BMW 2-sarjan luotettavuus

2-sarja on hauska autoilun harrastajalle, ja siinä on coupe- ja gran coup -korimuotoja. Coupé-kori on perusmalli, ja sillä on paljon tarjottavaa autoharrastajille. Ajo-olemus tiellä on ehdottomasti päänsisäistä. Kaikkien BMW:iden vakaus on aina uskomaton, eikä 2-sarjalainenkaan ole mikään poikkeus.

Yleiskatsaus

2-sarjassa on myös M-malli, jossa on AWD-järjestelmä, joka lisäisi ajovakautta huomattavasti. Perus 2-sarjan 230i coupe on noin 37 000 dollaria ja siinä on 4-sylinterinen 2,0 L B48-moottori, joka tuottaa 255 hevosvoimaa. M-mallissa on valtava 3,0 L 6-sylinterinen B58-moottori, joka tuottaa 382 hevosvoimaa. Tämä on selvästi erittäin hyvä moottoriasetelma, joka tarjoaisi erittäin hyvät ajokelit.

Luotettavuus

Saksalaiset autot ovat aina olleet luotettavia vaihtoehtoja ihmisille, johtuen niiden ylivertaisesta tutkimuksesta ja kehityksestä, tienpidosta ja osien laadusta. Myös 2-sarja on erittäin luotettava auto, eikä BMW ole tinkinyt autossa mistään. 2-sarja on ollut yksi luotettavimmista autoista vuosina 2016 ja 2019 Consumersin raportin mukaan.
Tämän auton luotettavuusluokitukset ovat yhtä hyviä kuin auton ajo-ominaisuudet. J.D Powerin mukaan auto on erittäin luotettava, ja he antoivat sille arvosanan 82 pistettä sadasta. Tämä on erittäin hyvä ja todistaa sen kestävyyden.

Turvallisuus

Kun puhutaan auton turvallisuudesta, 2-sarja ei petä tälläkään osastolla. Autossa on kaikki turvallisuusominaisuudet, joita kukaan voi toivoa, kuten turvatyynyt, luistonesto, kaistanpitoavustin, elektroninen ajonvakautus, jarruavustin jne. Sen turvallisuusarvosana on erinomainen, 9,5 pistettä kymmenestä.

  Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio Luotettavuus

Huolto ja korjaus

Tällaisten autojen huolto on todella tärkeää, jos haluat kokea samanlaista laatua koko auton eliniän ajan. Vaikka osien laatu on todella hyvä, osien korjaaminen on todella kallista, jos jokin rikkoutuu. Auto maksaisi sinulle noin 13 000 dollaria 10 vuodessa, mikä on karkeasti ottaen hieman yli 1 000 dollaria vuodessa.

FAQ

Onko BMW 2-sarja etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

BMW 2-sarja on takavetoauto.

Kuinka monta istuinta BMW 2-sarjassa on?

BMW 2-sarjan autossa on 4 istuinta. Tämän auton EPA-luokitus on: Pienikokoiset autot

Kuinka paljon hevosvoimia BMW 2-sarjassa on ja onko siinä turbo?

BMW 2-sarjan autossa on 248 hevosvoimaa ja 258 lb-ft vääntöä. Moottori on Intercooled Turbo Premium Unleaded I-4, jonka iskutilavuus on 2,0 L. Polttoainejärjestelmä on: Bensiinin suoraruiskutus.

Kuinka suuri on BMW 2-sarjan tavaratila?

13,8 Cubic Feet ( 0,391 m3 ).

Minkälaiset pyörät siinä on?

BMW 2-sarjassa on 17 X 7,5 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 17 X 7,5 tuuman alumiiniset takavanteet.

Kuinka monta kilometriä BMW 2-sarja kestää?

Asianmukaisella huollolla useimmat BMW-autot voivat kestää 200 000-250 000 mailia. Ajoneuvon ikääntyessä se tarvitsee säännöllistä huoltoa. Yleiset osat, kuten jäähdytysjärjestelmä, sähköiset ikkunat ja akku, on myös vaihdettava.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z