Paras vuosi Porsche Caymanille

Onko Porsche 718 Cayman hyvä auto?

Porsche Cayman on Porschen valmistama 2-paikkainen urheiluauto, joka on tarkoitettu niille, jotka haluavat nauttia dynaamisesta ajokokemuksesta kärsimättä ylellisyydestä ja tyylistä. Cayman on ollut markkinoilla jo melko pitkään, mikä tarkoittaa, että Cayman-mallivuosia on useita erilaisia.

Paras Porsche Cayman -mallivuosi on todennäköisesti 2017 981-malli, koska se tarjoaa parhaat moottorit ja on täydellinen yhdistelmä suorituskykyä, arvoa, ylellisyyttä ja dynamiikkaa. Uusimmat 718-mallit vuodelta 2022 ovat objektiivisesti katsoen parhaita Cayman-mallivuosia, koska ne ovat tähän mennessä kehittyneimpiä ja ylellisimpiä Cayman-malleja.

Jos haluat säästää hieman rahaa ja nauttia samalla suurimmasta osasta siitä, mitä nämä kaksi uudempaa 718 Caymania voivat tarjota, kannattaa harkita myös vuoden 2006 Caymanin ostamista. Tämä Cayman-sukupolvi edustaa luultavasti parasta Cayman-mallia ennen 981-sukupolvea, koska nämä ovat edullisia, jännittäviä ja todella siistin näköisiä.

Riippumatta siitä, minkä Cayman-mallin valitset, sinun on varmistettava, että käyt ostoa edeltävässä katsastuksessa, sillä näitä autoja laiminlyödään usein. Caymanit eivät ole sellaisia autoja, joilla ihmiset ajavat joka päivä, mikä tarkoittaa, että monet näistä, erityisesti vanhemmat mallit, ovat melko laiminlyötyjä.

2017 Porsche 981 Cayman

Vuoden 2017 Porsche Cayman on todennäköisesti paras Cayman-malli useista syistä. Luotettavuudesta alkaen vuoden 2017 malli on 918-sukupolven viimeinen mallivuosi, mikä tarkoittaa, että se on kaikkein kehittynein malli. Vuoden 2017 Cayman ei ole auto, jota vaivaa takaisinkutsut ja erilaiset ongelmat, jotka vaivasivat aiempia 981-malleja.

  Onko Porschella hybridi?

Vuoden 2017 Caymanin asiakastyytyväisyysindeksi on myös todella korkea, sillä useimmat omistajat pitävät omistajakokemusta pääasiassa myönteisenä. Arvo on myös asia, jossa 2017 981 pärjää todella hyvin, koska auto on nyt 5-6 vuotta vanha. Tämä tarkoittaa sitä, että se menetti vuosien varrella melko paljon arvoa ja on nyt arvoltaan melko tasainen.

Syy, miksi laitamme 981:n ennen 718-sukupolvea, johtuu moottoreista, sillä 718-sukupolvi varasi 6-sylinteriset moottorit vain kalliimpiin malleihin, jotka maksavat paljon enemmän rahaa. Siksi 981:n saa 6-sylinterisellä moottorilla suhteellisen edullisesti.

2022 Porsche 718 Cayman

Vuoden 2022 Porsche 718 Cayman on uusin ja paras Cayman-malli, koska se on edistyksellisin ja halutuin Cayman, jonka voit ostaa. Se maksaa tosin kaikista Cayman-malleista eniten, mutta laatu on hintansa väärti. Lisäksi vuoden 2022 Caymanilla on takuu, mikä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse huolehtia korjauksista.

Asiakastyytyväisyys on myös asia, jonka 2022 tekee todella hyvin, sillä useimmat sen ostaneet ihmiset toteavat, että autoa on puhdas ilo ajaa ja omistaa. Korkeamman hintaluokan GTS-, GT4- ja GT4RS-mallit ovat parhaita Porsche-autoja yleensä, mutta ne maksavat yhtä paljon kuin jotkut Porsche 911 -mallit.

Myös luotettavuus näyttää olevan todella hyvä 2022 Caymanin kanssa, sillä auto on luotettavampi kuin sitä edeltäneet 718-mallit. Porschella on melko paljon ongelmia 718-mallin kanssa, koska siinä on ollut paljon takaisinkutsuja, mutta ne ratkaistiin ennen kuin 2022-malli tuli markkinoille.

  Porsche Cayenne Turbo / Turbo S Luotettavuus

2006 Porsche Cayman

Jos haluat Porsche Caymanin pienellä budjetilla, vuoden 2006 Cayman on oikea malli. Jotkut sanovat, että vuoden 2006 Porsche Cayman on täydellisen tasapainoinen ja oli Porsche Caymanin huippu. Luotettavuus on myös tärkeä tekijä, joka on otettava huomioon, kun ostat minkä tahansa auton, ja onneksi vuoden 2006 Porsche Cayman näyttää olevan todella luotettava auto.

Asiakastyytyväisyys on yhtä tärkeä asia kuin luotettavuus käytetyn automallin ostamisessa, ja vuoden 2006 Cayman näyttää olevan todella myönteisesti arvioitu auto. Tärkein syy siihen, miksi vuoden 2006 malli on niin hyvä, on kuitenkin se, että se tarjoaa parasta vastinetta rahalle.

Voit ostaa vuoden 2006 Caymanin vain murto-osalla siitä, mitä yleensä maksaisit jopa 981:stä, saati 718:sta. On syytä mainita, että vuoden 2006 Cayman on nyt todella vanha auto, mikä tarkoittaa, että täydellisessä kunnossa olevan ja huoltotiedot sisältävän auton löytäminen ei ole yhtä helppoa kuin 981:n tai 718:n tapauksessa.

FAQ-osio

Pitäisikö minun ostaa Porsche Cayman?

Jos olet kiinnostunut pienikokoisista 2-paikkaisista urheiluautoista, joilla on premium-merkkiset ominaisuudet, Porsche Cayman on loistava auto ostettavaksi. Caymania verrataan yleensä Audi TT:hen, BMW 2-sarjaan ja Mercedes SLC:hen. Cayman on kuitenkin näistä autoista dynaamisin ja parhaiten arvonsa säilyttävä.

Jos pidät tämäntyyppisistä autoista, Porsche Cayman on ehdottomasti auto, jonka ostamista kannattaa harkita. Toisaalta sinun on syytä olla tietoinen siitä, että Cayman on melko pienikokoinen auto, ja pisimmille kuljettajille voi olla hieman vaikeuksia löytää riittävästi tilaa Caymanin sisältä.

  Porsche vs. Range Rover: Luotettavuus

Mikä on paras Porsche Cayman -malli, jonka voit ostaa?

Paras Porsche Cayman -malli on todennäköisesti Porsche GT4, sillä siinä suorituskyky, arvo ja jännitys ovat tasapainossa parhaiten. GT4 RS on Caymanin huippumalli, joka kilpailee jopa 911 GT3:n kaltaisten autojen kanssa, mikä ei ole yleistä Porsche Caymanin lähtötason malleissa.

Cayman GTS on myös yksi parhaista Porsche Cayman -malleista, erityisesti 718-sukupolvi, joka saa loistavan 4,0-litraisen imusarjan 6-sylinterisen tasaisen moottorin.

Mitä eroa on Porsche Caymanilla ja Boxsterilla?

Porsche Cayman on kovakattoinen versio Porsche Boxsterista, mikä tarkoittaa, että nämä kaksi jakavat useimmat osat keskenään. Cayman on myös hieman jäykempi, koska siinä on kova katto, mikä tekee autosta hieman ketterämmän kaarteissa. Cayman on myös hieman kevyempi auto, mikä auttaa myös mutkissa.

Boxster maksaa yleensä noin 2 000 dollaria enemmän kuin Cayman, ja Caymaniin on saatavana joitakin erikoismalleja, kuten GT4RS ja GT4, joita ei voi saada Boxsteriin.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z