Mitkä ovat yleisiä ongelmia BMW 335i:ssä?

BMW 335i:ssä on monia ongelmia, kuten vuotoja, moottoriongelmia ja kalliita korjauksia.

BMW 335i kuuluu 3-sarjan BMW:n viidenteen sukupolveen. Se on 2-ovinen coupe, joka on suunniteltu näyttämään urheiluautolta. Se on varmasti hyvä auto ajaa, mutta siinä on paljon ongelmia, ja mikä tärkeintä, erittäin kalliita ongelmia. Se ei kuitenkaan ole uusi asia, jos olet ostamassa käytettyä BMW:tä.

BMW 335i

BMW 335i on kuuluisa 3-sarjan BMW:n coupe-malli, ja se oli myös 3-sarjan viimeinen coupe-malli. Autossa oli useita päivityksiä edellisistä 4. sukupolven malleista, ja se oli erittäin suosittu. Kuitenkin, kuten kaikki BMW:t, myös tämä auto kärsi monista kalliista ongelmista.

Auton omistavat edelleen monet ihmiset, ja monet heistä yrittävät korjata auton itse, koska ne ovat niin monimutkaisia. BMW-jälleenmyyjä on myös todella kallis, mikä vain lisää ihmisten kurjuutta. Jopa BMW:llä on ollut useita auton takaisinkutsuja.

Ominaisuudet

Autossa oli uusi infotainment-järjestelmä, jonka voimanlähteenä oli BMW:n iDrive-käyttöjärjestelmä, joka auttoi monissa asioissa, kuten navigoinnissa. Autossa oli täysin uusi painike auton käynnistämiseen, mikä oli tuolloin uutta. Auton sisätilat ovat myös todella ylelliset ja tuntuvat premium-tason autolta auton jokaisessa kulmassa.

Suorituskyky

Jos tarkastelemme auton suorituskykyä, auto oli peto ajaa. Tienpito ja nopeampi nopeus, kiitos sen 3,0 L BMW N54 tai N55 inline-6-moottorin, joka on upea. Tästä autosta saisi kaiken irti, mutta sillä on hintansa.

  Mikä BMW:n moottori on paras?

Autoa tarjottiin myös nelivetojärjestelmällä, joka vielä lisäsi auton maantievetoa ja pitoa. Nopea 3,0 litran moottori antoi erittäin korkean kiihtyvyyden 0-60 mph vain 5,6 sekunnissa. Auto oli myös varustettu run flat -renkailla, mikä ei todellakaan ole siunaus.

BMW-jälleenmyyjät

BMW-jälleenmyyjiä pidetään yleensä hyvin kalliina, kun on kyse autojen huollosta, ylläpidosta ja korjaamisesta. Tämä johtuu siitä, että BMW:t ovat useimmiten hyvin monimutkaisia autoja, erityisesti vuoden 2006 mallien jälkeen. Mekaanikot tarvitsevat aikaa korjatakseen autosi, ja sinun olisi kannettava nämä kustannukset. Lisäksi suurin osa osista tuodaan maahan, mikä lisää osien lisäkustannuksia.

Ongelmat

335i:n mukana tuli paljon ongelmia, ja useimmat niistä ovat melko kalliita ja vaikeita käsitellä. Voit tietysti välttää nämä ongelmat ajoissa tehdyillä huolloilla ja öljynvaihdoilla. Se maksaisi jonkin verran, mutta säästäisit rahaa pitkällä aikavälillä. Joitakin yleisiä ongelmia selitetään seuraavasti:
Vuodot
Auto on altis niin monille vuodoille. Autossa on niin paljon letkuja, ja liian muovisia letkuja, jotka ovat alttiita vaurioitumaan jonkin ajan kuluttua. Korkeapainepumpun kerrotaan vuotavan, ja sitä joudutaan korjaamaan usein.

Polttoainepumppu on vastuussa polttoaineen ruiskuttamisesta moottoriin, ja jos se ei onnistu, moottori ei saa kunnolla polttoainetta ja se vaikuttaa moottoriin. Tämä oli myös tunnettu vika 335i:ssä ja BMW:llä oli joitakin takaisinkutsuja ja se pidensi osan takuuta, mutta jos olet tämän auton nyt, on vaikea löytää autoa takuun alaisena.

  Onko olemassa 4-ovinen BMW-avoauto?

Muita vuotoherkkiä osia ovat venttiilikannet ja sähköinen vesipumppu. Venttiilikannen öljyvuoto johtuu turbomoottorin lämmöstä. Kaikki tämä maksaa hyvin paljon, kuten polttoainepumpun vaihto maksaisi 400-500 dollaria, koko venttiilikansi maksaa noin 450 dollaria ja sähköinen vesipumppu on noin 1000 dollaria.
Usein toistuva huolto
BMW:t ovat tunnettuja yleisestä tiheästä huollosta. Siksi monet BMW:n omistajat tekevät huollot itse. Vuodot ovat erittäin yleisiä, mikä on ongelma 335i:n kanssa. Tämän lisäksi ylikoneistus ja monimutkaiset järjestelmät vaikeuttavat entisestään mahdollisuuksia saada halpaa huoltoa ulkopuolisilta korjaamoilta.
Muut ongelmat

  • 335i:n mukana tuli run flat -renkaat, joita on erittäin vaikea korjata.
  • 335i:ssä ei ollut öljynmittaustankoa, ja sähköinen järjestelmä vaatii auton moottorin käyntiä jonkin aikaa, jotta öljyn määrä voidaan tarkistaa.
  • Kallein ongelma on turboahtimen ja westgaten kolina. Tämä maksaisi yli 1000 dollaria, mutta tämä ei ole kovin yleistä.

Johtopäätös

335i:llä on oma osuutensa ongelmista, mutta useimmissa perusteettomissa BMW:ssä on tällaisia ongelmia. BMW:tä ei myöskään tunneta luotettavuudestaan, joten jos haluat kokea BMW:iden jännityksen, joudut maksamaan näistä korjauksista.

FAQ

Ovatko BMW:t luotettavia?

Saksalaisia autoja on pidetty luotettavampina kuin muita, mutta BMW:n kohdalla asia ei ole näin. BMW:llä on RepairPalin mukaan luotettavuuden osalta keskimääräistä huonompi arvosana 2,5 pistettä viidestä. Monet omistajat ovat myös kertoneet huolenaiheistaan ja arvosteluistaan BMW:stä, ja monet niistä ovat melko huonoja. Autolehti ja harrastajat arvioivat ne myös reilusti alle keskiarvon.

  Paras BMW muutettavaksi

Miksi BMW on niin suosittu?

BMW:t ovat kuuluisia tehokkaasta moottoristaan ja yleisestä korkeasta suorituskyvystään. BMW on kuuluisa myös suuresta historiastaan moottoriurheilun ja urheiluautojen alalla. Niillä on arvovaltaa ja historiaa suorituskykyisten nopeiden moottoreiden valmistamisesta, jotka ovat voittaneet monia kilpailuja historian saatossa.
Monille ihmisille BMW:stä on kuitenkin tullut statussymboli sen korkeiden hintojen ja ylellisyyden vuoksi. Ihmiset haluavat omistaa näitä kalliita autoja niiden ulkonäön vuoksi. Tämä ei kuitenkaan ole kovin yleistä, ja ihmiset rakastavat edelleen nopeiden BMW-autojen tuomaa jännitystä ja jännitystä.

Miksi BMW-autot ovat niin kalliita?

Yksinkertaisesti, koska ne ovat ylellisiä ja korkealaatuisia. Saksalaiset autonvalmistajat käyttävät paljon aikaa autojensa valmistamiseen verrattuna muihin massatuotantoautoihin. BMW valmistaa moottorinsa ja käyttää paljon rahaa markkinointiin ja autokilpailuihin.

Ne ovat myös kalliita, koska ne tuodaan maahan eikä niitä valmisteta Yhdysvalloissa. Autossa käytetty tekniikka ei ole vain matkustamista, vaan myös ajamisesta nauttimista. Muuten useimmat luksusautot ovat kalliita, koska niiden osat ovat ensiluokkaisia ja sisätilat ylellisiä.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z