Yleisiä ongelmia BMW X1:ssä

Käytetyn auton ostaminen on hyvin haastavaa, koska et tiedä, mitä odottaa. Vielä haastavampaa se on, jos ostat BMW:n kaltaisia huoltovarmoja autoja. Ennen kuin investoit käytettyyn autoon, ota selvää sen historiasta ja tarkasta se huolellisesti. Tästä huolimatta, mitkä ovat BMW X1:n yleisiä ongelmia?

BMW X1 on tyylikäs, kompakti, käytännöllinen, ylellinen ja suorituskykyinen auto. Mutta kuten useimmissa BMW:ssä, myös tässä autossa on joitakin yleisiä ongelmia, jotka kiinnostuneiden ostajien on hyvä tietää. Joitakin näistä ongelmista ovat jarrupalojen ennenaikainen kuluminen, ovenkahvaongelmat, öljyvuoto, ajoketjuongelmat ja paljon muuta.

Mitkä ovat BMW X1:n yleiset ongelmat?

Öljyvuoto

Öljyvuoto on yleinen ongelma kaikissa BMW-malleissa, myös BMW X1:ssä. BMW X1:n öljyvuodon pääasiallinen syy on kulunut venttiilikannen tiiviste. BMW-malleissa venttiilikannen tiiviste on vaihdettava 60 000 kilometrin jälkeen.

Jarrupalojen ennenaikainen kuluminen

BMW suosittelee takajarrupalojen vaihtoa 30 000 mailin välein. Huomaa, että BMW X1:n takajarrupalat ovat pehmeämmät kuin etujarrupalat, ja siksi ne kuluvat nopeammin. Tämä on siis asia, jota kannattaa aina varoa.

Ajastusketjuongelmat

Tämä ongelma on yleinen vuoden 2012 BMW X1:ssä. Ajastusketjun suorituskykyyn vaikuttavat muun muassa väärä öljy ja huono kiristin. Siitä huolimatta BMW suosittelee ajoitusketjun vaihtamista 90 000 kilometrin jälkeen.

Vaihteensiirtovian aiheuttava vika vaihteensiirtovirheessä

Vaihteensiirtonuppi on yksi auton unohdetuimmista osista. Jos vaihdetta vaihdetaan voimakkaasti, se voi kuitenkin vahingoittaa pohjassa olevaa holkkia, mikä voi johtaa vaihteen vaihtamisen löysyyteen. Lisäksi tämä voi johtaa siihen, että vaihdekepin solenoidi vioittuu, mikä voi aiheuttaa vaihteistovian.

  Onko BMW X6 tyttöauto?

Jousitusongelmat

Toinen yleinen BMW X1:n ongelma on jousitusongelmat. Tämä voi johtua useista asioista, ja niihin kuuluvat etummaisen alatukivarren ohjauksen vikaantuminen, huono etujousen puskuripuskuri, etujousen yläkiinnityksen vikaantuminen ja etujousituksen korkeuden putoaminen.

Alemman ohjausvarren holkkien ongelma

Koska alatukivarren holkit ovat yhteydessä jousitukseen, on helpompi ymmärtää, miksi se on yleinen ongelma BMW X1:ssä. Useimmissa tapauksissa BMW kuitenkin suosittelee tämän osan vaihtamista 90 000 kilometrin jälkeen. Kuitenkin ne, jotka ajavat huonoilla teillä, saattavat joutua vaihtamaan osan paljon nopeammin.

Liiallinen tuuliääni takaoven ikkunasta

Tämä on toinen yleinen ongelma lähes kaikissa BMW:ssä. X1 ei siis ole poikkeus. Suurin syy tähän on ovien tai ikkunoiden tiivisteiden nopeampi kuluminen. Sinun pitäisi siis vaihtaa ne useammin.

Haiseva ilmastointi kesällä

Valitettavasti tämä on yleinen ongelma kaikissa BMW:ssä. Se johtuu huonosta suunnittelusta; näin ollen auton ilmastointijärjestelmään joutuva vesi tai kosteus ei kuivu kokonaan. Näin ollen kesällä tai lämpimillä alueilla, kuten Kaliforniassa, ilmastointilaite haisee, kun se kytketään päälle.

Ovenkahvaongelmat

Useimmissa BMW:ssä on ovenkahvaongelmia. Kun auto vanhenee, ovien lukitusjärjestelmään alkaa yleensä tulla ongelmia, ja se saattaa jopa lakata toimimasta. Joitakin tärkeimpiä syitä ovat viallinen ovilukkojärjestelmä, viallinen ovilukon toimilaite, huono johdotus tai palaneet sulakkeet.

Ahtaat etumatkustajan istuimet

BMW X1 voi olla käytännöllinen, mutta se ei ole kovin tilava. Tämän vuoksi pitkät ihmiset saattavat kokea eturivin istuimet epämukaviksi. Tämä johtuu siitä, että paikka on ahdas eikä riittävän mukava.

  BMW X1 - Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää

FAQ

Kumpi auto on polttoainetehokkaampi – BMW X1 vai Mercedes-Benz GLA?

BMW X1 ja Mercedes-Benz GLA ovat saman luokan autoja. Lisäksi niillä on samanlainen suorituskyky, ja ne ovat ylellisiä ja niissä on huipputeknisiä ominaisuuksia. Polttoaineenkulutuksen osalta Mercedes-Benz GLA on kuitenkin BMW X1:tä polttoainetehokkaampi. Tämä johtuu siitä, että sen EPA-luokitus on parempi.

Mercedes-Benz GLA:n EPA-luokitus on 24 mpg kaupungissa, 34 mpg maantiellä ja yhdistetty 28 mpg. Toisaalta BMW X1:n EPA-luokitus on 23 mpg kaupungissa, 31 mpg maantiellä ja yhdistetty 26 mpg.

Mikä on BMW 1X:n korkea kulutus?

Jos aiot ostaa käytetyn BMW X1:n, ajokilometrien määrä on erittäin ratkaiseva. Tämä johtuu siitä, että voit kertoa, onko autossa paljon ongelmia vai ei. BMW X1:llä, jolla on yli 150 000 kilometriä, katsotaan olevan korkea kilometritilanne. Tässä vaiheessa autoon saattaa alkaa kehittyä todella vakavia ongelmia.

Kumpi auto on halvempi ylläpitää – BMW X1 vai Volvo XC40?

Molemmat autot ovat halvempia ylläpitää verrattuna vastaaviin autoihinsa, mutta Volvo XC40 on paljon halvempi ylläpitää kuin BMW X1. Tämä johtuu siitä, että Volvo XC40 on luotettavampi kuin BMW X1 ja sen varaosat ovat myös halvempia. Lisäksi Volvo XC40:n huoltokustannukset ovat myös halvemmat kuin BMW X1:n.

  Paras BMW ensimmäiseksi autoksi

Kuinka nopea BMW X1 on?

BMW X1 voi olla mukava perheauto, jonka ylläpitokustannukset ovat alhaisemmat, mutta tämä auto ei ole kovin nopea. Sen huippunopeus on enintään 144 kilometriä tunnissa, ja se kiihtyy 0-100 vain 6,3 sekunnissa. Huomaa, että BMW X1 xDrive28i on nopeampi kuin sDrive28i. Jälkimmäinen kiihtyy 0-100:een 6,6 sekunnissa, mikä on melko hitaampaa.

Kuinka monen kilometrin jälkeen BMW X1:ssä alkaa esiintyä ongelmia?

BMW X1 on luotettava ja kestävä auto, joka kestää yli 150 000 kilometriä. Kuten useimmissa BMW:ssä, tässäkin autossa alkaa kuitenkin esiintyä vakavia ongelmia 80 000 ja 100 000 kilometrin välillä. Jos kuitenkin huollat autosi kunnolla ja noudatat määräaikaishuoltoja, useimmat näistä ongelmista eivät välttämättä ilmene.

Loppupäätelmät

BMW X1 on pienikokoinen ja ylellinen katumaasturi, jolla on poikkeukselliset ominaisuudet ja suorituskyky, mutta siinä on myös joitakin yleisiä ongelmia, jotka kiinnostuneiden ostajien tulisi tietää. Joitakin näistä ovat jarrupalojen ennenaikainen kuluminen, jousitusongelmat, öljyvuoto, ajoketjuongelmat, ovenkahvaongelmat, vaihdekahvan vika ja paljon muuta.

Hyvä asia on, että useimmat näistä ongelmista voidaan hoitaa BMW-huoltokeskuksessa tai sertifioiduilla BMW-teknikoilla. Siitä huolimatta useimmat näistä ongelmista voidaan välttää asianmukaisella hoidolla ja kunnossapidolla.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z