 malleissa, mutta rahoille saa silti paljon vastinetta. Vuoden 2020 Audi TT on todellinen huippuluokan Audi 2-paikkainen urheiluauto, joka tarjoaa ajamisen jännitystä, ylellisyyttä ja tyyliä paremmin kuin vuosien 2014 ja 2015 mallit.

FAQ-osio

Pitäisikö minun ostaa Audi TT?

Jos olet kiinnostunut 2-paikkaisista urheiluautoista, jotka ovat myös ylellisiä, tyylikkäitä ja suhteellisen mukavia, Audi TT:n pitäisi olla tutkassasi. Muita tämän segmentin autoja ovat BMW 2-sarja, Porsche 718 Cayman ja Mercedes SLC Roadster. 2-sarja on kuljettajakeskeisempi auto, mutta se ei ole yhtä ylellinen kuin TT.

Porsche 718 Cayman S on jännittävin ajettava, mutta se maksaa paljon enemmän kuin TT. Lopuksi SLC on joukon halvin, mutta useimmat ihmiset pitävät SLC:tä autona, joka ei yksinkertaisesti ole samalla tasolla kuin nämä kolme muuta autoa. Näin ollen TT:llä on ehdottomasti paikkansa tässä, ja se saattaa olla näistä kaikista paras.

  Onko Audi parempi kuin Jaguar?

Mikä Audi TT -malli on paras?

Jos haluat TT-mallin, joka on jännittävä, mutta silti suhteellisen rauhallinen, 40 TFSI 200 hv -malli on oikea valinta, sillä se tasapainottaa tehokkuuden, hienostuneisuuden ja suorituskyvyn todella hyvin. Ei kuitenkaan voi kiistää sitä tosiasiaa, että TT RS on koko TT-malliston kiistaton mestari, koska se saa loistavan 5-sylinterisen moottorin.

TT RS kuulostaa Audi R8:n vauvalta, ja se on se, joka todennäköisesti säilyttää arvonsa uskomattoman hyvin.

Miksi Audi lopettaa TT:n tuotannon?

Viimeisimpien tietojen mukaan Audi luopuu TT:stä kokonaan, mikä tarkoittaa, että TT poistuu käytöstä yli 20 vuoden yhtäjaksoisen tuotannon jälkeen. Syy siihen, miksi Audi luopuu TT:stä, on se, että he saivat toisen auton, joka todennäköisesti tulee sen tilalle.

Todellisuudessa TT:n kaltaiset autot eivät ole enää niin suosittuja kuin ennen, koska maasturit ja crossoverit hallitsevat markkinoita. Jos tähän yhdistetään se, että myös sähköautot ovat nousussa, TT:n kaltaisille autoille ei yksinkertaisesti ole enää tilaa.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z