Parhaat Mercedes-hybridiautot

Mercedes on ollut useimpien ajoneuvotekniikoiden eturintamassa. Ja kuten kaikki muutkin merkit, myös Mercedes pyrkii vähentämään hiilidioksidipäästöjä valmistamalla lisää hybridiautoja.

Mercedeksellä on tarjolla useita hybridiautoja. Joitakin parhaita Mercedes-hybridiautoja ovat Mercedes-Benz E-Class 300e, C-Class 350e farmari, A-Class 250e hatchback/sedan, GLC-Class 350e ja GLE-Class 350 de -mallit. Vaikka näissä autoissa on plug-in-hybridivaihtoehto, ne säilyttävät silti huipputekniikan ja ylellisen viimeistelyn.

Mercedes-Benz E 300e

Mercedes-Benzin huippuhybridimme on Mercedes E-Class 300e. Kuten useimmat hybridiautot, tämäkään auto ei ole halpa, sillä se maksaa noin 69 000 dollaria. Se kuluttaa kuitenkin vähemmän polttoainetta kuin pelkällä bensiinillä tai dieselillä toimivat mallit. E-Klasse tarjoaa sekä kaasu- (300e) että diesel- (300de) plug-in-hybridivaihtoehtoja.

Lisäksi E-Class 300e yhdistää 2,0-litraisen 4-sylinterisen turboahdetun kaasumoottorin 13,5 kWh:n litiumioniakun ja sähkömoottoriyhdistelmän kanssa, jolloin saavutetaan yhteensä 316 hv. E-Class 300de -mallissa on 2,0-litrainen dieselmoottori yhdistettynä 13,5 kWh:n litiumioniakkuun ja sähkömoottoriin, mikä tuottaa yhteensä 302 hv.

Molemmat E-Class 300 plug-in-hybridimallit kulkevat jopa 34 mailia, ja niiden täyteen lataaminen kestää 1 tunti 30 minuuttia. Auto on tehokas, ja sen kiihtyvyys 0-62:een on 5,7 sekuntia. Sen lisäksi se voi saavuttaa 155 kilometrin tuntinopeuden.

Vaikka autossa on hybridijärjestelmä, E-Class 300 säilyttää silti hienon ja ylellisen ulkonäkönsä. Saat E-Class-sedanista löytyvät huippuluokan ominaisuudet ja erinomaisen suorituskyvyn, ja samalla vähennät hiilidioksidipäästöjä ja säästät polttoainekustannuksissa.

Mercedes-Benz C-luokka 350e Estate

Jos sinulla ei ole tarpeeksi rahaa Mercedes-Benz E-Klasse 300e:een, C-luokka 350e on ihanteellinen vaihtoehto. Noin 56 000 dollarin hinta on hyvä tarjous, kun otetaan huomioon, että saat kaikki C-Class 350:n ominaisuudet ja lisäksi plug-in-hybridivaihtoehdon.

  Paras hybridiauto automatkoille

Tässä laitteessa on myös 2,0-litrainen turboahdettu kaasumoottori, joka yhdistyy 6,2 kWh:n litiumioniakkuun ja 80 hevosvoiman sähkömoottoriin, joka tuottaa jopa 275 hevosvoimaa. Pieni sedan kiihtyy myös 5,9 sekunnissa 0-100 sekunnissa, mikä on linjassa muiden huippuluokan luksusautojen kanssa.

Lisäksi Mercedes C-Class 350e Variantissa on 7G-Tronic plus -automaattivaihteisto, joka toimii 7-vaihteisena. Valitettavasti auton käsittely ei ole helppoa, sillä se on melko raskas. Kun vaihdat pistokehybridiin, voit ajaa autolla 19 mailia, ennen kuin vaihdat taas takaisin kaasuun.

Mercedes-Benz A-Class 250e Hatchback/Sedan

Mercedes-Benz A-Class 250e on yksi markkinoiden parhaista edullisista luksushybridiautoista. Siinä on vaihtoehtoina hatchback tai sedan. Viistoperämalli sopii täydellisesti kaupunkiajoon, kun taas sedan on ihanteellinen moottoritielle.

A-Class 250e:llä on yksi parhaista sähköisistä ajokilometreistä, sillä sen hatchback-malli kattaa 44 mailia ja sedan 45 mailia. Myös lataaminen on helppoa ja nopeaa, sillä molempien lataaminen kestää noin 2-3 tuntia.

Tehokkuudestaan huolimatta sekä Mercedes-Benz A-Classin hatchback- että sedan-hybridimallit tarjoavat ylellisyyttä ja mukavuutta kuljettajille ja matkustajille. Lisäksi ne ovat varsin edullisia verrattuna E- ja C-luokan hybridimalleihin. A-Class 250e hatchback maksaa 37 000 dollaria, kun taas A-Class 250e maksaa 43 000 dollaria.

A-Class 250e -mallissa on suuri 15,6 kWh:n akku, turboahdettu 1,3-litrainen 4-sylinterinen kaasumoottori ja sähkömoottori. Moottori ja moottori tuottavat erinomaiset 215 hevosvoimaa ja kiihtyvyys 0-62 sekunnissa 6,6 sekunnissa.

  Mercedes-Benz SL500 ongelmat

Mercedes GLC 350e 4Matic

Mercedes-Benz GLC on yksi Pohjois-Amerikan myydyimmistä katumaastureista. Myös sen hybridivaihtoehto menestyy hyvin, ja se on yksi markkinoiden parhaista kompakteista hybridimaastureista. Vielä paremmaksi sen tekee hyväksi todettu 4Matic-nelivetojärjestelmä, joka kruisailee sulavasti kaikissa maastoissa.

Näin tehokkaan ajoneuvon käyttäminen on kallista, sillä se kuluttaa paljon polttoainetta. Mutta plug-in-hybridivaihtoehdon avulla voit säästää polttoainetta noin 28 kilometrin ajan. Lisäksi akku voidaan ladata alle 2,5 tunnissa, mikä on fantastista. Tämän ajoneuvon hinta on noin 55 000 dollaria.

Mercedes GLC 350e 4Matic on varustettu turboahdetulla 2,0-litraisella 4-sylinterisellä moottorilla, jossa on 85 kWh:n moottori. Yhdessä ne tuottavat 315 hevosvoimaa ja kiihtyvät 0-100 km/h 6,2 sekunnissa. Erinomaisen tehon ja polttoainetaloudellisuuden lisäksi nautit myös Mercedeksen tarjoamasta mukavuudesta ja ylellisyydestä.

Mercedes-Benz GLE 350 de SUV

Jos haluat yhden markkinoiden parhaista hybridimaastureista, Mercedes GLE-luokka 350 de on paras valinta. Jopa 66 mailin toimintamatka, tämä on todella yksi markkinoiden parhaista plug-in-hybridiautoista. Tämä johtuu siitä, että useimmat hybridiautot kamppailevat 30 mailin matkan kattamiseksi, kun taas tämä malli kattaa yli 66 mailia.

Se ei kuitenkaan ole halpa, sillä sen hinta on noin 65 000 dollaria. Toisin kuin useimmissa plug-in-hybridiautoissa, GLE 350 de SUV käyttää dieselmoottoria kaasumoottorin sijaan. Siinä on 31,2 kWh:n litiumioniakku, turboahdettu 2,0-litrainen dieselmoottori ja sähkömoottori.

Moottorin ja sähkömoottorin yhdistelmä tuottaa jopa 325 hevosvoimaa, ja se kiihtyy nopeudesta 0-100 km/h 6,8 sekunnissa. Mercedes-Benz GLE 350 on suurin auto, jossa on Mercedeksen EQ-tehokäsittely. Sen lisäksi, että tämä auto vähentää ympäristöön kohdistuvaa hiilidioksidipäästöjä, se on myös ylellinen ja sopii erinomaisesti maastoajoon.

  Ovatko hybridiautot hyviä vuoristoajoon?

Kysymyksiä hybridimersuista

Miksi valita hybridi-Mersu tavallisen Mercedes-auton sijaan?

Hybridiautoilla on useita etuja. Ensinnäkin ne säästävät ympäristöä vähentämällä hiilidioksidipäästöjä. Toiseksi ne tarjoavat lisätehoa, mikä parantaa suoraan autosi suorituskykyä. Lopuksi ne auttavat sinua säästämään polttoainetta, koska voit käyttää sähkövoimaa useiden kilometrien ajan.

Minkä Mercedes-hybridimallin sähkökulutus on paras?

Mercedes-Benz GLE 350 de -katumaasturilla on paras sähköinen kilometrilukema, joka on 66 mailia. Sitä seuraa tiiviisti Mercedes-Benz A-Class, jonka hatchback-malli on 44 mailia ja sedan-malli 45 mailia. GLE 350 de on kuitenkin paljon kalliimpi kuin A-Class sedan.

Ovatko Mercedes-Benz E-Class 300 sedan ja E-Class 300e sedan samanhintaisia?

Ei, ne eivät ole. Mercedes-Benz E-Klasse 300e:n hybridiversio on hieman kalliimpi kuin tavallinen E-Klasse sedan. Hybridi maksaa noin 69 000 dollaria, kun taas tavallisen bensaversion lähtöhinta on noin 61 000 dollaria. Plug-in-hybridiversiosta joutuu siis maksamaan enemmän.

Loppupäätelmät

Edellä esiin nostamamme Mercedes-Benz-mallit ovat markkinoiden parhaita plug-in-hybridiautoja. Sen lisäksi, että säästät ympäristöä ja pienennät polttoainekustannuksiasi, saat myös mukavan ja ylellisen kyydin. Paras Mercedes-hybridiauto on Mercedes E-Class 300e.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z