BMW M2 Luotettavuus

M-malleissa on huippusuorituskykyä jokaisessa BMW-sarjassa. M2 on 2-sarjan pienikokoisten edustusautojen suorituskykyinen urheiluautomalli. Kyseessä on 2-ovinen coupe, ja siinä on erittäin nopea moottori, joka on jopa kampanjoinut moottoriurheilukilpailuissa. Jokainen autoja rakastava rakastuisi helposti tähän kaunottareen.

Yleiskatsaus

M2:ssa on erittäin tehokas 3,0 litran 6-sylinterinen turboahdettu moottori manuaali- tai kaksoiskytkinvaihteistolla. Tämän auton raskas moottori tuottaa noin 370 hevosvoimaa, ja se on niin nopea, että se pystyy kiihdyttämään 0-100 km/h 2,0 sekunnissa. Kaikki tämä yhdistyy BMW:n ylivoimaiseen tekniikkaan, joka tarjoaa paremman ajokokemuksen.

Luotettavuus

BMW-autoissa on saksalaisena autonvalmistajana vähemmän viallista mekaniikkaa, koska auton takana on vuosien tutkimus. Mikään auto ei kuitenkaan voi koskaan olla virheetön, ja joitakin pieniä ongelmia voi esiintyä. Silti M2:ta pidetään yhtenä luotettavimmista urheiluautoista.
M2:ssa on erittäin paljon tutkittuja tuotteita ja osia. Pelkästään moottori on niin kestävä, että se kestää yli 20 vuotta. Rakennuslaatu on vankka, eikä se aiheuta vuotoja. Tämän lisäksi autolla on ollut hyvin vähän takaisinkutsuja. Kaiken kaikkiaan auto on erittäin luotettava luokassaan.

Turvallisuus

Autojen turvallisuus on tärkeä näkökohta, ja se on vieläkin tärkeämpi, kun kyseessä on erittäin nopea auto. M2:lla on täydet tähtiluokitukset IIHS:ltä ja NHTSA:lta. Tämä ei ole suuri yllätys BMW:ltä, sillä he tekevät erittäin turvallisia autoja ja täyttävät auton monilla turvallisuusominaisuuksilla.

  BMW M8 Gran Coupe Luotettavuus

Huolto ja korjaus

Huolto-näkökulma on kallis, mutta jos haluaa nopean auton niin tämä on normaalia jokaiselle autolle. Monet omistajat eivät oikeastaan välitä BMW:stään ja heidän BMW:nsä kulkevat lähes hyvin ensimmäiset 5 vuotta. Jos kuitenkin haluat, että M2:si kestää yli 5 vuotta arvokkaasti, yritä käyttää hieman rahaa huoltoon. M2:n keskimääräiset vuotuiset huoltokustannukset ovat noin 2 000 dollaria.

FAQ

Onko BMW M2 etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

BMW M2 on takavetoinen auto.

Kuinka monta istuinta BMW M2:ssa on?

BMW M2 on auto, jossa on 4 istuinta. Tämän auton EPA-luokitus on: Pienikokoiset autot

Kuinka paljon hevosvoimia BMW M2:ssa on ja onko siinä turbo?

BMW M2:ssa on 405 hevosvoimaa ja 406 lb-ft vääntöä. Moottori on Twin Turbo Premium Unleaded I-6, jonka iskutilavuus on 3,0 L. Polttoainejärjestelmä on: Bensiinin suoraruiskutus.

Kuinka suuri on BMW M2:n tavaratila?

13,8 kuutiometriä ( 0,391 m3 ).

Minkälaiset pyörät siinä on?

BMW M2:ssa on 19 X 9 tuuman taotut alumiiniset etuvanteet ja 19 X 10 tuuman taotut alumiiniset takavanteet.

Onko BMW M2 hyvä päivittäisauto?

M2 Competition on huippuluokan valinta päivittäiseksi urheiluautoksi. Se on erittäin nopea, tehokas ja helppokäyttöinen. M2 Compin pienet mitat sopivat sinulle, jos et tarvitse takaistuimia.

Onko BMW M2 tulevaisuuden klassikko?

Mikään näistä autoista ei huuda ”tulevaisuuden klassikko”. Tässä autossa on joitakin erittäin myönteisiä asioita, joita ei kannata jättää huomiotta. Se on ”M-junioriauto”, mutta siinä on oikea M-divisioonan moottori, joka on siirretty vanhemman sukupolven M4:stä.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z