BMW 330e yleiset ongelmat

BMW 330e Ongelmat

BMW 3-sarja on markkinoiden luotettavin BMW-sarja. Mikä parasta, jopa BMW 330e:n kaltaiset plug-in-hybridimallit ovat erittäin luotettavia. Mutta mitkä ovat BMW 330e:n yleisiä ongelmia?

Jos haluat säästää ympäristöä, mutta samalla nauttia siististä, ylellisestä, suorituskykyisestä ja sulavasta ajosta, BMW 330e plug-in-hybridimalli on täydellinen auto. Tässä autossa on kuitenkin useita ongelmia, joita sinun pitäisi olla valmis käsittelemään.

Joitakin tavallisimpia BMW 330e plug-in hybridin ongelmia ovat auton käynnistymättä jääminen, akun latautumattomuus, ajomatkan menetys, voimansiirto-ongelmat, oven verhoilun hankautuminen oveen ja paljon muuta. Mutta jos huollat autosi kunnolla ja noudatat määräaikaishuoltoja, et joudu kokemaan useimpia näistä ongelmista.

Mitkä ovat BMW 330e:n yleiset ongelmat?

Akku ei lataudu kunnolla

Yksi ensimmäisistä ongelmista, joita BMW 330e:n omistajat kohtaavat, on akku, joka ei lataudu kunnolla. Monet 330e-kuljettajat turhautuvat, kun heidän autonsa ei pysty latautumaan tai suorittamaan latausta loppuun. On useita syitä, miksi akku ei välttämättä lataudu.

Autosi akun lataaminen voi epäonnistua akkupaketissa olevan ongelman vuoksi. Moduulit voivat irrota toisistaan, jolloin sähköjärjestelmä ei pysty siirtämään virtaa voimansiirtoon. Hyvä uutinen on, että tällainen ongelma voidaan korjata BMW-huollossa.

Auto ei käynnisty

Toinen yleinen ongelma, jonka BMW 33e -merkkisen auton omistajat saattavat kokea, on auton käynnistymättömyys. Tämä johtuu yleensä sytytysongelmista. Tällaisia ongelmia ovat esimerkiksi tyhjä akku, heikko akku, viallinen käynnistyspainike, huono vaihtovirtageneraattori, kuluneet sytytystulpat tai rikkinäinen käynnistysmoottori.

  Kumpi saa enemmän tyttöjä - BMW vai Mercedes?

Kun BMW 330e -malliasi hoidetaan ja huolletaan asianmukaisesti, tämä ongelma voidaan välttää. Varmista, että noudatat BMW:n määräaikaishuoltoa.

Ajosäteen väheneminen

Tämä ongelma ilmenee vain silloin, kun ajat 330e:täsi eDrive-tilassa. eDrive-ajoväli tarkoittaa täysin sähköistä ajoväliä. Saatat huomata, että toimintasäde on pienentynyt 24 mailista yhdellä latauksella, joka myöhemmin pienenee 20 mailiin useamman latauskerran jälkeen. Parasta on päivittää autosi ohjelmisto.

On tärkeää päivittää BMW 33e -autosi ohjelmisto aina, jotta auto toimii optimaalisesti.

Vetopuolen ongelmat

BMW 330e -mallin voimansiirron tehtävänä on siirtää voimaa moottorista pyörille. Koska voimansiirto koostuu useista osista, kuten vaihteistosta, vetoakseleista ja akseleista, mikä tahansa voi mennä pieleen, jos sitä ei huolleta hyvin.

Joitakin merkkejä BMW 330e -mallin huonosta voimansiirrosta ovat voimakas tärinä auton kiihdyttäessä tai kasvava ääni auton takaosaa kohti. Lisäksi saatat huomata myös vuotavaa vaihteistonestettä, mikä voi viitata vaurioituneeseen voimansiirtoon. Vaihda tai korjaa voimansiirto sujuvan toiminnan varmistamiseksi.

Ongelma, jossa oviverhoilu hankaa ovea.

Toinen ongelma, josta monet BMW 330e:n omistajat ovat valittaneet, on oven verhoilun hankautuminen oveen. Tämä ongelma on yleinen etuovissa eikä takaovissa. Lisäksi, kun se tapahtuu, saatat kuulla kolisevia ääniä, jotka tulevat kumitiivisteistä, jotka vinkuvat oven sisäpuolella olevaa verhoilua vasten.

Tämä ongelma ilmenee yleensä BMW 330e -malleissa, joita ajetaan alhaisilla nopeuksilla tai epätasaisella pinnalla. Jos siis olet ostamassa käytettyä 330e:tä, tarkista tämä ongelma.

  Pitäisikö sinun vuokrata vai ostaa BMW?

Ongelma BMW-sovelluksen lisäämisessä autoon.

BMW 330e voi myös ärsyttää, kun yrität lisätä BMW App -sovelluksen autoosi, mutta se ei anna sinun lisätä sitä. Tämä johtuu pääasiassa BMW:n huonosta Android-integraatiosta. Koska sovelluksessa on virhe, sen lisääminen tai liittäminen autoon voi olla melko haastavaa, vaikka tekisit kaiken oikein.

Voit korjata tämän ongelman asentamalla sovelluksen uudelleen älypuhelimeesi, jolloin ongelma saattaa poistua.

Varoitusmerkki suljetusta pistorasiasta, mutta anturi pysyy auki

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, saatat myös suuttua varoitusvalosta, joka varoittaa sinua sulkemaan oven, vaikka se on jo kiinni. Kun anturissa on toimintahäiriö, se saattaa ilmoittaa, että ovi on auki, vaikka todellisuudessa se on kiinni. Tarkista vika latauspistorasiassa ja korjaa se.

FAQ

Kuinka kauan BMW 330e:n akut kestävät?

Yllättäen BMW 330e:n akut voivat kestää yli 10 vuotta. Tämä on pitkä aika, mutta se ei tarkoita, että akku kuolee. Akut ovat edelleen toimintakykyisiä, mutta niiden kantama pienenee vähitellen. Sitä paitsi akut eivät välttämättä pidä latausta kunnolla.

Onko BMW 330e hyvä jokapäiväiseen ajoon?

Kyllä, BMW 330e on loistava päivittäinen ajokki. Tämä johtuu siitä, että se on erittäin polttoainetaloudellinen eikä se saastuta ympäristöä paljon. Lisäksi auto tarjoaa tilavan matkustamon, mukavat sisätilat, poikkeuksellisen suorituskyvyn ja on turvallinen. Ennen kaikkea auto on erittäin käytännöllinen, joten se sopii erinomaisesti lasten koulukyytiin.

  Onko BMW F30 hyvä auto?

Onko BMW 330e halpa ylläpitää?

Ei, BMW 330e:n tai minkään muunkaan BMW:n ylläpito ei ole halpaa. Vaikka se on yksi markkinoiden luotettavimmista BMW-malleista, se ei silti ole kovin luotettava verrattuna muihin luokkansa autoihin. Kaiken kaikkiaan BMW 330e on kallis huollettava, koska siinä ilmenee keskimääräistä enemmän ongelmia.

Kuinka monta kilometriä BMW 330e kestää?

Koska BMW 330e on yksi markkinoiden luotettavimmista BMW-sedaneista, se voi oikein huollettuna ja ajettuna kestää yli 250 000 kilometriä. Mutta keskimäärin sen pitäisi kestää 200 000-250 000 mailia. Huomaa, että hybridimallit ovat luotettavampia kuin polttomoottorilla varustetut mallit, ja ne voivat kestää pidempään, kun niistä pidetään hyvää huolta.

Yhteenveto

Tieto siitä, mitä odottaa BMW 330e -autoltasi, on elintärkeää, jos aiot pidentää autosi käyttöikää. Edellä esitetyt yleiset ongelmat, joita BMW 330e -omistajat todennäköisesti kohtaavat, avaavat silmiä, sillä ne auttavat kiinnostuneita ostajia tai omistajia tietämään etukäteen, mitä odottaa autoltaan, ja pitämään siitä hyvää huolta.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z