BMW Z4 Luotettavuus

Z4 on BMW:n roadster-urheiluauto. Tässä autossa keskitytään pääasiassa urheilullisuuteen, ja siksi siinä on vain kaksi istuinta. Autossa on vain kaksi korimuotoa, joista toinen on avoauto ja toinen coupe. Luotettavuuden kannalta se on melko luotettava auto omistettavaksi.

Yleiskatsaus

Tämä on kaksipaikkainen auto, ja se keskittyy pääasiassa suorituskykyynsä eikä minkäänlaiseen perheautonäkökulmaan. Auto on pieni, mutta siinä on raskas moottorivalikoima 2,0 litran turboahdetusta moottorista massiiviseen 3,0 litran turboahdettuun M-mallin moottoriin. Pelkästään Yhdysvalloissa myytävä perusmalli kiihtyy nopeudesta 0-100 km/h vain 5,4 sekunnissa.

Luotettavuus

Luotettavuus on monien ihmisten huolenaihe ennen BMW-autojen tai muiden luksusautojen ostamista. Tämä johtuu siitä, että näiden autojen omistuskustannukset ovat aina melko korkeat. BMW on itse sijalla 31 40 automerkin joukossa, mikä on vain keskitasoa, mutta silti parempi kuin luksusautojen kohdalla.
Z4 on kuitenkin melko luotettava auto. J.D Power arvioi auton luotettavuuden keskimäärin 75 pisteellä 100:sta. BMW on tunnettu kestävistä moottoreistaan, joten autossa käytetyt B48- tai B58-moottorit eivät myöskään aiheuta minkäänlaisia ongelmia.

Turvallisuus

Rakenteellinen jäykkyys on aina suuri huolenaihe avoautoa ostettaessa. Sinun ei kuitenkaan tarvitse olla huolissasi tästä, koska BMW on tehnyt tästä yhden markkinoiden turvallisimmista avoautoista. Se on saanut 5 tähden turvallisuusluokituksen kaikilta turvallisuusjärjestöiltä.

Huolto ja korjaus

Tämän urheiluauton huoltokustannukset ovat jälleen kerran hyvin kalliit, kuten kaikkien muidenkin BMW:iden, mutta tämä on asia, josta kaikkien on selviydyttävä, jos he haluavat ylellisen urheiluauton. Tämä auto tarvitsee noin 800-900 dollaria vuodessa kaikkiin säännöllisiin tai epäsäännöllisiin huoltotoimenpiteisiin.

  BMW 5 sarja luotettavuus

FAQ

Onko BMW Z4 etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

BMW Z4 on takavetoinen auto.

Kuinka monta istuinta BMW Z4:ssä on?

BMW Z4 on auto, jossa on 2 istuinta. Tämän auton EPA-luokitus on: Kaksipaikkainen

Kuinka paljon hevosvoimia BMW Z4:ssä on ja onko siinä turbo?

BMW Z4:ssä on 382 hevosvoimaa ja 369 lb-ft vääntöä. Moottori on Intercooled Turbo Premium Unleaded I-6, jonka iskutilavuus on 3,0 L. Polttoainejärjestelmä on: Bensiinin suoraruiskutus.

Kuinka suuri on BMW Z4:n tavaratila?

9,9 kuutiometriä ( 0,28 m3 ).

Minkälaiset pyörät siinä on?

BMW Z4:ssä on 18 X 9 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 18 X 10 tuuman alumiiniset takavanteet.

Kuinka kauan BMW Z4 kestää?

Hyvin huolletut BMW:t, mukaan lukien Z4, kestävät usein 250 000-350 000 kilometriä tai enemmän. Vaikka N52-moottori on uudempi, se perustuu BMW:n 6-sylinterisiin rivimoottoreihin. Tämä tarkoittaa, että voit odottaa samanlaista pitkäikäisyyttä.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z