BMW M760i ongelmat

BMW M760i ongelmat

Kun päätät investoida BMW M760i:n kaltaiseen tehokkaaseen, ylelliseen ja suorituskykyiseen autoon, vaaditaan asianmukaista huoltoa. Jos autoa ei huolleta hyvin, seurauksena on useita vakavia ongelmia, jotka maksavat sinulle tuhansia dollareita. Mutta mitkä ovat joitakin BMW M760i -auton yleisimpiä ongelmia?

BMW M760i -auton yleisiä ongelmia ovat moottorin syttymishäiriöt, ovien lukitusvirheet, ilmastointilaitteen toimintahäiriöt, alhainen öljynpaine, sähköikkunoiden toimintahäiriöt, epämukava etumatkustajan istuin ja jarrutehon menetys. Tämän lisäksi käyttäjillä voi esiintyä moottorin ja moottorin jäähdytyksen ongelmia, joiden vuoksi BMW joutui kutsumaan takaisin useita vuosien 2017-2018 BMW M760i -malleja.

Mitkä ovat BMW M760i -mallin yleiset ongelmat?

Moottorin ja moottorin jäähdytyksen ongelma

BMW:n N74-moottori on yksi markkinoiden tehokkaimmista ja luotettavimmista BMW-moottoreista. Siksi sillä ei ole ollut monia takaisinkutsuja kuten muilla BMW-moottoreilla. Valmistaja kuitenkin myönsi, että moottorissa ja moottorin jäähdytyksessä on ollut ongelmia.

Tämän seurauksena useita vuosien 2017-2018 BMW M760Li xDrive -malleja jouduttiin kutsumaan takaisin. Nämä autot kutsuttiin takaisin, koska niihin oli asennettu väärä moottoriöljyn jäähdytyslinja. Tämän vuoksi vika aiheutti öljyvuodon moottoritilaan. Ongelma korjattiin vaihtamalla moottoriöljyn jäähdytyslinja.

Moottori syttyy väärin

Moottorin syttymishäiriö saa moottorin käymään tyhjäkäynnillä erittäin huonosti, jolloin kierroslukuneula liikkuu ylös ja alas sen sijaan, että se pysyisi tasaisella nopeudella. Tämän ongelman pääasiallinen syy on huono kelapaketti, huono nokka-akseli tai viallinen kampiakselianturi. Voit korjata ongelman selvittämällä, mikä osa on huono, ja vaihtamalla sen.

Alhainen öljynpaine

Saatat huomata, että autosi öljynpaine on laskenut voimakkaasti. Lisäksi moottorin tarkastusvalo saattaa syttyä varoittamaan sinua. Kun näin tapahtuu, on hyvin todennäköistä, että sinulla on kulunut tai vaurioitunut öljynsuodattimen tiiviste, joka vuotaa. Vaihda vaurioitunut öljynsuodattimen tiiviste.

  BMW 3-sarjan luotettavuus

Ilmastointilaitteen toimintahäiriö

Joissakin tapauksissa ilmastointi saattaa puhaltaa ulos jääkylmää ilmaa vain kylmimmällä asetuksella. Tämä on merkki siitä, että M760i:ssäsi on viallinen lauhdutin. Ongelman korjaamiseksi sinun on vaihdettava se uuteen ilmastoinnin lauhduttimeen.

Sähköikkunoiden ongelmat

Toinen yleinen ongelma BMW M760i -malleissa on sähköikkunoiden vikaantuminen. Tämä johtuu viallisesta säätimestä, joka estää sähköikkunoita liikkumasta tasaisesti ylös ja alas. Sinun on vaihdettava ikkunan säädin tämän ongelman korjaamiseksi.

Epämukava etumatkustajan istuin

Vaikka tämä ongelma ei ole yleinen, jotkut M760i-käyttäjät ovat raportoineet siitä. Asianomaisten käyttäjien mukaan etumatkustajan istuin on epämukava pidemmillä ajomatkoilla, koska pääntukea on melko vaikea säätää. Eräs toinen käyttäjä sanoi, että pääntuki ei ollut pelkästään epämukava vaan myös vaarallinen.

Etuistuimessa ei myöskään ole lannerangan tukea, joka on saatavana kuljettajan istuimelle ja takaistuimille. BMW:n on parannettava etumatkustajan istuimen mukavuutta.

Ovien lukkojen toimintahäiriö

Jotkut BMW M760i -käyttäjät ilmoittivat, että heidän ovensa ei suostunut lukittumaan, kun käytettiin avaimenperää, mutta lukittui, kun käytettiin auton avaimia. Tämä on merkki viallisesta oven lukitusmoottorista tai avaimenperän tyhjästä paristosta. Kokeile vaihtaa paristo, ja jos ongelma ei poistu, vaihda ovilukitusmoottori.

Jarrutehon menetys

Tämän ongelman ovat havainneet 2020 BMW M760i -omistajat. Useimmat käyttäjät valittivat jarrutehon dramaattisesta häviämisestä, jolloin auton pysähtyminen kestää kauan. Se on seurausta viallisesta integroidun jarrujärjestelmän hydrauliikkayksiköstä. Ongelman korjaamiseksi sinun on vaihdettava koko integroitu jarrujärjestelmän hydrauliikkayksikkö.

  BMW X7 - Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää

FAQ

Onko BMW M760i luotettava?

Ei, BMW M760i kuuluu markkinoiden vähiten luotettaviin BMW-malleihin. Useimmat luotettavuuslaitokset ovat arvioineet tämän auton luotettavuuden keskimääräistä huonommaksi. Esimerkiksi Repairpal antoi sille arvosanaksi 2,5 pistettä 5,0:sta. Lisäksi tämän auton ylläpito maksaa paljon, ja jos sitä ei huolleta, siihen voi tulla vakavia ongelmia ennen kuin se on ajanut yli 150 000 kilometriä.

Onko BMW M760i:n huolto kallista?

Kyllä, BMW M760i:n ylläpito on erittäin kallista. Tässä mallissa on kalliita osia, jotka on kallista vaihtaa, kun ne kuluvat tai menevät huonoon kuntoon. Lisäksi huoltokustannukset ovat kohtuullisen korkeat, mikä lisää korjaus- ja ylläpitokustannusten kokonaismäärää.

Keskimäärin BMW M760i:n omistaja joutuu käyttämään vuosittain vähintään 1 000 dollaria autonsa korjaamiseen. Tämä on enemmän kuin alan keskimääräiset vuotuiset sedanin ylläpitokustannukset, jotka ovat 792 dollaria.

Kuinka monen kilometrin jälkeen BMW M760i:ssä alkaa olla ongelmia?

Jos huollat BMW M760i -autosi hyvin, sillä ei ole paljon ongelmia ennen kuin se on ajanut yli 150 000 kilometriä. Useimmilla BMW M760i -autoilla alkaa kuitenkin olla pieniä ongelmia jo 50 000 mailin jälkeen. Sytytystulppien ja sytytyskelojen kaltaiset osat kuluvat nopeammin kuin muut osat. Sinun kannattaa siis varoa vaihtamasta niitä ajoissa, ennen kuin ne vaikuttavat muihin osiin.

Mikä on paras vuosimalli BMW 7-sarjalle?

BMW 7-Seriesillä on ollut useita erinomaisia automalleja vuosien varrella. Poikkeuksellisin BMW 7-sarjan mallivuosi on kuitenkin 2012-malli. Sitä seuraavat vuosimallit 1993, 2011, 2008 ja 2016. BMW 7-sarjan vuosimalli 2012 rekisteröi vähemmän ongelmia, mutta toimii erinomaisesti.

  BMW 330e - Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää

Vuoden 2012 BMW 7-sarjaan asennettiin 4,4-litrainen N63-tuplaturbov8-moottori, joka kuuluu BMW:n hienoimpiin moottoreihin.

Millä moottorilla BMW M760i on varustettu?

BMW M760i on varustettu 6,6-litraisella N74 V12 twin-turbo -kaasumoottorilla. Tämä moottori on erittäin tehokas, sillä se tuottaa maksimissaan 600 hv 5500 kierroksella minuutissa ja 627 lb-ft vääntöä 1550 kierroksella minuutissa. BMW:n N74-moottori on yleensä luotettava, jos sitä huolletaan hyvin. Se tarvitsee säännöllisen öljynvaihdon, ja moottorin kestävyyden ja tehokkaan suorituskyvyn varmistamiseksi on käytettävä oikeaa öljyä.

Johtopäätös

BMW M760i ei ole tavallinen sedan. Sen alkukustannusten lisäksi myös huoltokustannukset ovat melko korkeat. Jos kuitenkin haluat pienentää korjaus- ja huoltokustannusten kokonaismäärää, huippuluokan luksussedanista huolehtiminen on ratkaisevan tärkeää.

Edellä mainitut ongelmat ovat yleisiä BMW M760i:ssä, mutta ne voidaan välttää noudattamalla BMW:n määräaikaishuoltoja. Näiden ongelmien lisäksi BMW M760i tarjoaa silti ylellisyyttä, erinomaista suorituskykyä, mukavuutta ja huipputeknisiä ominaisuuksia.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z