BMW 335x – yleiset ongelmat

BMW 335xi on BMW 335i:n suorituskykyinen versio. Siksi se on tehokkaampi ja kalliimpi, mutta vähemmän tehokas. Kaiken kaikkiaan BMW 335xi on erinomainen keskikokoinen luksusauto, jonka ominaisuudet ovat huippuluokkaa. Mutta kuten odotettua, siinä on myös useita ongelmia. Mitkä ovat siis BMW 335xin yleiset ongelmat?

Joitakin BMW 335xin yleisiä ongelmia ovat öljyvuodot, turbon rikkoutuminen, moottorin ylikuumeneminen, hukkaportin kolina ja jäähdytysjärjestelmän ongelmat. Tämän lisäksi autossa on myös tukkeutuneita polttoainesuuttimia, vesipumpun vikaantuminen, vialliset korkeapaineiset polttoainepumput, hiilikerrostumia ja sähköongelmia.

Mitkä ovat BMW 335xin yleiset ongelmat?

Öljyvuodot

Ajoitpa sitten BMW 3-sarjaa, 4-sarjaa tai 5-sarjaa, tämä on yksi niistä ongelmista, joihin sinun pitäisi olla valmis törmäämään. Pääsyy BMW 335xissä esiintyviin öljyvuotoihin ovat muoviosat, kuten venttiilikannen tiiviste, jotka haurastuvat nopeammin ja johtavat vuotoon.

Tämän ongelman korjaamiseksi sinun on vaihdettava vaurioitunut tai viallinen venttiilikannen tiiviste.

Moottorin ylikuumeneminen

Toinen yleinen ongelma, johon BMW 335xi-käyttäjien pitäisi odottaa törmäävänsä, on moottorin ylikuumeneminen. Tämä ongelma johtuu yleensä jäähdytysnesteen menetyksestä, vesipumpun vikaantumisesta ja tukkeutuneesta jäähdytysnestejärjestelmästä. Jos haluat estää tai korjata tämän ongelman, sinun on huollettava jäähdytysjärjestelmä ja varmistettava, että kaikki toimii moitteettomasti.

Turbon vikaantuminen

Turboahtimen vikaantuminen tässä autossa johtuu yleensä likaisesta öljystä tai öljyn puutteesta. Valmistaja suosittelee käyttäjiä vaihtamaan öljyn 12 000-18 000 mailin välein. Joissakin tapauksissa turbon vikaantuminen johtuu vieraista esineistä, mutta tämä ei ole kovin yleistä. Ongelman korjaamiseksi käyttäjän tulisi vaihtaa huono öljy tai täyttää öljysäiliö uudelleen.

  BMW 225xe yleiset ongelmat

Jäähdytysjärjestelmän ongelmat

Jäähdytysjärjestelmä auttaa varmistamaan, että moottori toimii optimaalisessa lämpötilassa. Näin ollen, jos jäähdytysjärjestelmässä on useita ongelmia, moottori ei toimi optimaalisesti. Useimmat jäähdytysjärjestelmän ongelmat johtuvat viallisesta vesipumpusta, tukkeutuneesta jäähdytysjärjestelmästä, jäähdytysnestevuodosta ja väärästä jäähdytysnesteestä.

Tämän ongelman korjaamiseksi sinun on korjattava taustalla oleva ongelma.

Viallinen korkeapaineinen polttoainepumppu

Monet BMW 335xi -käyttäjät ovat raportoineet moottoriongelmista. Jos olet yksi näistä ihmisistä, on erittäin todennäköistä, että se johtuu viallisesta polttoaineen korkeapainepumpusta. HPFP vastaa siitä, että moottoriin ruiskutetaan polttoainetta oikealla paineella. Jos tämä osa on viallinen, saatat kokea moottorin käynnistymisen ja muita ongelmia. Vaihda HPFP-osa ongelman korjaamiseksi.

Sähköongelmat

Sähköongelmat eivät ole kovin yleisiä tässä autossa. Ne ovat kuitenkin yleisiä BMW 335xi -mallissa vuosimallia 2007. Monet omistajat ovat raportoineet ajovalojen aiheuttavan auton syttymisen. Joissakin skenaarioissa autossa oli paljon sisäisiä lisävarusteongelmia. Tämä voi liittyä irronneisiin johtoihin ja tyhjentyneeseen akkuun.

Hukkaportin kolina

Tämä on yksi yleisimmistä ongelmista, joista BMW 335xi -käyttäjät ovat raportoineet. Hukkaportin kolina johtuu yleensä siitä, että varsi tai tanko toimii väärin normaalin kulumisen vuoksi. Tämän ongelman korjaamiseksi sinun on siis vaihdettava varsi ja tanko.

Tukkeutunut polttoaineen ruiskutuslaite

Polttoainesuuttimen tehtävänä on sumuttaa ja ruiskuttaa polttoainetta polttomoottoriin. Näin ollen, jos polttoainesuuttimet ovat tukkeutuneet, tämä ei toimi kunnolla. Tämän vuoksi käyttäjä havaitsee moottorin syttymishäiriöitä, vaikeuksia moottorin kylmäkäynnistyksessä ja karkeaa tyhjäkäyntiä. Varmista, että tukkeutuneet polttoainesuuttimet puhdistetaan ja vaihdetaan, jos ne ovat kuluneet.

  Minkä merkin sisätilat ovat parhaat - Audin, Mercedeksen vai BMW:n?

Hiilen kertyminen

Hiilen kertyminen on yksi tärkeimmistä syistä BMW 335xi -mallien huonoon suorituskykyyn. Jos autossasi on siis hiilikertymiä, ongelma kannattaa korjata nopeasti. Hiilen kertymisen merkkejä ovat huono suorituskyky ja virhesytytykset.

Jos haluat korjata tämän ongelman, varmista, että polttoainesuuttimet ja venttiilit on puhdistettu. Lisäksi sinun tulisi ajaa autollasi pidempiä matkoja, jotta vältät hiilen kertymisen.

Vesipumpun vika

BMW 335xi -mallin vesipumpun tehtävänä on pumpata vettä jäähdyttimeen moottorin jäähdyttämiseksi. Se toimii yhdessä jäähdyttimen, moottorituulettimen ja vesipumpun kanssa. Jos siis jokin näistä osista kärsii, moottori ei toimi optimaalisesti. Tarkista, onko vesipumppu vaurioitunut tai kulunut, ja vaihda se.

FAQ

Onko BMW 335xi hyvä auto?

BMW 335xi on erinomainen auto, jos etsit ylellistä, korkealuokkaista, suorituskykyistä ja edistyksellistä autoa. Toisaalta se ei ole ihanteellinen henkilölle, joka etsii halpaa, vähän huoltoa vaativaa ja polttoainetta säästävää autoa.

Mistä BMW 335i -mallista sinun kannattaa pysyä kaukana?

BMW 335i on ollut tuotannossa vuodesta 2006 lähtien. Tämän seurauksena on ollut useita mallivuosia, joista jotkut ovat suoriutuneet paremmin kuin toiset. Vaikka BMW 335i vuosimallien 2010, 2015 ja 2016 mallit kuuluvat luotettavimpiin vuosimalleihin, vuosimalleja 2007, 2008 ja 2013 kannattaa välttää. Tämä johtuu siitä, että niihin liittyy paljon ongelmia.

Onko BMW 335xin huolto kallista?

Totta kai se on! Minkä tahansa BMW:n ylläpito on paljon kalliimpaa kuin useimpien sen kilpailijoiden ylläpito luksusluokassa. BMW 335xi maksaa vuosittain noin 820 dollaria huollosta. Mutta jos kyseessä on suuri huolto, se voi maksaa 1000-3000 dollaria, mikä on paljon yli alan luksusautojen keskiarvon.

  BMW VS Volkswagen luotettavuus - kumpi on parempi?

Kuinka kauan BMW 335xi kestää?

BMW 335xi on kestävä ja luotettava auto. Koska kyseessä on kuitenkin suorituskykyinen auto, se ei kestä yhtä kauan kuin perusmallit. Kaiken kaikkiaan tämän yksikön pitäisi kestää 150 000-250 000 kilometriä, kun sitä huolletaan ja hoidetaan asianmukaisesti. Lisäksi hyvää ajotapaa tulisi myös ylläpitää, jotta auto säilyisi pitkään.

Kannattaako hankkia käytetty BMW 335xi?

Kyllä, uuden tai käytetyn BMW 335xin hankkiminen on aina hyvä idea. Tämä johtuu siitä, että auto tehostaa useita huippuluokan ominaisuuksia ja se toimii hyvin. Kiinnostuneiden ostajien on kuitenkin oltava valmiita myös kalliisiin korjauksiin ja huoltotöihin, joita auton mukana tulee.

Johtopäätös

BMW 335xi on yksi markkinoiden suorituskykyisimmistä lähtötason luksusautoista. Tämä auto on myös kauniisti muotoiltu ja toimii melko hyvin. Kuten edellä todettiin, tähän autoon liittyy useita ongelmia, jotka voidaan välttää asianmukaisella hoidolla ja hyvillä ajotavoilla. Yleisesti ottaen kyseessä on erinomainen auto, ja se on erittäin käytännöllinen.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z