BMW X5:n yleiset ongelmat

BMW X5 on yksi markkinoiden parhaista luksusmaastureista. Tämä auto on tilava, ylellinen, turvallinen ajaa, helppo käsitellä ja siinä on erittäin kehittynyttä tekniikkaa. Se on kuitenkin myös yksi markkinoiden epäluotettavimmista BMW-autoista. Mutta mitkä ovat yleisiä ongelmia, joita BMW X5:ssä on?

Joitakin yleisimpiä ongelmia, joita BMW X5:n käyttäjien on syytä odottaa kohtaavansa, ovat moottorin ylikuumeneminen, moottorin syttymishäiriöt, koliseva ääni, vaihteistoongelmat, moottorin pysähtyminen, ovenkahvojen kuluminen, takaluukun narina, jarrutehon menettäminen ja rajoittamaton tuulen ääni.

Ennen kuin investoit BMW X5:een, on siis tärkeää tietää joitakin ongelmia, joita saatat kohdata matkan varrella.

Mitkä ovat BMW X5:n yleiset ongelmat?

Moottori ylikuumenee

Yleinen BMW:n ongelma on moottorin ylikuumeneminen. BMW X5 ei ole poikkeus, sillä myös siinä esiintyy tätä ongelmaa mallivuodesta riippumatta. Moottorin ylikuumeneminen johtuu yleensä vesipumpun viasta, joka voi aktivoida toisen tuulettimen, joka jatkaa käyntiä silloinkin, kun sitä ei tarvita.

Moottori sammuu ajon aikana

Tämä on yksi BMW X5:n suurimmista ongelmista. Se on kuitenkin yleistynyt vuoden 2011 BMW X5:ssä. Autosi voi pysähtyä ajon aikana tiellä, mikä on erittäin tuskallista ja inhottavaa. Sitä paitsi useimmat moottorit, jotka sammuvat, ovat vaikeasti käynnistettävissä. Niinpä sinun on ehkä soitettava hinausfirma, jotta voit viedä autosi BMW-huoltokeskukseen korjattavaksi.

Moottori syttyy väärin

Moottorin virhesytytykset ovat myös yleisiä BMW X5:ssä. On helpompi sanoa, jos moottorissa on syttymishäiriöitä, sillä huomaat moottorin käyvän tyhjäkäynnillä tai tuottavan kolisevaa ääntä. Tyypillisesti tämä johtuu imusarjan toimilaitteen rikkoutuneesta osasta. Vaihda vain osa, jotta autosi toimii moitteettomasti.

Vaihteisto-ongelmat

Vaihteisto-ongelmia voidaan havaita eri BMW X5 -malleissa. Esimerkiksi vuoden 2011 BMW X5:ssä esiintyy yleensä mekatronianturin vika. Jos näin käy, auton vaihteisto ei toimi tarpeen mukaan. Toisaalta vuoden 2006 BMW X5:ssä esiintyy vaihteiden välistä luistoa ilman varoitusta.

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, vuoden 2012 BMW X5 voi saada tärinää, kun sen siirtokotelo vanhenee. Kaikki nämä ongelmat liittyvät vaihteistoon. Sitä paitsi vaihteistojärjestelmän korjaaminen on varsin kallista. Lisäksi tarvitaan erikoistyökaluja ja kokenutta BMW-teknikkoa.

Ovenkahvojen kuluminen ja repeytyminen

Toinen yleinen ongelma, joka esiintyy useimmissa BMW X5 -malleissa, on ovenkahvojen kuluminen ja repeäminen. Tämä ei ole ongelma vain BMW X5:ssä, vaan myös muissa BMW-malleissa. Ovenkahvat jumiutuvat jonkin ajan kuluttua. Ne saattavat vaikuttaa toimivilta, mutta ovi ei aukea. Vaihda yksinkertaisesti koko ovien lukitusjärjestelmä ongelman korjaamiseksi.

Jarrutehon menetys

Kun olet ajanut useita kilometrejä, saatat myös huomata jarrutehon hiipumisen. Autosi jarruttaminen voi alkaa kestää kauan. Vaikka tämä ongelma on yleinen BMW X5 -malleissa, se on yleisempi BMW X5:ssä. Jos jarrutehosi heikkenee, sinun on siis tarkastettava jarrupalat, jarrusatulat ja jarrulevyt. Vaihda seuraavaksi kuluneet osat.

  Onko Volvo halvempi ylläpitää kuin BMW?

Tärisevä ääni

Ajaessasi BMW X5:tä saatat kuulla auton etuosasta kuuluvan kolisevan äänen. Lisäksi saatat tuntea ohjauspyörän heiluvan ajon aikana. Suurin syy tähän on se, että BMW X5:n etutukivarren holkit kuluvat nopeammin. Siksi sinun on vaihdettava etutukivarren holkit uusiin.

Nariseva takaluukku

Nariseva takaluukku on myös toinen ongelma, johon BMW X5:n omistajien on syytä odottaa törmäävänsä. Kun kuulet tämän äänen, on erittäin todennäköistä, että myös peruutuskamera ei toimi. Tämä johtuu yleensä viallisesta takaluukun salvasta.

Tämä ongelma on helppo korjata, sillä sinun tarvitsee vain vaihtaa takaluukun salpa uuteen.

Rajoittamaton tuulen ääni

Kun oviaukon tiivisteet eivät toimi, kuulet liiallista tuulen melua, joka tulee ovien läpi ja matkustamoon. Huomaa, että melu on tuntuvampaa, kun ajat ylinopeutta. Tämä on korjattava vaihtamalla kuluneet aukkotiivisteet.

FAQ

Minkä vuosimallin BMW X5:tä minun tulisi välttää?

Yllättäen useimmissa BMW X5 -malleissa on ollut ongelmia. Siitä huolimatta pahimpia vältettäviä BMW X5 -malleja ovat vuosina 2013 ja 2017 valmistetut mallit. Nämä ovat huonoimmat BMW X5 -mallit. Sitä paitsi myös vuosien 2014, 2015 ja 2016 BMW X5 -mallit eivät ole kaukana.

Mikä on BMW X5:n korkea ajokilometrimäärä?

Koska BMW X5:llä on BMW-malleista eniten ongelmia, tämä auto ei kestä kovin pitkään. Jos sitä kuitenkin huolletaan asianmukaisesti, BMW X5 voi ajaa yli 100 000 kilometriä. Jos siis haluat ostaa käytetyn BMW X5:n, yritä mahdollisimman paljon pysyä erossa yli 100 000 kilometrin ajokilometrin BMW X5:stä.

Onko BMW X5 kallis ylläpitää?

Kyllä, BMW X5 on kallis ylläpitää. Sen lisäksi, että BMW:n varaosat ovat kalliita, BMW X5 hajoaa myös useammin, jolloin korjaus- ja huoltokustannukset ovat korkeat. Lisäksi BMW-huoltokeskukset tai sertifioidut BMW-teknikot veloittavat paljon.

Mikä on luotettavin BMW X5 -malli?

Luotettavin BMW X5 -malli on vuoden 2005 BMW X5. Sitä seuraa tiiviisti vuoden 2000 BMW X5, joka on ensimmäinen sukupolvi. Näissä autoissa raportoidaan vähemmän ongelmia kuin muissa BMW-malleissa. Lisäksi niissä on tehokkaat moottorit ja ne on rakennettu vankasti.

Minkä vuoden X5 on paras?

Koska se tarjoaa monia ylellisyyksiä, vuoden 2016 BMW X5 -mallilla on vahva maine kuluttajien keskuudessa. Tässä mallissa on ollut vain yksi takaisinkutsu, ja se on erittäin luotettava. Vuosi 2016 on suosittu malli, josta on hyvin vähän valituksia.

  Ovatko käytetyt BMW:t luotettavia?

Vuodet, joissa on eniten ongelmia?

  1. 2005 BMW X5
  2. 2008 BMW X5
  3. 2009 BMW X5
  4. 2012 BMW X5
  5. 2013 BMW X5
  6. 2014 BMW X5

Mitkä ovat vuoden 2005 BMW X5:n ongelmat?

Repairpalin mukaan joitakin yleisimpiä ongelmia ongelmalliselle vuodelle 2005 ovat: Öljyvuodot moottorin alueelta, vesipumpun jäähdytysnestevuoto voi kehittyä, jäähdytysnesteen häviäminen ja ikkunan avautuminen tai sulkeutuminen ei onnistu. Saatat joskus kuulla ajoneuvon ongelmasta, joka on niin yleinen tietyssä vuosiluokassa, että se saa sinut päättämään välttää kyseistä vuosiluokkaa. BMW X5 on tällainen vuosi.

Mitkä ovat vuoden 2008 BMW X5:n ongelmat?

Suurin huolenaihe on veden tihkuminen maasturin sisätiloihin. Raportin mukaan vesi tulvii sähköihin eikä sitä ole tyhjennetty riittävästi tyhjennysputkista. Tämän korjaaminen maksaa noin 10 000 dollaria. Löysimme tämän ongelman yhdestä Car Complaintsin raportista. Voit viedä sen niin pitkälle kuin haluat.

Mitkä ovat vuoden 2009 BMW X5:n ongelmat?

Ajoneuvossa on muutamia ongelmia, kuten öljyvuodot tai sulavat jarruvalot.
Eri autofoorumien mukaan, vaikka sillä on vain kaksi Car Complaintsin valitusta öljyvuodoista, ne ovat melko yleisiä. Yksi käyttäjä raportoi kahdesta öljyvuodosta. Jälleenmyyjä väitti, että ongelma johtui viallisista ajoituskansista ja generaattorin kiinnikkeistä. Hän vaati 5 000 dollaria.
Sulavat takavalot ovat toinen X5-vuoden ongelma. Tämä voi aiheuttaa varoitusvalojen ilmestymisen kojelautaan, mikä on vakava turvallisuusriski.

Mitkä ovat vuoden 2012 BMW X5:n ongelmat?

Yksi omistaja ilmoitti, että ajoneuvo tärisee kääntyessään. Tämä on todennäköisesti vaihteisto-ongelma. X5-omistajan mukaan BMW halusi vaihtaa siirtokotelon ja pyysi 4 000 dollaria 20 prosentin jälleenmyyjäkorvauksen jälkeen.
Vuoden 2012 X5:ssä on jarruvalo-ongelmia, aivan kuten vuoden 2009 mallissa. Takajarruvaloasennelman vesivahinko voi johtaa LED-koskettimien korroosioon.

Mitkä ovat vuoden 2013 BMW X5:n ongelmat?

Consumer Reports antaa vuoden 2013 BMW X5:lle huonon arvosanan 1/5 luotettavuudesta. Tämä tekee siitä yhden vaarallisimmista BMW X5 -vuosista. Vuoden 2013 BMW X5:ssä on liian monta ongelmakohtaa, jotka on merkitty punaisella.
Lukuisat omistajat raportoivat 2013 X5:n polttoainejärjestelmään liittyvistä ongelmista. Yksi omistaja väitti, että polttoainepumppu oli pettänyt, ja polttoainejärjestelmään oli jäänyt hiukkasia. Toiset raportoivat, että polttoainepumppu oli vikaantunut ja se oli vaihdettava sakkaamisen tai tehon menetyksen vuoksi.
Tämä X5-vuosi on malliesimerkki öljyvuodosta. Monet käyttäjät väittävät, että heidän maasturinsa on joko liian öljyinen, vuotaa kaikkialle tai molempia.

  Paras BMW automatkalle

Mitkä ovat vuoden 2014 BMW X5:n ongelmat?

Vuoden 2014 BMW X5 ei pärjää paljon paremmin toisena vuonna. Consumer Reports antoi vuoden 2014 BMW X5:lle jälleen 1/5 luotettavuusarvosanan.
Consumer Reportsilla on luettelo omistajista, jotka valittivat 2014 X5:n korin eheydestä. Yksi käyttäjä valitti vesivuodoista katosta, joka valuu kuljettajan puoleiseen lattian lattiaan. Monet valittivat myös ajoneuvon ärsyttävistä kolinoista ja vinkumista, joita ei heidän mukaansa voida hyväksyä luksusmallissa.
Consumer Reports antoi arvosanan 1/5 myös polttoainejärjestelmälle, jousitukselle, moottorin pienille, suurille ja sähköjärjestelmille.

Onko BMW X5 35i luotettava?

N55 35i ja X5-mallit ovat luotettavimpia. N55-moottori on edelleen luotettava moottori, lukuun ottamatta muutamia öljyvuotoja ja jäähdytysjärjestelmän ongelmia. BMW:n N20-moottori ei ole virheetön. Se on kuitenkin vahva moottori.

2017 bmw x5 xdrive35d luotettavuus

Consumer Reports arvioi myös 2017 X5:n luotettavuuden 5/5. Vuoden 2017 BMW X5:stä ei ole raportoitu jarrujen vinkumisesta tai viallisesta ilmastointijärjestelmästä. Voit ostaa 2017 BMW X5:n käytettynä.

Miksi tarkastusmoottorin merkkivalo palaa?

Tarkastusmoottorivalo voi johtua vaurioituneesta happianturista, viallisesta kärkitiivisteestä, polttoaineen ruiskutusjärjestelmän toimintahäiriöstä, likaisesta ilmavirta-anturista, viallisista päästöjenvalvontaosista ja viallisista sytytystulpista.

Onko BMW X5:ssä vaihteisto-ongelmia?

Omistajat raportoivat ongelmista vaihteensiirtomekanismissa, kun he ajavat X5:llä pitkiä matkoja tai pitkiä työmatkoja. Omistajat valittavat, kun auto ei vaihda korkeammille vaihteille. Tämä tapahtuu useimmiten, kun X5 saavuttaa nopeuden 50 mph.

Mitä vaihteistohäiriö tarkoittaa BMW X5:ssä?

Yleisin ongelma, joka aiheuttaa BMW:n vaihteistohäiriön, on alhainen vaihteistonestetaso. Ajoneuvo saattaa aluksi ajaa hyvin, mutta siirtyä sitten hitaaseen tilaan. Viallinen venttiilirunko – Tämä on yleinen ongelma.

Bottom line

BMW X5 on markkinoiden epäluotettavin BMW-malli. Tämä auto voi olla erinomainen maasturi maastokäyttäjille, mutta siinä on myös repaleisia ongelmia. Joitakin ongelmia, joita sinun tulisi odottaa X5:n omistuksen aikana, ovat moottorin ylikuumeneminen, moottorin syttymishäiriöt, vaihteisto-ongelmat, moottorin pysähtyminen, ovenkahvojen kuluminen, nariseva takaluukku, jarrutehon menetys ja paljon muuta.

Kaiken kaikkiaan BMW X5 on hieno auto, ja se on erittäin käytännöllinen. Kaiken lisäksi se on ylellinen, turvallinen ja miellyttävä ajaa.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z