Chevrolet Aveo Luotettavuus

Chevrolet tunnetaan edullisista ja vähän huoltoa vaativista autoista, ja se valmistaa erittäin luotettavia autoja. Aveo on esimerkki Chevroletin luotettavasta autosta. Aveo on hintansa ja hyvän polttoainekeskiarvonsa perusteella hyvä luotettava auto. Tämän auton omistuskustannukset eivät ole suuret, mikä tekee siitä monien suosikin.

Yleiskatsaus

Aveo on saatavana 5-ovisena viistoperänä tai 4-ovisena sedanina. Autossa on suuri valikoima moottoreita 1,2 litran moottoreista 1,3 litran turboahdettuihin moottoreihin. Autoa on saatavana myös manuaali- ja automaattivaihteisena. Aveosta on myös monia muita merkkejä, kuten Chevrolet Sonic tai Holden Barina.

Luotettavuus

Chevyt ovat tunnettuja luotettavuudestaan, koska niiden huoltokustannukset ovat alhaiset ja turvallisuusluokitukset hyvät. Autot ovat suorituskyvyltään varsin tasaisia eivätkä aiheuta juurikaan ongelmia. Aveo on myös aivan kuten muutkin Chevyt. Sen luotettavuusarvosana on hyvä, 4,0 pistettä 5,0:sta. Tämä johtuu pääasiassa sen alhaisista omistuskustannuksista.

Jälleenmyyntiarvo

Chevyn jälleenmyyntiarvo on niiden hintojen mukaan hyvä. Nämä autot menevät todella helposti kaupaksi niiden jo valmiiksi alhaisen hinnan vuoksi. Aveo on edelleen markkinoilla noin yli 5 000 dollarin hintaan. Jos myisit tämän auton 5 vuoden kuluttua, se menettäisi noin 7 %, mikä on varsin luotettavaa.

Turvallisuus

Chevyssa on hintaansa nähden hyvät turvallisuusominaisuudet. Aveolla ei ole parasta törmäysturvallisuusluokitusta, mutta siinä on kaikki olennaiset turvallisuusominaisuudet, kuten turvatyynyt, turvavyömuistutus ja nopeusavustin. Auton rakenne ei ole kaikkein vankin.

  Cadillac XT6 Luotettavuus

Huolto ja korjaus

Aveo ei ole kallein auto huollettavaksi, itse asiassa se on melko halpa omistaa. Auto ei myöskään ole kovin monimutkainen korjattava, ja sen keskimääräiset vuotuiset huoltokustannukset ovat lähes 600 dollaria. Aveon kaltaiset autot ovat halpoja ylläpitää, koska niissä on vähemmän kalliita osia.

FAQ

Onko Chevrolet Aveo etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Chevrolet Aveo on etuvetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Chevrolet Aveossa on?

Chevrolet Aveo on 5-paikkainen auto. Tämän auton EPA-luokitus on: Compact

Kuinka paljon hevosvoimia Chevrolet Aveossa on ja onko siinä turbo?

Chevrolet Aveossa on 108 hevosvoimaa ja 105 lb-ft vääntöä. Moottori on kaasu nelisylinterinen, jonka iskutilavuus on 1.6L/ Polttoainejärjestelmä on: SFI.

Kuinka suuri on Chevrolet Aveon tavaratila?

12,4 kuutiometriä ( 0,351 m3 ).

Minkälaiset pyörät siinä on?

Chevrolet Aveossa on 15 x 6 tuuman teräksiset etuvanteet ja 15 x 6 tuuman teräksiset takavanteet.

Mitä ongelmia Chevy Aveossa on?

  • Vikaantunut vaihteenvaihtaja aiheuttaa sytytysavaimen jumittumisen.
  • Vilkkuvalon kytkin voi pettää ja aiheuttaa sen, että vilkut eivät toimi.
  • Nopeusmittari ei toimi ja/tai PCM:ään on tallennettu koodi P0722.
  • Kaasukorkin ongelma: Tarkista moottorin merkkivalo.
  • Takapyörän laakerit voivat pitää ääntä
  • Pulssit voivat johtua etujarrulevyjen kulumisesta.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z