Aston Martin Vantage Luotettavuus

Tämä on brittiläinen luksusurheiluauto, joka on suunniteltu tarjoamaan absoluuttista ylellisyyttä ja suorituskykyä. Jokainen autonrakastaja tuntee tämän kauneuden ja rakastaa tätä autoa. Tämän auton muoto on täysin samanlainen kuin muiden urheiluautojen. Siitä on 2-ovinen coupe, 2-ovinen avoauto ja 0-ovinen speedster. Ihmiset rakastavat tätä autoa suorituskyvyn vuoksi, välittämättä sen luotettavuudesta ja kestävyydestä, koska tämä auto vain tuntuu hyvältä.

Yleiskatsaus

Auton moottori on Mercedes-AMG:ltä, joka on 4,0 litran kaksoisturboahdettu V8-moottori. Moottori tuottaa 518 hevosvoimaa ja 505 lb-ft vääntöä, ja auto kiihtyy 0-100:een 3,6 sekunnissa. Tämä järjestely Mercedes-AMG:n kanssa on aivan kuten he tekivät DBS:n kanssa. Autosta on ollut myös muita versioita, kuten F1-painos, Vantage AMR, Vantage Roadster ja V12 Speedster.

Luotettavuus

Vantagessa käytettyä moottoria ei käytetä ensimmäistä kertaa, vaan se on ollut käytössä jo useita vuosia. Muilla autoilla, kuten DBS:llä tai DB9:llä, jotka ovat saaneet V12-moottorin Mercedes-AMG:ltä, on hyvät omistaja-arviot. Tämän vuoksi Vantagea pidetään yhtenä luotettavimmista Aston Martin -autoista.
Aston Martinilla on ollut huonon luotettavuuden maine. Ne ovat kuitenkin varmasti parantaneet superautojen osalta. Vantagen kaltaiset autot eivät ole Toyotan tai Hondan kaltaisia luotettavia, mutta niissä on varmasti hyvä laatu rakennettuna ja muita laadukkaita osia. Vantagen osat ja huolto ovat kuitenkin varmasti hyvin kalliita.

  Alfa Romeo Stelvio Luotettavuus

Huolto ja korjaus

Vantagen huolto- ja käyttökustannukset ovat erittäin kalliit. Säännöllinen huolto ja kaikki ennenaikaiset huollot voivat maksaa paljon. Tämä voi jopa kasvaa, jos rikkoo jonkin osan tai kolaroi auton. Tällöin sinun on varmasti soitettava vakuutuspalveluun. Säännöllinen huolto maksaa noin 2 000 dollaria. Kaiken kaikkiaan sinun on varattava 3000 dollaria vuodessa.

FAQ

Onko Aston Martin Vantage etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Aston Martin Vantage on takavetoinen auto.

Kuinka monta istumapaikkaa Aston Martin Vantagessa on?

Aston Martin Vantage on 2-paikkainen auto. Tämän auton EPA-luokitus on: Kaksipaikkainen

Kuinka paljon hevosvoimia Aston Martin Vantagessa on ja onko siinä turbo?

Aston Martin Vantagessa on 503 hevosvoimaa ja 505 lb-ft vääntöä. Moottori on Twin Turbo Premium Unleaded V-8, jonka iskutilavuus on 4,0 L. Polttoainejärjestelmä on: Bensiinin suoraruiskutus.

Minkälaiset pyörät siinä on?

Aston Martin Vantagessa on 20 X 8,5 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 20 X 9,5 tuuman alumiiniset takavanteet.

Miksi Aston Martinit ovat niin epäluotettavia?

Aston Martinit ovat vähemmän luotettavia kuin valtavirran mallit, koska ne on valmistettu käsin . Auton ainutlaatuisuus ja laatu ovat lyömättömiä. Nykyaikaisilla valmistustekniikoilla varustettujen valtavirtamallien luotettavuus ei kuitenkaan ole yhtä korkea.

Mikä malli minun pitäisi ostaa?

Jos haluat jotain, joka kestää pitkään, hanki Vantage GTE. Sen hinta on noin 200 000 dollaria. Jos sinua ei haittaa käyttää enemmän rahaa paremman näköiseen autoon, hanki Vantage S. Se maksaa vain 150k USD.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z