BMW F30 yleiset ongelmat

BMW F30 ongelmat

BMW F30 on ollut markkinoilla vuodesta 2011 vuoteen 2019. Tänä aikana käyttäjät ovat törmänneet erilaisiin haasteisiin ja kertoneet niistä foorumeilla ja mekaanikkojensa kanssa. Näiden tietojen avulla ihmiset, jotka aikovat hankkia F30:n, voivat tietää, mitä haasteita tältä autolta voi odottaa.

BMW F30:stä on saatavana sedan, coupe, avoauto, farmari ja viistoperä. Kuitenkin useimmat näistä autoista ovat vuosien varrella kohdanneet samoja ongelmia. Jotkut BMW F30:n yleisimmistä ongelmista liittyvät moottoriin, turboon, jousitukseen, vaihteistoon, ruosteeseen, ajoketjuun ja paljon muuhun.

Mitkä ovat BMW F30:n yleiset ongelmat?

Moottoriongelmat

BMW F30:n yleisin ongelma on moottoriongelmat. Useimmat moottoriongelmat johtuvat virheellisestä huollosta ja korjauksesta. Jos siis haluat välttää moottoriongelmat, varmista, että auto huolletaan säännöllisesti, ja noudata BMW:n suosittelemaa huoltoaikataulua.

Joitakin yleisiä merkkejä viallisesta moottorista ovat moottorin pysähtyminen ja auton käynnistymishäiriöt. Huolehdi pienistä moottoriongelmista, sillä koko moottorin vaihtaminen on erittäin kallista.

Turbo-ongelmat

Toinen alue, jota ei kannata unohtaa, kun etsit BMW F30:n yleisiä ongelmia, on turbo-ongelmat. Useimmissa BMW F30:ssä on turbo-ongelmia, jotka liittyvät vaihteistoon, ylinopeuteen ja hukkaporttiin. Välttääksesi useimmat näistä ongelmista varmista, että voitelet auton osat kunnolla.

Ruosteongelmat

Ruosteongelmat ovat yleisiä ennen marraskuuta 2012 valmistetuissa BMW F30 -malleissa. Ennen tätä päivämäärää valmistetuissa BMW F30 -malleissa oli ruosteongelmia etuistuimen rungossa. Tämä ongelma on kuitenkin korjattu, eikä useimmissa uusimmissa malleissa ole tätä ongelmaa.

  Yleiset BMW sDrive -ongelmat

Ajastusketjuongelmat

Tämä on toinen yleinen BMW F30 -ongelma, jota sattuu esiintymään sekä uusimmissa että vanhimmissa malleissa. Jos autossasi on ajoitusketjuongelma, ajoitusketju saattaa hyppiä ja moottorista voi kuulua vinkuvaa ääntä. Ketju voi olla rikki tai kulunut. Vaihda ketju, jos se on vaurioitunut tai rikki.

Ohjaustelineongelma

Tämä on erittäin kallis ongelma, jota BMW F30 -omistajien ei pitäisi haluta kohdata. Jos sinulla on ohjaustelineongelma, saatat alkaa kuulla melua tai tärinää, kun ajat nopeudella 40-50 km/h. Se johtuu yleensä vuotaneista tai saastuneista nesteistä.

Rätisevä ääni käsinojan alla

Tämä on ongelma, joka tapahtuu kulumisen vuoksi. Jos kiihdyttäessäsi alkaa kuulua kolinaa, tämä voi olla merkki siitä, että käsinojan alla olevat kaksi metallihevosta ovat vanhentuneet ja tarvitsevat huoltoa tai vaihtoa.

Vaihteisto-ongelmat

Vaihteisto-ongelmia on monia ja useimmat niistä ovat kalliita korjata. Yksinkertaisen vaihteisto-ongelman korjaaminen voi maksaa vähintään 300 dollaria. Yksi tärkeimmistä vaihteisto-ongelman merkkeistä on vaihteiden liukuminen tai epätasainen vaihtaminen. Lisäksi moottorin tarkistusvalo voi syttyä vaihteiston varoitusvalon kanssa.

Maali naarmuuntuu helposti

BMW F30:n maalausta ei ole tehty kunnolla. Näin ollen useiden kilometrien ajamisen jälkeen alat huomata, että maali lohkeilee pienellä naarmulla. Tämä on pieni ongelma, sillä voit maalauttaa auton uudelleen.

Jousitusongelmat

Viallinen jousitus on myös yleinen BMW:ssä, eikä BMW F30 ole poikkeus. Jos kuulet BMW F30 -autostasi kolisevia ääniä, on hyvin todennäköistä, että autossa on jousitusongelmia. Muita viallisen jousituksen merkkejä ovat auton kallistelu ja löysä ohjaus.

  BMW 5 sarja luotettavuus

Sähköongelmat

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä BMW F30:ssä esiintyy myös sähköongelmia. Näitä voivat olla auton valot, sähköikkunat tai jopa radio. Varmista aina, että johdotukset ovat kunnossa ja sulake ei ole palanut. Myös moottorin tarkastusvalo kannattaa tarkastaa ja varmistaa, ettei se anna väärää signaalia.

FAQ

Onko BMW F30 luotettava auto?

Kaiken kaikkiaan BMW F30 on luotettava auto. Yleisesti ottaen lähes kaikki BMW 3-sarjan BMW-mallit ovat luotettavia autoja. Siitä huolimatta niissä rekisteröidään vähemmän ongelmia, ja suurin osa suurista ongelmista liittyy kulumiseen. Auto on kuitenkin edelleen jossain määrin epäluotettava, sillä sen korjaaminen ja huoltaminen on kallista.

Mikä on vähiten luotettava BMW F30 -mallivuosi?

Vähiten luotettava BMW F30 on mallivuosi 2013. Tässä autossa on useita ongelmia, mikä tarkoittaa, että sen korjaamiseen kuluu enemmän aikaa ja rahaa. Joitakin yleisimpiä ongelmia, joita 2013 BMW F30:n omistajien tulisi odottaa, ovat moottoriongelmat, voimansiirto-ongelmat ja auton pysähtyminen ajon aikana.

Mikä on luotettavin BMW F30 -mallivuosi?

Luotettavin BMW F30 -mallivuosi on 2017 BMW F30. Tämä auto rekisteröi vähemmän ongelmia kuin muut BMW F30 -mallivuodet. Näin ollen et koe paljon ongelmia tai käytä paljon rahaa korjauksiin ja huoltoon kuten BMW F30 vuosimalli 2013.

Mitkä ovat BMW F30:n vuosittaiset ylläpitokustannukset?

Vaikka BMW:n vuosittainen huolto maksaa paljon, BMW F30 on yksi markkinoiden luotettavimmista BMW-malleista. Sen vuoksi sen vuosittainen ylläpito maksaa 900-1 300 dollaria. Tämä on varsin edullista, sillä useimpien BMW-mallien vuotuinen huoltokustannus on vähintään 1 400 dollaria.

  BMW M4 Luotettavuus

Kumpi auto on parempi – BMW F30 vai G20?

Näitä kahta autoa on vaikea verrata, sillä G20 korvasi BMW F30:n. Siksi kyse on vain mieltymyksestä. BMW G20 on edistyneempi ja siinä on nykyaikaiset sisätilat, kun taas BMW F30:ssä on vanhat sisätilat ja siitä puuttuu osa uusimmista tekniikoista. G20 on kuitenkin myös kalliimpi kuin F30.

Yhteenveto

BMW F30 on erinomainen auto, jossa on useita poikkeuksellisia ominaisuuksia. Se on mukava, tilava, ylellinen, polttoainetaloudellinen ja tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn. Mutta kuten useimmissa BMW-malleissa, myös tässä yksikössä on useita haasteita, jotka liittyvät moottoriin, jousitukseen, vaihteistoon, turboon ja paljon muuhun.

Jos haluat välttää kalliit korjaus- ja huoltotyöt, varmista, että noudatat BMW:n määräaikaishuolto-ohjelmaa. Tämä auttaa pitämään autosi kurissa ja antaa sen toimia optimaalisesti.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z