BMW X7 – Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää

BMW X7

BMW X7 on BMW:n suurin katumaasturi, joka on ylellisyyden, mukavuuden ja edistyksellisen teknologian ruumiillistuma. Tähän autoon mahtuu myös jopa seitsemän matkustajaa, ja siinä on runsaasti tavaratilaa. Toisin kuin X5:ssä, jossa seitsemänpaikkainen matkustamo on lisävaruste, X7:ssä se on vakiona.

BMW X7 on myös tehokas ja tarjoaa laajemman valikoiman voimansiirtoja, joita sen kilpailijoilla, kuten Mercedes-Benz GLS:llä ja Jeep Grand Wagoneerilla, ei ole. Se tarjoaa myös tasaisen ajon ja sitä on helppo käsitellä. Alkuperäinen hinta on kuitenkin melko korkea, mutta saat sen, mistä maksat.

BMW X7:n historia?

BMW X7 on BMW:n valmistama täysikokoinen ylellinen crossover-urheiluajoneuvo. Se on myös BMW:n suurin ja kallein katumaasturi. Auto esiteltiin virallisesti markkinoille vuonna 201, ja ennakkotilaukset tehtiin verkossa. Lisäksi BMW X7 valmistetaan BMW US Manufacturing Companyn tehtaalla Greerissä, Etelä-Carolinassa.

BMW X7 on rakennettu samalle alustalle kuin G05 X5, mutta X7 on kuitenkin hieman korkeampi ja leveämpi, ja siinä on enemmän kuormatilaa, ja siinä on vakiona kolmannen rivin istuimet. Toisin kuin X5:ssä, X7:ssä on vakiona neliveto. Se on siis erittäin tehokas ja sopii erinomaisesti maastokäyttöön.

Lisäksi X7:ää on saatavana kahtena versiona: perusversio xDrive40i ja suorituskykyinen M50i. Räätälöityjä autoja rakastaville Alpina tarjoaa myös ainutlaatuista Alpina XB7:ää, mutta se maksaa enemmän kuin jopa M50i.

BMW X7:n ominaisuudet

Ulkonäkö

BMW X7 näyttää tyylikkäältä ja majesteettiselta. Kiitos sen jättimäisen, ihastuttavien ajovalojen väliin sulkeutuvan munuaisritilän. Siinä on myös suuret 21-tuumaiset pyörät, LED-sumuvalot ja useita erinomaisia ominaisuuksia. Myös sisätilat ovat ylelliset ja tilavat, sillä ne on valmistettu korkealuokkaisista materiaaleista. Lisäksi siinä on vakiovarusteena panoraamakuutulikatto.

  Onko BMW:ssä vararenkaat?

Suorituskyky

BMW X7:ää kehittäessään BMW piti mielessä erilaiset käyttäjät, ja siksi tarjolla on perusmalli ja suorituskykymalli. Perusmalli on BMW X7 xDrive40i, kun taas suorituskykymalli on M50i.

Perusmalli on varustettu 3,0-litraisella rivi-6-kaasumoottorilla, joka tuottaa jopa 335 hevosvoimaa ja kiihtyy 0-100 5,8 sekunnissa. Sen huippunopeus on myös 130 km/h. Suorituskykyinen malli taas on varustettu 4,4-litraisella V8-turbo-kaasumoottorilla.

M50i on nopeampi ja tehokkaampi kuin xDrive40i. Huomaa, että molemmissa malleissa on myös 8-vaihteinen automaattivaihteisto. M50i tuottaa maksimissaan 523 hv ja 553 lb-ft vääntöä. Se myös kiihtyy 0-100:een 4,5 sekunnissa ja sen huippunopeus on 130 km/h.

Mukavuus ja tavaratila

Jos olet perheellinen ja haluat ylellisen katumaasturin, jossa on runsaasti matkustamo- ja tavaratilaa, BMW X7 on poikkeuksellinen vaihtoehto. Tämä auto tarjoaa runsaasti matkustamotilaa, ja siihen mahtuu mukavasti jopa seitsemän henkilöä. Siinä on myös runsaasti tavaratilaa, johon mahtuu paljon matkatavaroita jopa ilman istuinten taittamista.

Polttoainetehokkuus

Ottaen huomioon BMW X7:n korkealuokkaiset ja edistykselliset ominaisuudet se on polttoainetehokkaampi kuin useimmat sen kilpailijat, kuten Audi Q7 ja Lexus LX. Sen EPA-luokitus on kuitenkin sama kuin Mercedes-Benz GLS:llä, joka on sen tärkein kilpailija.

BMW X7:n EPA-luokitus on 19 mpg kaupungissa, 24 mpg maantiellä ja 21 mpg yhdistettynä.

  2022 BMW X4 vs. Mercedes GLC Coupe

Hinta

BMW X7 on markkinoiden kallein BMW-malli. Tässä autossa on ylellisiä ja korkealuokkaisia ominaisuuksia, jotka vaativat korkean hinnan. Niinpä hinta ei ehkä ole ystävällinen niille, jotka etsivät tavallista katumaasturia. Perusmalli maksaa noin 7 500 dollaria, kun taas suorituskykyinen malli maksaa noin 100 500 dollaria.

FAQ

Onko BMW X7 luotettava?

Luotettavuuden suhteen BMW-autot ovat huonoimpia. BMW X7 ei ole poikkeus, sillä se kuuluu markkinoiden vähiten luotettaviin katumaastureihin. Useimmat luotettavuuslaitokset, kuten Consumer Reports ja J.D. Power, sijoittavat sen lähes viimeiseksi. Tämä johtuu siitä, että siinä on paljon huipputekniikkaa, joka voi mennä helposti pieleen.

Lisäksi korjaus- ja huoltokustannukset ovat korkeat. Lisäksi BMW:n OEM-osat ovat kalliita, ja myös korjauskustannukset ovat korkeat verrattuna sen kilpailijoihin.

Onko BMW X7 halpa huoltaa?

Ei, BMW X7 on erittäin kallis ylläpitää. Koska tässä autossa on paljon kehittynyttä tekniikkaa ja ominaisuuksia, ne menevät helposti pieleen. Sitä paitsi myös varaosien kustannukset ovat korkeat, koska se on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista. Jos tähän lisätään BMW:n kalliit huoltopalvelut, tämän auton ylläpito tulee kalliiksi.

Mitkä ovat joitakin BMW X7:n yleisimpiä ongelmia?

Jos aiot ostaa BMW X7:n, on tärkeää tietää joitakin ongelmia, joita kohtaat matkan varrella. Joitakin näistä ongelmista ovat muun muassa jarrujärjestelmän oletushydrauliyksikkö, irronneet etuakselipalkit, väärin pultattu ohjauskara, jousitusongelmat, voimansiirto-ongelmat, ajoneuvon rakenteeseen liittyvät ongelmat ja paljon muuta.

Kumpi auto on parempi – BMW X7 vai Mercedes-Benz GLS?

BMW X7 tarjoaa paremman suorituskyvyn, hiljaisemman ajotuntuman ja paremman polttoainetalouden. Sitä vastoin Mercedes-Benz GLS on kehittyneempi, tilavampi, ylellisempi ja siinä on huomattavasti enemmän tavaratilaa. Se on kuitenkin myös kalliimpi, mutta BMW X7 on myös vähemmän luotettava.

  Onko BMW X6 sähköinen?

Kannattaako BMW X7 ostaa?

Se riippuu siitä, mitä etsit. Jos haluat tilavan katumaasturin, jossa on tehokas moottori ja ylelliset ja edistykselliset sisätilat, BMW X7 on täydellinen auto sinulle. Toisaalta, jos haluat luotettavan ja kohtuuhintaisen ylellisen katumaasturin, jonka ylläpito on helppoa, BMW X7 ei ole sinua varten.

Yhteenveto

BMW X7 on yksi markkinoiden suurimmista ylellisistä katumaastureista. Tämä 7-paikkainen on ylellinen, mukava, tilava, tehokas ja turvallinen. Siinä on paljon hienostunutta teknologiaa, joka tekee siitä yhden parhaista katumaastureista. Siitä huolimatta siinä on muutamia seikkoja, jotka kiinnostuneiden ostajien tulisi tietää ennen siihen sijoittamista.

Kaiken lisäksi BMW X7 on erittäin epäluotettava mutta kallis. Joitakin sen kilpailijoita ovat Mercedes-Benz GLS, Audi Q7, Jeep Grand Wagoneer ja Lexus LX. Jos olet valmis käyttämään rahaa saadaksesi ylellisen katumaasturin, jossa on tasainen ajo ja parempi käsiteltävyys, BMW X7:n pitäisi olla listasi kärjessä.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z