Kaikki vuoden 2023 Ford Maverick Tremor Off-Roadista

2023 Ford Maverick Tremor Off-Road

Ford Maverick on yksi Fordin kuorma-automalliston uusimmista kuorma-autoista, sillä se tuli markkinoille vasta kaksi vuotta sitten. Maverick oli heti menestys, sillä sen lähtöhinta oli alle 20 000 dollaria. Nykyään Ford yrittää tehdä Maverickista entistäkin houkuttelevamman antamalla sille upouuden lisävarusteen nimeltä ”Ford Maverick Tremor Off-Road Package”.

Tämän paketin tarkoituksena on tehdä Maverickista sellainen, että se pystyy kilpailemaan Ford Bronco Sportin kaltaisten kuorma-autojen kanssa sekä tiellä että maastossa. Tremor-paketti saa uudistetun ulkoisen muotoilun, paremman suojan ja vahvemmat renkaat, hieman korotetun ajokorkeuden, uuden Trail Control -ohjelmiston, joka on suunniteltu toimimaan kuin vakionopeudensäätimen maastoversio, ja ainutlaatuisen jousituksen.

Täysin uusi AWD-järjestelmä tekee debyyttinsä Maverickissa, ja se on kaksoiskytkinperäisen takavetoisen tasauspyörästön lukkojärjestelmä, joka voi lähettää vääntömomentin jokaiselle yksittäiselle takapyörälle. Tämä edistää tasaisempaa pitoa ja tekee Maverickista käyttökelpoisemman sekä lumella että maastossa.

Kaiken kaikkiaan uusi Tremor Maverick on jo nyt osoittautunut todella suosituksi autoksi uusien ja nykyisten Ford Maverickin omistajien keskuudessa. Jos haluat tietää kaiken 2023 Ford Maverick Tremor Off-Road -paketista, lue ehdottomasti tämä artikkeli!

2023 Ford Maverick Tremor Off-Road – Voimansiirtojärjestelmä

Ford Maverick Tremor Off-Road -paketti on saatavilla vain Maverickin turbomoottoreihin, mikä tarkoittaa, että hybridimallit eivät saa tätä kohtelua. Tämä tarkoittaa sitä, että Tremor off-road -paketti on saatavana vain 2,0 litran nelisylinteriseen moottoriin, jossa on 250 hv ja 277 l/min vääntömomentti.

  Ford Fiesta Ecoboost ongelmat

Tämä moottori on yhdistetty uudistettuun 8-vaihteiseen automaattivaihteistoon, jossa on parannettu jäähdytys, ja sen ansiosta Maverick saavuttaa nopeuden 0-100 km/h noin 7 sekunnissa, mikä ei ole huono vauhti, kun otetaan huomioon, että kyseessä on Fordin pienen kuorma-auton lähtötaso. EPA:n polttoainetaloudeksi on arvioitu 22MPG kaupungissa, 29MPG maantiellä ja 25MPG yhdistettynä.

Suurin uusi lisäys on todennäköisesti uusi AWD-järjestelmä, joka tunnetaan lähinnä siitä, että se tekee uudesta Ford Broncosta todella hyvän maastokelpoisen maasturin. Maverick Tremor saa yhden tuuman lisää ajokorkeutta, ja se saa myös viisi uutta ajotilaa, jotka muuttavat mekaniikan suorituskykyä paremman maastoajon takaamiseksi.

Kaiken kaikkiaan Tremor-paketti ei tuo mitään lisäystä nykyiseen Ford Maverickin voimansiirtoon, eikä se ole vielä saatavilla hybridimalleihin. Ford ei vielä sanonut mitään tämän paketin tulemisesta saataville hybridimalleihin, mutta viimeaikaisten tietojen mukaan se ei ole täysin poissa pelistä.

2023 Ford Maverick Tremor Off-Road – muotoilu ja ajaminen

Vuoden 2023 Ford Maverick Tremor Off-road -paketin tarkoituksena on tehdä nykyisestä Ford Maverickista entistä parempi esteiden voittamisessa sekä maastopoluilla että lumisissa olosuhteissa. Tremor-paketti on ollut käytössä Fordin isommissa pick-upeissa jo jonkin aikaa, ja nyt se on tulossa saataville vain pienempään Maverick-malliin.

Muotoilun päivityksiin kuuluvat ainutlaatuinen etusäleikkö, mustat tunnukset, vain Tremor-paketin 17-tuumaiset vanteet ja koko joukko oranssin värisiä korostuksia sekä kuorma-auton sisällä että sen ulkopuolella. Mitä tulee varustetasoihin, Tremoria tarjotaan vain XLT- ja Lariat-pakettien päälle.

  Ford Focus Electric Luotettavuus

Edellä mainitut ajotilat tekevät Maverick Tremorista paljon johdonmukaisemman sekä jarrutettaessa että kiihdytettäessä, mikä auttaa maastokäytössä. Maantieajossa ei tunnu kovin erilaista, mikä tekee tästä paketista niin houkuttelevan. Se auttaa sinua maastossa, mutta se ei haittaa yleistä ajo-ominaisuuksia tiellä.

2023 Ford Maverick Tremor Off-Road – Hinnat ja lisävarusteet

2023 Ford Maverick Tremor-paketilla varustetun 2023 Ford Maverickin XLT-varustelussa pitäisi maksaa noin 28 000 dollaria. Tremor-paketti ei kuitenkaan ole vain yksi pakettipaketti, sillä se koostuu itse asiassa kahdesta erillisestä paketista. Ensimmäinen on 3 400 dollarin paketti, joka antaa sinulle kaikki mekaaniset edut, kuten AWD:n, lisäjäähdytyksen ja kaiken muun.

Tämän paketin lisäksi voit maksaa 2 000 dollaria kaikista kosmeettisista päivityksistä, joihin kuuluvat kaikki oranssit yksityiskohdat ja 17-tuumaiset vanteet. Saat siis kaiken 5 500 dollarilla, mikä ei ole huono tarjous, kun otetaan huomioon, että saat paljon kyvykkäämmän maastoajoneuvon.

Koska Maverick Tremorissa on jo valmiiksi parempi moottori ja keski- tai huipputason varustetasot, sinun ei tarvitse käyttää mitään ylimääräistä, jotta saat siitä hyvin varustellun.

FAQ-osio

Milloin voin ostaa Ford Maverick Tremorin?

Vuoden 2023 Ford Maverickin Tremor-paketilla voi tilata kerjäämällä syyskuussa 2023, kun taas tuotanto alkaa todennäköisesti vuoden 2022 neljännellä neljänneksellä. Useimmat asiakkaat joutuvat odottamaan vuoteen 2023, ennen kuin saavat käsiinsä Maverick Tremorin.

  Onko Ford B Max hyvä auto?

On myös muistettava, että jotkut Ford-jälleenmyyjät ovat tunnettuja suorastaan naurettavista lisähinnoista uusissa, erittäin kysytyissä Ford-kuorma-autoissa, mikä tarkoittaa, että jotkut joutuvat maksamaan suuren summan rahaa Maverick Tremorin pyyntihinnan päälle.

Onko vuoden 2023 Ford Maverick Tremor sen arvoinen?

Ford Maverick itsessään on sen arvoinen, sillä se on yksi parhaista kuorma-autoista, joita voi nykyään ostaa arvon kannalta. Toki Tremor-paketti ei ole halpa, mutta harvoin mikään valinnaispaketti nykyään antaa sinulle tavaraa, kuten upouuden AWD-järjestelmän, upouuden jousituksen ja päivitetyn vaihteiston.

Tosiasia on, että Maverick Tremor olisi helposti voinut olla oma erillinen mallinsa, mutta Ford päätti tehdä siitä vain päivityksen. Kaikkien lisättyjen maastoajo-ominaisuuksien ansiosta Maverick Tremor on nyt loistava päivittäinen autoilija, jolla voi ajaa niin maantiellä kuin maastossa ilman pelkoa jumiin jäämisestä.

Kuinka suosittu Ford Maverick on?

Usko tai älä, mutta Ford Maverick on itse asiassa yksi suosituimmista autoista Yhdysvalloissa juuri nyt, ja se on yksi Fordin kaikkien aikojen menestyneimmistä uusista automalleista. Ford on onnistunut myymään yli 30 000 kappaletta Maverickin ilmestymisen jälkeen, mikä tekee siitä todella suositun auton.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z