BMW 550i:n yleiset ongelmat

BMW 550i on täydellinen sedan henkilöille, jotka haluavat voimaa, mukavuutta ja suorituskykyä yhdessä. Tämä auto on myös loistavasti muotoiltu ja kiehtoo helposti ohikulkijoita. Siitä huolimatta 550i:llä, kuten kaikilla muillakin BMW-malleilla, on myös joitakin ongelmia. Mutta mitkä ovat BMW 550i:n yleisiä ongelmia?

Joitakin yleisimpiä ongelmia, joita BMW 550i:n omistajien pitäisi odottaa kohtaavansa tulevaisuudessa, ovat moottorin ylikuumeneminen, vesipumpun vaurioituminen, ohjauspyörän äänet, ilmastointiongelmat, takalasinpyyhkimen vikaantuminen ja ajoketjuongelmat.

Huomaa, että näitä ongelmia esiintyy useimmissa BMW 500i -malleissa, mutta ei kaikissa. Lisäksi näiden haasteiden korjaaminen on melko helppoa mutta samalla kallista. Lisäksi sinun on ehkä vietävä autosi sertifioituun BMW-mekaanikkoon tai BMW-huoltokeskukseen, jotta takuu ei mitätöidä korjauksen tai huollon aikana.

Mitkä ovat BMW 550i:n yleiset ongelmat?

Vesipumpun vaurio

Yksi yleisimmistä ongelmista, joita BMW 550i:n omistajat todennäköisesti kohtaavat, on vesipumpun tai termostaatin ongelmat. Tämä johtuu siitä, että jäähdytysjärjestelmä pettää useimmiten, ja se on vastuussa noin neljänneksestä BMW 550i:n ongelmista.

On siis tärkeää tarkastaa aina vesipumppu ja termostaatti. Jos havaitset näissä osissa vaurioita, vaihda ne mahdollisimman pian. Tarkista aina moottorin tarkistusvalo ja lämpötilamittari, onko viitteitä vaurioituneesta jäähdytysjärjestelmästä.

Moottorin ylikuumeneminen

Moottorin ylikuumeneminen on yleistä kaikissa BMW-tyypeissä. Tämä liittyy suoraan myös termostaatin pettämiseen ja vesipumpun vaurioitumiseen. Jos termostaatti tai vesipumppu siis pettää, moottori ylikuumenee. Seurauksena on, että tämä johtaa kaikenlaisiin ongelmiin auton moottorissa.

  Onko BMW:n hybridi sen arvoinen?

Näin ollen sinun on varmistettava, että termostaatti, vesipumppu ja muut jäähdytysjärjestelmän osat toimivat asianmukaisesti.

Ohjauspyörän äänet

Tämä ongelma on hyvin yleinen, varsinkin kun ajetaan alhaisilla nopeuksilla. Jotkut BMW 550i -käyttäjät ovat ilmoittaneet kuulevansa ohjauspyörästä lähteviä narisevia ääniä. Matalilla nopeuksilla ajamisen lisäksi tämä ääni voi kuulua myös, kun ohjauspyörää käännetään täydestä lukosta puolelta toiselle.

Ohjauspyörän äänet johtuvat yleensä siitä, että ohjaustelineessä ei ole riittävästi voitelua. Varmista siis, että voitelua käytetään, jotta tätä ääntä ei pääse syntymään.

Ajastusketjuongelmat

Yksi yleisimmistä ajoitusketjuongelmista on ajoitusketjun katkeaminen. Kun BMW 550i -mallisi kärsii tällaisesta ongelmasta, sinun on ehkä vietävä autosi BMW-huoltokeskukseen ketjun uudelleensuuntausta varten tai vaihdettava se uuteen, jos se on vaurioitunut.

Viallinen polttoainepumppu

Tämä ongelma ei ole kovin yleinen BMW 550i:ssä, mutta sitä esiintyy silti. Se on hyvin yleinen BMW 535i -malleissa. Kun polttoainepumppu ei toimi kunnolla, se vaikuttaa myös moottorin suorituskykyyn, mikä vaikuttaa auton yleiseen suorituskykyyn.

Ilmastointiongelmat

Toinen yleinen ongelma, johon BMW 550i -omistajien tulisi olla valmiita, on ilmastointijärjestelmän toimimattomuus. Jotkut käyttäjät ovat raportoineet puhaltimen nopeuden muuttuvan äkillisesti. Toiset ovat raportoineet, että ilmastointi puhaltaa vain kylmää ilmaa alemmilla asetuksilla.

Useimmat ilmastointiongelmat johtuvat viallisesta puhallinmoottorin vastuksesta. Tämä osa on siis tarkastettava ja tarvittaessa vaihdettava.

  2022 BMW X5 VS Porsche Cayenne - kumpi on parempi?

Kuluneet kiristimet

Kun kiristimet kuluvat loppuun, moottoritilasta alkaa kuulua vinkuvaa ääntä. Jos siis kuulet tällaisen äänen, aloita tarkastamalla autosi moottorihihnat. Useiden kilometrien jälkeen moottorihihna voi halkeilla tai kulua loppuun. Tämän ongelman ratkaisemiseksi sinun on vaihdettava hihnat.

FAQ

Onko BMW 550i luotettava?

BMW 550i kuuluu vähiten luotettaviin BMW 5-sarjan autoihin. Toisin kuin BMW 3-sarja, joka sijoittuu hieman keskiarvon yläpuolelle, 550i sijoittuu lähes viimeiseksi. Jos siis etsit luotettavaa ja luotettavaa käytettyä BMW 550i:tä, pysy kaukana tästä mallista.

Repairpal.comin mukaan se sijoittaa BMW 550i -mallin sijalle 29. 30. sijasta, mikä osoittaa, kuinka epäluotettava BMW 550i on.

Mikä on BMW 550i:n korkea ajokilometrimäärä?

BMW 550i on yksi kaikkien aikojen kestävimmistä BMW-malleista. Niinpä nämä autot voivat ajaa yli 200 000 kilometriä, kunhan niitä huolletaan hyvin. Siitä huolimatta BMW 550i, jolla on ajettu yli 150 000 kilometriä, katsotaan korkeaksi ajokilometrimääräksi. Jos siis olet ostamassa käytettyä BMW 550i:tä, kannattaa harkita sellaista, jossa ei ole ajettu yli 150 000 kilometriä.

Onko BMW 550i kallis ylläpitää?

Kyllä, BMW 550i on erittäin kallis ylläpitää. Itse asiassa BMW on kallein luksusautomerkki korjata ja ylläpitää. Esimerkiksi BMW 550i:n vuotuiset korjaus- ja huoltokustannukset ovat noin 1050 dollaria, kun taas Audi A3:n kustannukset ovat noin 870 dollaria. Tämä on lähes 200 dollaria enemmän kuin Audi A3:ssa.

  Parhaat BMW Hybridiautot

Tärkein syy siihen, miksi BMW:n huolto on kalliimpaa kuin muiden luksusautojen, on BMW:n varaosien korkea hinta. Lisäksi joidenkin BMW:n osien korjaaminen on hankalaa, minkä vuoksi teknikot veloittavat enemmän työn takia.

Minkä vuoden BMW 5-sarja on luotettavin?

BMW 5-sarja on yksi markkinoiden tehokkaimmista, edistyksellisimmistä ja käytännöllisimmistä sedaneista. Mutta kuten missä tahansa BMW-sarjassa, jotkut sarjan autot ovat luotettavampia kuin toiset. Tässä tapauksessa BMW 5-sarjan vuosimalli 2020 on sarjan luotettavin vuosimalli. Tämä malli rekisteröi vähemmän ongelmia kuin muut mallit.

Mitkä ovat joitakin BMW 5-sarjan yleisiä ongelmia?

BMW 5-sarja tuottaa joitakin markkinoiden tehokkaimmista, mukavimmista, käytännöllisimmistä ja suorituskykyisimmistä sedaneista. Niillä on kuitenkin myös useita ongelmia, joita ne kohtaavat ajan mittaan, ja niihin kuuluvat muun muassa ajoketjuongelmat, ilmastoinnin haasteet, jäähdytysjärjestelmän vikaantuminen, kattoluukun tiivisteongelmat ja viallinen polttoainepumppu.

Johtopäätös

BMW 550i voi olla tehokas, edistyksellinen ja erinomainen sedan, mutta sillä on myös useita haasteita, jotka kiinnostuneiden ostajien tulisi tietää. Joitakin haasteita, joita tämän auton omistajien tulisi odottaa kohtaavansa matkan varrella, ovat vesipumppuvika, moottorin ylikuumeneminen, ajoketjuongelmat, ohjauspyörän äänet, ilmastointiongelmat ja takalasinpyyhkimen vika.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z