Cadillac XTS Luotettavuus

Cadillacit ovat kuuluisia arvokkuudestaan ja ajodynamiikastaan. XTS on täysikokoinen edustusauto, jossa on 4 ovea. Auto on kuuluisa ylellisestä laadustaan ja erittäin tyydyttävästä ajodynamiikasta ja sulavuudesta. Auto on myös riittävän luotettava ostettavaksi vielä sen jälkeen, kun sen valmistus lopetetaan vuonna 2019.

Yleiskatsaus

Autossa on täydelliset ylelliset sisätilat ja erittäin tehokas 3,6 litran turbomoottori, jossa on 6-vaihteinen automaattivaihteistojärjestelmä. autossa on myös AWD-järjestelmä, joka takaa vielä paremman tienpidon ja pidon. Auto kiihtyy nopeudesta 0-100 km/h 6,7 sekunnissa ja se tuottaa noin 304 hv.

Luotettavuus

Ihmiset jättävät usein huomiotta luotettavuustekijät XTS:n kaltaisten autojen luksusominaisuuksien vuoksi. Cadillac ei ole koko olemassaolonsa ajan ollut luotettavin merkki, mutta se on parantunut paljon. XTS:llä on hyvät luotettavuuspisteet, ja se on osoittanut luotettavuutensa ihmisten keskuudessa. Sen luotettavuuspisteet ovat 78, kun 57 on keskiarvo.

Turvallisuus

Turvallisuusluokitus on Cadillacin ajoneuvoissa säännöllisesti erinomainen. NHTSA ja IIHS, molemmat ovat arvioineet ajoneuvon turvallisuuden 5 tähdellä. Ajoneuvo suoriutuu erinomaisesti kolareissa, ja se on saanut 5 tähteä kolariturvallisuuden osalta. Sen turvavarusteisiin kuuluvat mm. turvatyynyt ja elektroninen ajonvakautus.

Jälleenmyynti

Auton valmistus on lopetettu vuonna 2019, mutta sitä on edelleen saatavilla markkinoilla jopa edulliseen hintaan. Auto on menettänyt lähes 30 % alkuperäisestä arvostaan vain 2 vuoden kuluttua sen lopettamisesta. Vanhemmat mallit ovat menettäneet arvoaan vielä enemmän, kuten 5 vuotta vanhempi XTS on menettänyt noin 50 % arvostaan.

  Cadillac XT6 Luotettavuus

Huolto ja korjaus

Cadillacin kaltaisten autojen huoltokustannukset ovat aina korkeat niiden monimutkaisten järjestelmien ja kalliiden osien vuoksi. XTS:n vuosittaiset huoltokustannukset ovat noin 800 dollaria. Se ei kuitenkaan ole vielä tämän luokan kallein.

FAQ

Onko Cadillac XTS etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Cadillac XTS on nelivetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Cadillac XTS:ssä on?

Cadillac XTS on 5-paikkainen auto. Tämän auton EPA-luokitus on: Suuret autot

Kuinka paljon hevosvoimia Cadillac XTS:ssä on ja onko siinä turbo?

Cadillac XTS:ssä on 410 hevosvoimaa ja 369 lb-ft vääntöä. Moottori on turboahdettu V6-kaasumoottori, jonka tilavuus on 3,6 l/ Polttoainejärjestelmä on: Suoraruiskutus.

Kuinka suuri on Cadillac XTS:n tavaratila?

18,0 kuutiometriä ( 0,51 m3 ).

Minkälaiset pyörät siinä on?

Cadillac XTS:ssä on 20 x 8,5 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 20 x 8,5 tuuman alumiiniset takavanteet.

Onko Cadillac XTS:ssä ilmajousitus?

Cadillacin ilmajousitus oli alun perin nimeltään Automatic Level Control Rear Air Springs. Järjestelmä toimii takajousiin liitetyn ilmakompressorin avulla. Se säätää ajokorkeutta tasaisen asennon säilyttämiseksi.

Kuinka kauan Cadillac XTS kestää?

Cadillac CTS voi kestää 100 000-400 000 kilometriä, jos sitä huolletaan oikein. Et saa yli 100 000 mailia, jos et huolla sitä.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z