Onko BMW M760i hyvä auto?

BMW valmistaa monia huippuluokan luksussedaneita, joissa on tehokkaat moottorit. BMW M760i on yksi tällainen auto. Sen lisäksi siinä on urheilullinen ulkonäkö ja erinomainen suorituskyky, mutta se tarjoaa silti luksussedanien mukavuuden. Mutta onko BMW M760i hyvä auto?

Se riippuu siitä, mitä sinä haluat. BMW M760i on hyvä auto niille, jotka etsivät suorituskykyistä, ylellistä, käytännöllistä, tilavaa, teknisesti edistynyttä ja tehokasta autoa. Päinvastoin, tämä auto ei ole ihanteellinen henkilöille, jotka etsivät luotettavaa, tehokasta, vähän huoltoa vaativaa ja edullista ylellistä täysikokoista sedania.

BMW M760:n historia

BMW M760 on osa BMW 7-sarjaa. BMW 7-sarjaan kuuluvat täysikokoiset luksussedanit, ja se on ollut markkinoilla vuodesta 1977 tähän päivään asti. BMW M760 kuuluu tämän sarjan kuudenteen sukupolveen. Lisäksi M760 on ollut tuotannossa vuodesta 2016 tähän päivään asti.

Lisäksi BMW M760:stä on saatavana kaksi korivaihtoehtoa, jotka ovat G11 eli lyhyt akseliväli ja G12 eli pitkä akseliväli. Lisäksi BMW M760Li on viimeinen BMW-sarjan auto, jossa on V-12-moottori. BMW M760 on varustettu tehokkaalla 6,6-litraisella N74 V12-tuplaturbomoottorilla.

BMW M760i:n ominaisuudet

Ulkonäkö

Ulkonäöltään BMW M760i huokuu ylellisyyttä ja runsautta. Tyylikäs muotoilu herättää huomiota, kun tämä luksussedan kruisailee kadulla tai moottoritiellä. Joitakin ominaisuuksia, jotka erottuvat edukseen, ovat ceriuminharmaat korostukset, 20-tuumaiset pyörät, suuri kidney-säleikkö ja sähköisesti taittuvat, lämmitettävät sivupeilit.

BMW M760i:n sisätilat ovat myös huippuluokkaa, ja niissä on paljon ylellisiä ja huipputeknisiä ominaisuuksia. Tämän lisäksi BMW M760i on myös turvallinen, ja siinä on muun muassa kuolleen kulman valvonta, kaistavahti, rengaspainevalvonta, peruutuskamera ja paljon muuta.

  Onko BMW X6 sähköinen?

Suorituskyky

BMW M760i voi olla täysikokoinen luksussedan, mutta se toimii erinomaisesti. Voimakkaan 6,6-litraisen V12-tuplaturbomoottorin ansiosta. Lisäksi siinä on vakiona 8-vaihteinen automaattivaihteisto ja nelivetojärjestelmä. Näin tehokkaan moottorin ansiosta tämä auto tuottaa jopa 600 hv ja 627 lb-ft vääntöä.

Mukavuus ja tavaratila

Mitä tulee mukavuuteen ja viihteeseen, BMW M760i tarjoaa niitä runsaasti. Vaikka tämä auto on viisipaikkainen, se on todella tilava ja mukava. Kiitos sen suuren matkustamon ja suuren tavaratilan. Kaiken lisäksi siinä on erinomainen jalkatila etu- ja takaistuimilla. Matkustajien pituudesta riippumatta he viihtyvät siis mukavasti.

Lisäksi siinä on paljon huippuluokan sisätilojen ominaisuuksia, jotka nostavat sen useimpien kilpailijoidensa yläpuolelle. Siinä on nahkaistuimet, kattoluukku, nahkainen ohjauspyörä, ilmastointi, lämmitettävä ohjauspyörä, istuinmuisti, vakionopeudensäädin, telematiikka, kaari-istuimet, puukuvioinen sisustus ja paljon muuta.

Siinä on myös runsaasti tavaratilaa, jonka ansiosta omistaja voi kuljettaa paljon matkatavaroita matkustaessaan tai lähtiessään piknikille. Siinä on yhteensä 18,2 kuutiometriä tilaa.

Polttoainetehokkuus

BMW M760i on yksi markkinoiden vähiten polttoainetehokkaista autoista. Tämä johtuu siitä, että sen EPA-luokitus on 13 mpg kaupungissa, 20 mpg maantiellä ja yhdistetty 16 mpg. Kun verrataan sen luokitusta sen tärkeimpiin kilpailijoihin, havaitaan, että se on vähiten taloudellinen auto.

Mercedes-Benz S-luokan EPA-luokitus on 21 mpg kaupungissa, 30 mpg maantiellä ja yhdistetty 24 mpg. Toisaalta Audi A8:n EPA-luokitus on 19 mpg kaupungissa, 27 mpg maantiellä ja yhdistetty 22 mpg.

  BMW Z4 Luotettavuus

Hinta

BMW M760i on yksi markkinoiden kalleimmista luksussedaneista. Sen perushinta on 157 800 dollaria, mikä on enemmän kuin Mercedes-Benz S-luokan (112 150 dollaria) ja Audi A8:n (87 600 dollaria). Vaikka M760i on kilpailijoitaan tehokkaampi, ne tarjoavat enemmän ylellisiä ja huipputeknisiä ominaisuuksia.

FAQ

Onko BMW M760i ostamisen arvoinen?

BMW M760i kannattaa ostaa, jos haluat tyylikkään, mukavan, tilavan, suorituskykyisen ja teknisesti kehittyneen auton. Mutta niille, jotka haluavat kohtuuhintaisen, luotettavan ja polttoainetaloudellisen sedanin, BMW M760i ei ole ihanteellinen auto.

Kuinka kauan BMW M760i kestää?

BMW M760i:ssä on erittäin luotettava moottori. Jos moottori on siis hyvin huollettu, se kestää yli 200 000 kilometriä. Huolto on kuitenkin melko kallista, mutta se on sen arvoista, sillä se vähentää auton vakavampien ongelmien mahdollisuutta.

Pitääkö BMW M760i arvonsa?

Ei, BMW M760i ei pidä arvoaan hyvin. Sen tärkein kilpailija, Mercedes-Benz S-luokka, pitää arvonsa paremmin. Toisin kuin BMW M760i, jonka arvo laskee 72,6 % viiden vuoden aikana, Mercedes-Benz S-luokan arvo laskee 67,1 %. On siis hyvin todennäköistä, että BMW M760i, joka maksaa tänä vuonna noin 157 800 dollaria, myydään alle 40 000 dollarin hintaan viiden vuoden kuluttua.

Mitkä ovat BMW M760i:n yleiset ongelmat?

Investoiminen näin kalliiseen ja ylelliseen autoon on valtava uhraus. Tämän vuoksi on tärkeää tietää, mitä autollesi voi tulevaisuudessa tapahtua, sillä se auttaa sinua tietämään, miten huollat autosi tarpeen mukaan. Joitakin yleisimpiä ongelmia, jotka BMW M760i -käyttäjien on hyvä tietää, ovat moottorin syttymishäiriöt, ovien lukitusvirheet, alhainen öljynpaine, ilmastointilaitteen toimintahäiriöt, jarrutehon menetys ja paljon muuta.

  BMW M4 Luotettavuus

Kuinka nopea BMW M760 on?

BMW M760 ei ehkä ole urheiluauto, mutta se toimii kuin sellainen. Kiitos tehokkaan 6,6-litraisen V12-kaksoisturboveturbobensiinimoottorin, joka tuottaa maksimissaan 600 hv ja 627 lb-ft vääntöä. Tämän ansiosta BMW M760i:n huippunopeus on 189 km/h, kun taas BMW M760Li:n huippunopeus on 196 km/h. Molemmat autot kiihtyvät nopeudesta 0-100 3,6 sekunnissa.

Yhteenveto

BMW M760i kuuluu markkinoiden parhaimpiin täysikokoisiin luksus-BMW-sedaneihin. Se on hyvä auto, sillä se tarjoaa erinomaisen käsiteltävyyden, erinomaisen suorituskyvyn, ensiluokkaisen matkustamon, huipputeknisiä ominaisuuksia, edistyksellisiä turvallisuusominaisuuksia ja tasaisen ajon.

BMW M760i ei kuitenkaan ole kovin luotettava, ja siinä on useita ongelmia. Lisäksi sen huolto on kallista ja polttoainetehokkuus on heikko. Kaiken kaikkiaan se on mukava auto, jossa on urheilullinen ulkonäkö ja paljon ylellisiä ominaisuuksia.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z