Paras vuosi Audi SQ5:lle

Onko Audi SQ5 hyvä auto?

Audi SQ5 on keskikokoinen luksusperhemaasturi, joka on tehty niille, joille tavallinen Q5 on liian tavallinen. SQ5 on Q5-malliston huippumalli, sillä se tarjoaa suorituskykyisempää luksusta yhdistettynä parempiin varusteisiin ja paremman näköiseen sisätilojen ja ulkokuoren yhdistelmään.

Kaikki SQ5-mallit eivät kuitenkaan ole samanlaisia, sillä jotkin mallit näyttävät olevan paljon luotettavampia kuin toiset. Jos tämä yhdistetään yleisiin asiakastyytyväisyystuloksiin, tiettyjen mallivuosien välillä on paljon eroja. Myöskään hintapistettä ei voi jättää huomiotta, sillä joistakin vuosimalleista voi tehdä tarjouksia, kun taas toisia kannattaa tällä hetkellä välttää.

Sinänsä vuoden 2017 Audi SQ5 saattaa hyvinkin olla kaikista paras, koska siinä tasapainoilevat arvo, suorituskyky, luotettavuus ja yleiset asiakastyytyväisyystulokset todella hyvin. Jos haluat SQ5:n faceliftin jälkeisen 2. sukupolven, kannattaa suunnata huomio mallivuoteen 2021, sillä 2021 näyttää olevan se, joka kannattaa hankkia.

Lopuksi, jos olet kaltaiseni henkilö, jonka mielestä 1. sukupolven post-facelift Q5 on tähän mennessä parhaimman näköinen Q5-malli, sinun kannattaa ehdottomasti harkita vuoden 2016 SQ5:n ostamista, sillä se ei ole ainoastaan parhaimman näköinen, vaan myös paljon edullisempi kuin vuoden 2017 ja 2021 malli. Niin paljon, että se on nykyään jokseenkin edullinen.

2017 Audi SQ5

Audi Q5 -mallisto päivitettiin mallivuodeksi 2017, kun Audi suunnitteli Q5:n täysin uudelleen. SQ5:n mallivuosi 2017 on edullisin tapa päästä SQ5:n 2. sukupolveen. Tämä ei kuitenkaan tuo mukanaan uhrauksia, sillä vuoden 2017 SQ5 vaikuttaa myös todella luotettavalta autolta.

  Audi S4 Luotettavuus

Toki joitain ongelmia on, mutta näin on käytännössä kaikkien olemassa olevien autojen kohdalla, varsinkin jos ne ovat niin hyvin varusteltuja kuin SQ5. Nämä autot saavat valtavan paljon ominaisuuksia suoraan tehtaalta, ja kaikki nämä voivat rikkoutua ajan myötä. Se vain kuuluu asiaan, varsinkin jos autoa ei huolleta kovin hyvin.

Vuoden 2017 SQ5:ssä on kyse arvosta, sillä se alittaa uudemmat sisaruksensa melkoisesti. Saat silti Audin modernin kokemuksen uusilla MMI-toiminnoilla, kuten ihastuttavalla Audi Virtual Cockpit -mittaristojärjestelmällä.

2021 Audi SQ5

Jos haluat Audin Q5-malliston uusinta ja parasta, vuoden 2021 SQ5 on oikea valinta, koska sillä saat eniten vastinetta rahoillesi kaikista 2. sukupolven faceliftin jälkeisistä Audi Q5 -malleista. Mielestäni faceliftia edeltänyt 2. sukupolven Q5 ei koskaan näyttänyt kovin hyvältä, mutta Audi on onnistunut ratkaisemaan tämän ongelman nykyisellä mallilla.

Minulle vuoden 2021 SQ5 on täydellinen huipennus sille, mikä tekee SQ5:stä niin erityisen. Se näyttää upealta sisältä ja ulkoa, se ajaa kuin hullu, ja se alittaa vuoden 2022 mallin vähintään 10-15 prosentilla. Luotettavuus on vahva kaikissa faceliftin jälkeisissä 2. sukupolven SQ5-malleissa, joten siitä ei kannata olla huolissaan.

Useimmat näistä ovat vielä suhteellisen vähän ajettuja autoja, joilla on vielä takuu, mikä tarkoittaa, että käytetyn ostamisen ei pitäisi olla suuri ongelma. Useimmat asiakkaat ovat enemmän kuin tyytyväisiä 2021 SQ5-malleihinsa, koska ne ovat todella upeita.

  Mikä on paras Audi-malli rahalle?

2016 Audi SQ5

Jos kuulut niihin ihmisiin, joiden mielestä faceliftin jälkeinen 1. sukupolven SQ5 on tähän mennessä parhaimman näköinen SQ5-malli, sinua ilahduttaa tietää, että vuoden 2016 Audi SQ5 on nyt vuosikymmenen luksussuorituskykyinen kompakti SQ5-maasturi. Vuoden 2016 SQ5 on menettänyt suurimman osan arvostaan ajan myötä, mutta se on säilyttänyt kaiken sen, mikä teki siitä alun perin erityisen.

Ensinnäkin vuoden 2016 SQ5 on kohtuullisen luotettava, koska se on Q5:n 1. sukupolven aivan viimeinen mallivuosi. Toiseksi useimmat asiakastyytyväisyystutkimukset arvioivat vuoden 2016 SQ5:n todella korkealle, mikä tarkoittaa, että useimmat SQ5:n omistavat/omistaneet ovat/olivat siihen enemmän kuin tyytyväisiä.

Lopuksi, syy siihen, miksi 2016 SQ5 on tällä hetkellä niin hyvä tarjous, on hinta. Voit hankkia 2016 SQ5:n todella edulliseen hintaan, joka ei oikeastaan eroa kovinkaan paljon tavallisesta Q5:stä. Tämä tarkoittaa sitä, että voit saada valikoiman kärkikastia edustavan Audin keskikokoisen luksusluokan suorituskykyisen SUV:n paljon pienemmällä rahalla kuin tavallisen dieselkäyttöisen 2017 Audi Q5:n.

FAQ-osio

Pitäisikö minun ostaa Audi SQ5?

Audi SQ5 on yksi niistä autoista, joita on uskomattoman helppo suositella, koska se on niin monipuolinen auto. SQ5 on tilava auto, joka tarjoaa kaiken modernin tekniikan ja turvallisuusominaisuudet kärsimättä haluttavuuden tai suorituskyvyn suhteen. SQ5 on loistava kaupunkiauto, loistava maantieauto ja jopa loistava suorituskykyinen katumaasturi.

  2022 Mercedes GT vs Audi R8

Ei todellakaan ole mitään, mitä SQ5 ei voi tehdä, mikä tekee siitä täydellisen kaiken yhdessä -tyyppisen auton. Jos et pidä katumaastureista etkä välitä suorituskyvystä, SQ5 ei ehkä kiinnosta sinua yhtä paljon kuin useimpia.

Mikä Audi SQ5 -malli on paras?

Audi SQ5:stä on itse asiassa saatavana kaksi eri versiota. Voit saada joko dieselkäyttöisen SQ5:n tai bensiinikäyttöisen SQ5:n riippuen asuinpaikastasi, sillä joillakin markkinoilla on tarjolla molempia, kun taas toisilla markkinoilla vain toinen. Jos sinulla on mahdollisuus valita näiden kahden välillä, valitse diesel, jos ajelet pääasiassa maantiellä, sillä se säästää paljon rahaa polttoaineen kulutuksessa.

Toisaalta, jos haluat jännittävämpää suorituskykyä, bensiinimoottori ei yksinkertaisesti vedä vertoja dieselmoottorille.

Onko Audi SQ5 parempi kuin Audi Q5?

Audi SQ5 on periaatteessa tavallinen Audi Q5, johon on lisätty paljon ominaisuuksia. Moottori on SQ5:n tärkein juhlatemppu Q5:een verrattuna, mikä tarkoittaa, että jos pidät tehokkaista moottoreista, SQ5 on selvä valinta. On turvallista sanoa, että SQ5 on objektiivisesti katsoen parempi auto kuin Q5, mutta jotkut saattavat pitää Q5:stä enemmän kuin SQ5:stä, koska he eivät välitä suorituskyvystä, ulkonäöstä tai haluttavuudesta.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z