BMW VS Cadillac luotettavuus – kumpi on parempi?

BMW ja Cadillac tarjoavat erilaisia ylellisiä, suorituskykyisiä ja tyylikkäitä autoja. Molemmat autot sijoittuvat korkealle useissa luokissa, kun on kyse luksusautoista. Mutta kumpi merkki on luotettavampi ja parempi kuin toinen?

BMW on luotettavampi kuin Cadillac. Molempien autojen luotettavuustaso on kuitenkin lähes sama, eli keskimääräinen. Suorituskyvyltään molemmat autot ovat tasavertaisia, vaikka BMW:llä onkin hieman etumatkaa. BMW on myös hieman ylellisempi kuin Cadillac.

Tilavuuden osalta Cadillac tarjoaa kuitenkin enemmän matkustaja- ja tavaratilaa kuin BMW. Lisäksi Cadillac on halvempi ostaa ja ylläpitää kuin BMW. Ennen kuin ostat jonkin näistä autoista, on siis tärkeää tietää niiden hyvät ja huonot puolet, jotta voit tehdä tietoon perustuvan valinnan.

Kumpi auto on parempi Cadillacin ja BMW:n välillä?

Ulkonäkö

Koska BMW ja Cadillac ovat luksusautoja, molemmat näyttävät tyylikkäiltä ja komeilta. Molemmat tarjoavat komean ilmeen ja herättävät saman huomion, kun ne risteilevät moottoritiellä. Cadillac näyttää kuitenkin hieman ylellisemmältä ja sen muotoilu on vakuuttavampi kuin BMW:n.

BMW:ssä ja Cadillacissa on molemmissa ylelliset sisätilat. Näiden kahden merkin sisätilat ovat kuitenkin hieman huonommat kuin esimerkiksi Mercedes-Benzin, Audin ja Porschen. Siitä huolimatta BMW:n sisätilat ovat korkeatasoiset verrattuna Cadillacin sisätiloihin.

BMW:n istuimet ovat laadukkaammat kuin Cadillacin. Jälkimmäinen jää jälkeen myös verhoilun laadussa. Lisäksi BMW:ssä on kehittyneempi infotainment-järjestelmä kuin Cadillacissa.

Suorituskyky

Kuten useimmat luksusautot, sekä Cadillac että BMW ovat suorituskykyisiä autoja. BMW on kuitenkin Cadillaciin nähden etulyöntiasemassa suorituskyvyn suhteen. BMW luo joitakin markkinoiden tehokkaimmista moottoreista. Siitä huolimatta useimmat BMW:t ovat nopeampia kuin Cadillacit, mutta useampi Cadillac on nopeampi kuin BMW.

  Land Rover Range Rover Velar Luotettavuus

Esimerkiksi BMW M5:n nopeus 0-100 km/h on vain 3,1 sekuntia, kun taas Cadillac CTS-V kulkee saman matkan 3,7 sekunnissa. BMW on siis nopeampi kuin Cadillac. Sitä vastoin Cadillac CTS-V:n huippunopeus on 200 kilometriä tunnissa, kun taas BMW M5:n huippunopeus on 189 kilometriä tunnissa.

Yleisesti ottaen BMW:n suorituskyky on parempi kuin Cadillacin. Sitä paitsi BMW:ssä on enemmän hevosvoimia ja vääntöä kuin Cadillacissa. Jos siis haluat suorituskykyisen luksusauton, kannattaa harkita BMW:n M-sarjan valintaa.

Mukavuus

Cadillac ja BMW ovat molemmat tilavia ja niissä on erittäin mukavat ohjaamot. Kaiken lisäksi niiden sedaneissa ja katumaastureissa on suuri tavaratila. Valitsemastasi mallista riippuen joko Cadillacissa tai BMW:ssä on enemmän matkustamotilaa.

Yleisen mukavuuden osalta BMW on kuitenkin etulyöntiasemassa, sillä sen sisätilat ovat korkeatasoisemmat kuin Cadillacin.

Luotettavuus

Luotettavuuden osalta sekä Cadillac että BMW on luokiteltu Mercedeksen ja Audin alapuolelle. Näiden kahden merkin luotettavuusluokitukset ovat keskitasoa, mutta ne ovat lähes viimeisiä, kun on kyse markkinoiden vähiten luotettavista luksusautoista.

BMW on kuitenkin hieman luotettavampi kuin Cadillac. Luotettavin BMW-malli on BMW X6, kun taas luotettavin Cadillac on Cadillac ATS. Toisaalta vähiten luotettava BMW-malli on BMX X5, kun taas vähiten luotettava Cadillac-malli on Cadillac CT5.

Turvallisuus

Useimmat luksusautot on varustettu huippuluokan turvallisuusvarusteilla. BMW ja Cadillac eivät ole poikkeus. Siitä huolimatta BMW on luokiteltu hieman korkeammalle kuin Cadillac. Yksi luotettavimmista BMW-malleista on BMW 2-sarja, kun taas luotettavin Cadillac on Cadillac ATS.

  Onko BMW:ssä vararenkaat?

Päinvastoin, vähiten luotettava BMW on BMW X5, kun taas vähiten luotettava Cadillac-malli on Cadillac Escalade. Lisäksi Cadillac Escalade on näiden kahden luksusautovalmistajan vähiten luotettava automalli.
Hinta
Kuten odotettua, BMW on kalliimpi kuin Cadillac. Tämä johtuu siitä, että niiden autot ovat ylellisempiä, kehittyneempiä, tehokkaampia ja luotettavampia kuin Cadillacin. Kaiken lisäksi BMW on Cadillacia arvostetumpi merkki. Sen edistysaskeleista ja merkistä kannattaa siis odottaa enemmän.

Esimerkiksi halvin Cadillac-malli, joka on pienikokoinen sedan CT4, maksaa 30 000 dollaria, kun taas halvin BMW-malli, joka on BMW X1, maksaa noin 35 200 dollaria. BMW maksaa siis yli 5 000 dollaria enemmän kuin Cadillac.

FAQ

Kumpi auto tarjoaa laajan mallivalikoiman – Cadillac vai BMW?

BMW tarjoaa eniten automerkkejä ja -malleja. Tällä merkillä on erilaisia varusteita lähes jokaiseen automalliin. Lisäksi BMW tarjoaa erilaisia autoja eri korityypeillä, joihin kuuluvat sedan, coupe, avoauto, vaunu, maasturi ja paljon muuta. Toisaalta Cadillacilla on vain kourallinen automalleja.

Onko Cadillac CTS hyvä auto?

Kyllä, Cadillac CTS on erinomainen auto. Sen luotettavuus on keskimäärin 3,0 viidestä. Vaikka se ei ole luotettavin Cadillac-malli, tämä auto suoriutuu erinomaisesti. Se kiihtyy 0-100:een 3,7 sekunnissa, ja sen huippunopeus on 200 mph.

Jos et kuitenkaan halua suorituskykyistä luksusautoa, tämä auto ei sovi sinulle. Se on myös hieman kallis, sillä se on yksi markkinoiden parhaista Cadillac-malleista.

  Paras BMW-moottoriöljy

Kuinka monta kilometriä Cadillac kestää?

Cadillac kestää keskimäärin noin 150 000 kilometriä. Tämä riippuu kuitenkin siitä, kuinka hyvin huollat autoa. Jos huollat autosi kunnolla, se voi kestää jopa yli 150 000 mailia. Mutta jos et tee niin, autosi ei välttämättä selviä 100 000 mailia.

Kumpi auto on kalliimpi ylläpitää – BMW vai Cadillac?

Molemmat autot voivat olla luksusautoja, mutta BMW on paljon kalliimpi ylläpitää kuin Cadillac. Lisäksi nämä autot ovat markkinoiden epäluotettavimpia, joten sinun on odotettava niiden hajoavan useammin kuin Mercedeksen tai Audin.

BMW on paljon kalliimpi ylläpitää, koska sen osat ovat myös kalliimpia ostaa kuin Cadillacin.

Bottom line

BMW:n ja Cadillacin vertailussa BMW on selvä voittaja. Tämä johtuu siitä, että BMW on ylellisempi, tehokkaampi, suorituskykyisempi ja luotettavampi. Toisaalta Cadillac tarjoaa enemmän tilaa sekä matkustajille että rahdille, ja se on myös halvempi kuin BMW.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z