Ford Maverick Luotettavuus

Maverick on jälleen yksi lisä Fordin lava-autojen laajaan valikoimaan. Ford on kuuluisa pickup-kuorma-autoistaan ympäri maailmaa, ja Maverick esiteltiin juuri tänä vuonna kompaktina pickup-kuorma-autona. Kuorma-autossa on monia ominaisuuksia ja loistavat hinausominaisuudet huomattavasti edullisempaan hintaan.

Yleiskatsaus

Maverickissä on kaksi moottorityyppiä. Siinä on vakiona 2,5 litran hybridimoottori, ja 2,0 litran EcoBoost-moottori on mukana myös AWD-järjestelmällä. Kuorma-auton vetokyky on jopa 1 500 lbs. Kuorma-auto on erittäin käytännöllinen ja siinä on monia hienoja sisätilojen ominaisuuksia.

Luotettavuus

Luotettavuus on autoa ostettaessa keskeinen tekijä, jolla määritetään auton luotettavuus ja kestävyys. Fordin autot eivät useinkaan ole kaikkein luotettavimpia, mutta lava-autot ovat yksi markkinoiden parhaista. Maverick on melko uusi lisäys Fordin pickup-kuorma-autojen mallistoon. Car and Driver on arvioinut auton arvosanalla 9/10.

Turvallisuus

Fordin autojen turvallisuusominaisuudet ovat olleet melko hyvät, ja ne ovat myös törmäystestattuja. Maverickia ei ole hiljattain tapahtuneen käyttöönoton vuoksi kolaritestattu. Siinä on kuitenkin loistavat turvallisuusominaisuudet, kuten automaattiset kaukovalot, törmäysvaroitus, turvatyynyt ja paljon muuta.

Poistot

Myös poistoprosentti on tärkeää tietää ennen auton ostamista. tämä on tärkeää, koska jos jokin auto poistuu liikaa, se ei ole pitkällä aikavälillä rahojensa arvoinen. Yleensä Fordeilla on hyvä maine jälleenmyyntiarvon suhteen. Maverick on Fordin kuorma-auto, ja Fordin kuorma-autojen jälleenmyyntiarvo on myös hyvä.

Huolto ja korjaus

Pickupit ja maasturit vaativat yleensä enemmän huoltokuluja kuin muut autot. Maverick tarvitsisi keskimäärin noin 272 dollaria vuodessa. Tämä on kuorma-autoksi erittäin edullinen. Lisäksi osien laatu on myös hyvä ja ne kestävät monta vuotta.

FAQ

Kuinka monta istuinta Ford Maverickissä on?

Ford Maverick on auto, jossa on 5 istuinta. Tämän auton EPA-luokitus on: All Wheel Drive

  Ford Fiesta Luotettavuus

Kuinka paljon hevosvoimia Ford Maverickissä on ja onko siinä turbo?

Ford Maverickissä on 250 hevosvoimaa ja 277 lb-ft vääntöä. Moottori on Intercooled Turbo Premium Unleaded I-4, jonka iskutilavuus on 2,0 L. Polttoainejärjestelmä on: Bensiinin suoraruiskutus.

Kuinka suuri on Ford Maverickin tavaratila?

54,4 kuutiometriä ( 1,54 m3 ).

Minkälaiset pyörät siinä on?

Ford Maverickissa on 17 X 7 tuuman teräksiset etuvanteet ja 17 X 7 tuuman teräksiset takavanteet.

Onko Ford Maverick suurempi kuin Ranger?

Vuoden 2022 Maverickin pelkkä tilavuus on verrattavissa pienikokoiseen Rangeriin. Huomattavaa on myös sen 1 500 kilon hyötykuorma, joka on paljon lähempänä markkinoilla olevia korkean hyötykuorman versioita (ja monia keskikokoisia pickupeja).

Onko Ford Maverick nelivetoinen?

Neliveto on mahdollinen, mutta vain turboahdetun 2,0-litraisen EcoBoost-nelisylinterisen moottorin kanssa. Pickup on 17-tuumaisine teräsvanteineen ja paljaine luineen hyvin perusmallinen. Maverickin sisätilat ovat kuitenkin mitä mainioimmat.

Kumpi on parempi Ford Ranger vai Chevy Colorado?

Chevrolet Colorado ja Ford Ranger ovat melko tasavertaisia siinä mielessä, että molemmilla on vahvuutensa ja heikkoutensa. Ranger on monipuolisempi, tilavampi ja siinä on enemmän veto- ja rahtikapasiteettia kuin Coloradossa.

Pystyykö Ford Maverick kulkemaan maastossa?

Täysin uudessa vuoden 2022 Ford Maverick -lava-autossa on kolme varustetasoa. Trimmitasoja on kolme: perus XL ja tilavuudeltaan XLT. Saatavana on myös premium-luokan Lariat. FX4-maastopaketti edellyttää myös, että Maverick on varustettu nelivedolla, joka valitsee automaattisesti 2.0L EcoBoost -moottorit.

Miten Maverick vertautuu Rangeriin?

Vuoden 2022 Ford Maverick Phoenixin omistajat voivat ajaa 500 mailia. Rangerin vakiomoottori tuottaa 270 hevosvoimaa, kun taas Maverickin hybridivoimansiirto tuottaa 191 hevosvoimaa. Rangerin vääntömomentti on 310 paunaa, mutta Maverickin maksimiteho on 277.

  Ford F-150 Raptor luotettavuus

Mille alustalle Maverick on rakennettu?

Se käyttää muunneltua versiota Fordin yksirunkoisesta C2-alustasta.

Onko Maverick kuorma-auto?

Maverick on unibody crossover-pohjainen pickup.

Voiko Ford Maverick vetää venettä?

Kyllä, Ford Maverick voi hinata jopa 4 000 kiloa. Turboahdettuun Maverickiin voidaan asentaa valinnainen ”4K”, hinauspaketti. Tämä lisää vetokapasiteettia 2 000 kilolla, mikä riittää pienen perävaunun tai 20-jalkaisen veneen vetämiseen.

Voiko Ford Maverickia hinata tasohinauksessa?

Useimmissa tapauksissa Ford Maverickia ei voi vetää tasohinauksella. Ford Maverickin omistajat vetävät mieluummin lava-autoaan asuntoauton perässä kuin käyttävät tasohinausta. Tiedämme, että monia Ford Maverick -lava-autoja ei voi vetää tasohinauksella, joten tarkastelemme tätä hinaustapaa tarkemmin.

Onko Ford Maverickissa mukautuva vakionopeudensäädin?

Kyllä, Ford Maverickissa on mukautuva vakionopeudensäädin ja Stop-and-Go, joka havaitsee, kun ajoneuvot hidastavat ja reagoi sen mukaisesti.

Missä Ford Maverickissa on vakionopeudensäädin?

Ford Maverick XL:ssä on vakionopeudensäädin.

Onko vuoden 2022 Ford Maverickissä Bluetooth?

Kyllä, uudessa Ford Maverickissa on Bluetooth-tekniikka. Vuoden 2022 Maverickiin mahtuu viisi henkilöä, ja se tarjoaa laajan valikoiman sisätilojen tekniikkaa. Vakiovarusteisiin kuuluvat muun muassa takapenkkien säilytystilat, Bluetooth, Apple CarPlay, Android Auto, Ford Co-Pilot360, kuljettajaa avustavat turvallisuusominaisuudet sekä Bluetooth, Android Auto, Android Auto ja Bluetooth.

Onko vuoden 2022 Ford Maverickissä langaton CarPlay?

Kyllä, vuoden 2022 Ford Maverickissa on langaton CarPlay. CPLAY2AIR langaton CarPlay-sovitin vahvistettu toimivaksi Maverickissa.

Onko Maverick XLT:ssä Apple CarPlay?

Kyllä, se on yhteensopiva Apple CarPlayn kanssa.

Onko Ford Maverick hybridi?

Hybridijärjestelmä, jossa yhdistyvät 162-hevosvoimainen 2,5-litrainen nelivetoinen rivimoottori ja 94 kilowatin sähkömoottori osana Fordin planeettavaihteistohybridiä, tuottaa yhdistettynä 191 hevosvoimaa.

  BMW X6 Luotettavuus

Onko Ford Maverick hybrid nopea?

Maverick Hybrid ei ole sprintteri, sillä se on saatavana vain etuvetoisena. Hybridivoimansiirrolla varustetuksi 3 694-kiloiseksi pickupiksi sen 7,6 sekunnin nopeus 0-100 km/h on kuitenkin samaa luokkaa kuin nykyaikaisilla crossover-maastureilla ja pikkuautoilla.

Kumpi on parempi hybridi vai EcoBoost?

Jos etsit pientä, edullista vaihtoehtoa, joka tarjoaa silti hyvän polttoainetalouden ja on helppo ajaa, hybridivoimansiirto voi olla oikea valinta. EcoBoost tarjoaa enemmän tehoa ja maastokelpoisuutta.

Mitä tarkoittaa, kun ajoneuvo on hybridi?

Hybridisähköautoissa on sähkömoottori ja polttomoottori. Akkua ei voi ladata hybridisähköautossa. Akku ladataan regeneratiivisella jarrulla ja polttomoottorilla.

Onko Ford Maverick alimitoitettu?

Se on hieman vajaatehoinen. Ford Maverick näyttää olevan kuorma-auto, jossa on kaikista Ford-kuorma-autoista heikoin voimansiirtovaihtoehto. Näin on ainakin toistaiseksi. Vaikka Maverick on kevyempi kuin Ranger, monet pitävät sitä tehottomampana ennen kuin pääsevät testaamaan ajoneuvoa.

Voiko vuoden 2022 Ford Maverick vetää matkailuautoa?

Se pystyy vetämään monia matkailuautoja, mutta kannattaa olla tietoinen 4 000 kilon enimmäisvetokapasiteetista. Se ei riitä kaikenlaisille matkailuautoille. Yleinen paino leirintäautoille on 5 200 lbs.

Onko Ford Maverickissa lämmitettävä ohjauspyörä?

Se on lisävaruste Ford Maverickiin. Se on myös Ford F-150:n vakiovaruste.

Kuinka paljon tavaratilaa Ford Maverick tarjoaa?

Toisen rivin istuinten takana on 18 kuutiometriä tavaratilaa.

Minkä tyyppinen hybridi Ford Maverick on?

Maverickin voimanlähteenä on Fordin neljännen sukupolven hybridivoimansiirtojärjestelmä. Se sisältää 2,5-litraisen Atkinson-syklin hybridimoottorin, jossa on elektroninen portaaton vaihteisto.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z