BMW X3 yleiset ongelmat

BMW X3 ongelmat

BMW on tunnettu siitä, että se luo autoja, jotka tarjoavat täydellisen ajokokemuksen. BMW X3 ei ole poikkeus, mutta siinä on myös useita ongelmia, jotka käyttäjien on hyvä tietää. Mitkä ovat BMW X3:n yleisiä ongelmia?

BMW X3:ssa on kourallinen ongelmia, jotka kiinnostuneiden ostajien tai käyttäjien tulisi tietää. Huomaa, että useimmat näistä ongelmista vaihtelevat mallivuosittain, kun taas toiset ovat yhdenmukaisia kaikissa malleissa. Jotkut näistä ongelmista ovat öljyvuoto, moottorin ylikuumeneminen, moottorin sammuminen, kattoluukun kolina ja paljon muuta.

Mitkä ovat BMW X3:n yleiset ongelmat?

Öljyvuoto

Öljyvuoto on yleinen ongelma lähes kaikissa BMW-malleissa. Syynä on yleensä kulunut venttiilikannen tiiviste tai halkeamat venttiilikannessa. Kun olet ajanut X3:lla jonkin aikaa, venttiilikannen tiiviste voi kulua ja alkaa vuotaa öljyä. Käy mekaanikolla vaihtamassa venttiilikannen tiiviste.

Moottorin ylikuumeneminen

Toinen yleinen ongelma, jota BMW X3:n käyttäjät kokevat, on moottorin ylikuumeneminen. Moottori ylikuumenee, koska siinä on jäähdytysnestevuoto. Jos jäähdytysjärjestelmä on vaurioitunut tai vaarantunut, se ei jäähdytä moottoria tarvittavalla tavalla, mikä johtaa moottorin ylikuumenemiseen. Tarkista, onko jäähdytysnestettä tai huono termostaatti.

Kattoluukun kolina ja vuoto

Ongelma kattoluukun kolinasta ja vuodosta on yleinen vain ensimmäisen sukupolven BMW E83 X3:ssa. Tapahtuu niin, että kun kuljettaja avaa tai avaa kattoluukun, eri verhoilukappaleet kolisevat ja kolahtelevat, mikä aiheuttaa jonkin verran melua. Tämä ongelma voidaan kuitenkin korjata helposti.

Ikkunoiden kolina ja rikkinäiset säätimet

Ikkunoiden kolina ja rikkinäiset säätimet ovat myös yleisiä BMW X3:ssa. Tämä tapahtuu yleensä silloin, kun ikkunan säädin on vikaantunut. Huomaa, että ikkuna ei välttämättä sulkeudu tai avaudu, mikä voi olla häiritsevää. Korjaus on helppo, mutta se voi tulla kalliiksi osien ja korjauspalvelun kustannusten vuoksi.

  2022 BMW X4 vs. Mercedes GLC Coupe

Ajastusketjun ohjaimen vika

Vaikka BMW on luksusauto, se koostuu monista muoviosista, ja ajoitusketjun ohjain on yksi niistä. Koska tämä osa on tehty halpaa muovia, se ei kestä kovin pitkään. Jos muovinen ajoitusketjun ohjain rikkoutuu BMW X3:ssa, se vaikuttaa moottorin ajoitukseen. Sinun tarvitsee vain vaihtaa ohjain ja korjata ajoitus.

Raskas ohjaus

Tämä ongelma on yleinen BMW X3 -malleissa, joissa on muuttuva urheiluohjaus. Henkilöt, joilla on tämä ominaisuus, saattavat huomata, että ohjauksesta on tullut raskas ja hankala hallita. Tämä on merkki siitä, että muuttuva urheiluohjaus on pettänyt. Ainoa ratkaisu on vaihtaa se uuteen.

Jarrutehon menetys

BMW X3:n jarrujen alipainepumppu vaatii paljon voitelua. Jos et siis voitele sitä säännöllisesti tai suositusten mukaisesti, se alkaa menettää voimaa takertua. Tämä maksaa sinulle enemmän rahaa, koska joudut vaihtamaan vaurioituneen alipainepumpun.

Auto vetää sivulle

Jotkut BMW X3:n käyttäjät ovat raportoineet autonsa vetävän sivulle. Tämä johtuu yleensä väärän suuntaisesta jäljestyksestä. Tämän ongelman korjaamiseksi sinun on vietävä autosi BMW-huoltoon ja säädettävä raidevirta.

Moottorin sammuminen

Elokuun 2016 ja tammikuun 2018 välisenä aikana valmistetuissa BMW X3 -malleissa on moottorin sammumisongelmia. Moottorin sammuminen johtuu siitä, että polttoainesäiliössä on ongelma, joka aiheuttaa polttoaineen rajallisen saannin auton moottoriin, jolloin se sammuu. Vie autosi BMW-huoltoon ja tarkastuta polttoainejärjestelmä.

  Yleiset BMW sDrive -ongelmat

Turbo-ongelmat

Jos huomaat, että autostasi kuuluu kouraiseva ääni tai pakoputkesta tulee savua, kun siihen tippuu öljyä, tämä on merkki huonosta turbosta. Se tapahtuu, kun turbon tiiviste on puhjennut. Tämä on myös yleinen ongelma BMW X3:ssa. Korjaa ongelma vaihtamalla puhjennut turbon tiiviste.

FAQ

Mikä on BMW X3:n korkea ajokilometrimäärä?

Paras tapa arvioida laadukasta käytettyä autoa ennen kuin maksat siitä, on tietää, kuinka paljon kilometrejä siihen on kertynyt. BMW X3 voi olla luotettava auto, mutta jos omistaja on ollut holtiton tai hänellä on ollut huonoja ajotapoja, autossa on yleensä paljon ongelmia. Siitä huolimatta 100 000 mailia pidetään BMW X3:n korkeana kilometritilamääränä, koska useimmat ongelmat alkavat tästä.

Minkä vuosimallin BMW X3 on luotettavin?

Monien luotettavuusluokituslaitosten mukaan vuoden 2017 BMW X3 on luotettavin. Esimerkiksi Consumer Reports on antanut BMW X3:lle 4 tähteä 5 tähdestä. Tämä on merkki siitä, että kyseessä on luotettava auto, jossa on vähemmän ongelmia. Siitä huolimatta on muutamia asioita, joihin omistajan tulisi kiinnittää huomiota.

Onko BMW X3:n huolto kallista?

Kyllä, BMW X3:n ylläpito on kallista. Keskimäärin saatat joutua käyttämään vuosittain yli 900 dollaria auton ylläpitoon. Sitä paitsi BMW X3:ssa on paljon ongelmia, jotka lisäävät korjaus- ja huoltokustannuksia. Ja koska BMW:n osat ovat erittäin kalliita, myös huollon kokonaiskustannukset nousevat.

  Paras pieni BMW:n viistoperä

Kummassa autossa on enemmän ongelmia – BMW X3 vai X5?

BMW X5 voi olla suurempi, ylellisempi, mukavampi ja kehittyneempi auto kuin BMW X3, mutta X3 on silti luotettavampi kuin isompi sisaruksensa. Vaikka BMW X3 on BMW:n luotettavin katumaasturi, BMW X5 on malliston vähiten luotettava BMW-katumaasturi. Se myös rekisteröi enemmän ongelmia kuin X3.

Minkä vuosimallin BMW X3:aa minun pitäisi välttää?

BMW X3 voi olla poikkeuksellinen kompakti katumaasturi, mutta jos on yksi mallivuosi, jota kannattaa välttää, se on vuoden 2013 BMW X3. NHTSA:n mukaan tästä autosta on tehty yli 300 valitusta, mikä on eksponentiaalisen paljon. Lisäksi suurin osa tämän mallin ongelmista on erittäin kalliita ylläpitää.

Yksi vuoden 2013 BMW X3:ssa riehuvista ongelmista on ajoitusketjun ohjaimen vikaantuminen. Siitä huolimatta siinä on myös useita ongelmia, jotka sinun tulisi selvittää.

Johtopäätös

Nyt kun tiedät joitakin BMW X3:n käyttäjien kohtaamia yleisiä ongelmia, on helpompi tietää, mitä odottaa tai miten huolehtia tästä kompaktista katumaasturista. Joitakin BMW X3:n käyttäjien kohtaamia ongelmia ovat öljyvuoto, moottorin sammuminen, moottorin ylikuumeneminen, turbo-ongelmat, jarrutehon menetys ja paljon muuta.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z