Ford Focus Luotettavuus

Ford tunnetaan henkilöautoista, kuorma-autoista ja maastureista niiden edullisen hintaluokan vuoksi. Focus on 5-ovinen viistoperä, joka on erittäin hyvä perheauto. Ford yrittää lopettaa pienten henkilöautojensa myynnin Yhdysvalloissa keskittyäkseen kuorma-autoihin ja katumaastureihin. Auto on kuitenkin edelleen hyvä vaihtoehto ostaa.

Yleiskatsaus

Focus on ollut hyvin tunnettu Ford-auto, ja sillä on monia varustetasoja ST-mallista sähkömalliin. Perusmallin voimanlähteenä on 1,0 litran EcoBoost-moottori, joka tuottaa maksimissaan 83 hv. Autossa on myös hyvä sisätilojen ulkonäkö ja mukava istuin matkustajille.

Luotettavuus

Luotettavuus on tärkeä huolenaihe, jota kannattaa tarkastella ennen auton ostamista, jotta voidaan katsoa, kuinka hyvin auto vanhenee ja maksaa sinulle rahaa huollossa. Fordin autoilla on melko huono maine autojensa luotettavuuden suhteen. RepairPalissa Focus on kuitenkin saanut hyvän luotettavuusarvosanan 4,0/5,0 ja J.D Powerissa 4,0/5,0.

Turvallisuus

Turvallisuusominaisuudet ja -mittaukset kuvaavat myös auton luotettavuutta. Ford-autot pärjäävät yleensä melko hyvin turvallisuustestissä. Focus on saanut NHTSA:lta erinomaiset turvallisuusarvosanat 5/5, ja se suoriutui erinomaisesti myös IIHS:n törmäystesteissä ansaiten kaikissa testeissä arvosanan hyvä.

Poistot

Poistoaste mittaa myös auton luotettavuutta. Fordin autot ovat osoittautuneet erittäin hyviksi jälleenmyyntiarvoissa. Focuksen poistumisaste on sen lakkauttamisen jälkeenkin alhaisempi, 40 % viiden vuoden kuluttua. tämä tarkoittaa, että jopa vuoden 2017 Focus maksaa noin 60 % alkuperäisestä arvostaan.

Huolto ja korjaus

Huolto ja korjaaminen ovat ostajien suurimpia painopisteitä ennen auton ostamista. Focus maksaa keskimäärin noin 569 dollaria vuodessa, mikä on hieman enemmän kuin sen muut kilpailijat. vaikka sen laatu on hyvä, eikä se tarvitse monia huoltokäyntejä.

FAQ

Onko Ford Focus etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Ford Focus on etuvetoinen auto.

  BMW 6-sarjan luotettavuus

Kuinka monta istuinta Ford Focusissa on?

Ford Focus on 5-paikkainen auto. Tämän auton EPA-luokitus on: Kompaktit autot

Kuinka paljon hevosvoimia Ford Focusissa on ja onko siinä turbo?

Ford Focusissa on 160 hevosvoimaa ja 146 lb-ft vääntöä. Moottori on Regular Unleaded I-4, jonka iskutilavuus on 2,0 L Polttoainejärjestelmä on: Bensiinin suoraruiskutus.

Kuinka suuri on Ford Focuksen tavaratila?

13,2 kuutiometriä ( 0,374 m3 ).

Minkälaiset pyörät siinä on?

Ford Focusissa on 17 X 7 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 17 X 7 tuuman alumiiniset takavanteet.

Minkä vuoden Ford Focus on luotettavin?

Vuoden 2018 Ford Focusilla on yksi korkeimmista luotettavuusluokituksista. CarComplaints.comin analyysi paljasti, että vuosien 2011-2015 PowerShift-vaihteisto-ongelmat on ratkaistu. Vuoden 2018 Focuksen vaihteistohistoriassa on vain muutamia tapauksia, joissa vaihteisto on vaihdettu väärin.

Kestävätkö Ford Focus -autot pitkään?

Se, miten hyvin hoidat Ford Focus -autosi, määrittää sen käyttöiän. Se voi kestää 200 000-400 000 kilometriä, jos pidät siitä hyvää huolta ja teet säännöllisiä huoltoja. Se saattaa kestää 50 000-150 000 mailia, jos et huolehdi siitä riittävästi.

Mikä Focusissa on vikana?

Monet omistajat valittivat liiallisesta tärinästä, tärinästä ja hiomisäänistä. Kaksoiskytkimellä varustetuissa Ford Focuksissa saattoi esiintyä myös nykivää vaihtamista ja liukastavaa kytkintä. Joskus vaihteet eivät vaihtuneet lainkaan.

Onko Focus hyvä käytetty auto ostaa?

Kun on kyse käytettyjen autojen ostamisesta, tämä on vankka valinta. Tämä viistoperä on edullinen ja urheilullinen, mikä tekee siitä suositun valinnan ensikertalaisille auton omistajille. Ford Focus on suosittu auto, mutta sillä on osansa luotettavuusongelmista.

Minä vuonna Ford Focusissa oli vaihteisto-ongelmia?

Ford Focuksen vaihteisto-ongelmat koskivat vuosina 2010-2016 valmistettuja ajoneuvoja. Kaikki kyseiset ajoneuvot olivat Focus, Fiesta ja EcoSport -malleja, joissa oli Powershift-automaattivaihteisto.

  Audi e-tron GT:n luotettavuus

Mikä on paras käytetty Focus ostettavaksi?

Ford Focus Titanium TDCi 1,6-litrainen TDCi on suosikkimallimme. Titanium-malli on hieman kalliimpi, mutta mielestämme se on lisäominaisuuksiensa arvoinen. Ghia- tai Zetec-malli toimii myös yhtä hyvin, eikä se ole aivan yhtä hemmotteleva.

Onko Ford Focus huono auto?

Se ei ole huono auto, mutta parempia vaihtoehtoja saattaa olla. Ford Focuksen luotettavuusluokitus on 4,0 5,0:sta. Tämä sijoittuu 27. sijalle 36 pikkuauton joukossa. Sen omistuskustannukset ovat keskimääräiset, ja keskimääräiset vuotuiset korjauskustannukset ovat 568 dollaria. Muihin ajoneuvoihin verrattuna korjausten tiheys ja vakavuus on melko samanlainen.

Voiko Ford Focuksen ajonvakautuksen kytkeä pois päältä?

Jos auto on varustettu, siinä pitäisi olla painike tai kytkin, jossa näkyy kuva, jonka alla on aaltoviivoja. Voit kytkeä ajonvakautuksen pois päältä painamalla tätä painiketta. Valon pitäisi nyt näkyä kojelaudassa tasaisena keltaisena valona, joka osoittaa, että TC on kytketty pois päältä.

Onko Focusissa ohjaustehostinnestettä?

Ford Focuksen ohjaustehostinnestesäiliö sijaitsee moottorin lähellä. Siinä on musta korkki. Hyvä ohjaustehostin on välttämätön tiellä liikkumisessa ja kaistanvaihdossa.

Miten Ford Focuksen ohjauspyörän lukitus avataan?

Voit avata ohjauspyörän lukituksen asettamalla avaimen paikalleen. Joskus ohjauspyörän lukitus ei avaudu, kun auto on pysäköitynä pyörät käännettyinä. On mahdollista yrittää kytkeä sytytysvirta päälle vääntämällä ohjauspyörää. Se avaa lukituksen!

Onko Ford Focus polttoainetehokas?

Polttoainetaloudellisuus: Ford väittää, että Focuksen kolmisylinterinen turbo-bensiinimoottori kuluttaa polttoainetta 6,4 l/100 km, kun sillä on ajettu sekä kaupunki- että maantieolosuhteissa. Auton matkatietokoneen mukaan minun ajokilometriarvoni Trend-luokassa oli 9,4L/100km 487,9 km:n matkalla maanteillä.

  Chevrolet Corvette ZR1 Luotettavuus

Mitä hyvää Focuksessa on?

Auto on edullinen, polttoainetaloudellinen ja tyylikäs, mutta sen paras ominaisuus on sen urheilullinen dynamiikka. Focus on yksi luokkansa hauskimmista autoista. Se on hyvin käsiteltävä, ja ohjaus on herkkä ja nopea, ja siinä on paljon tuntumaa. Vuoden 2018 Ford Focus on loistava valinta niille, jotka nauttivat ajamisesta.

Säästääkö vakionopeudensäädin bensaa?

Kyllä, yleisesti ottaen. Koska vakionopeudensäädin ylläpitää vakionopeutta, se voi auttaa sinua polttoainetaloudellisuudessa ja säästää bensaa keskimäärin 7-14 %. Sitä vastoin jatkuva kiihdyttäminen ja hidastaminen, joka johtuu siitä, että kuljettaja painaa jalkaa polkimille, voi kuluttaa enemmän bensaa.

Onko Ford Focus 4-ovinen sedan?

Ford of North America aloitti Focuksen markkinoinnin syyskuussa 1999 mallivuodeksi 2000. Se poikkesi jonkin verran eurooppalaisesta versiosta. Se oli saatavana kolmi-, neli- ja viisiovisena versiona. Viisiovinen viistoperä esiteltiin vuonna 2001.

Mitä eroa on Ford Focus -mallien välillä?

Niiden välillä on keskeisiä eroja: Ford Focus RS:ssä on mukavampi ajo kuin Ford Focus ST:ssä. Ford Focus RS:n etusäleikkö on suurempi ja aggressiivisempi. Ford Focus RS:n takaspoileri on suurempi.

Onko Ford Focus hyvä teini-ikäisille?

Se on monella tapaa hyvä auto teini-ikäisille. Ford Focus on kompakti, urheilullinen sedan, joka suojaa teini-ikäistä kuljettajaa. Aktiivinen pysäköintiavustin tarjoaa opastusta pysäköintiin ahtaisiin tiloihin. Se näyttää sinulle etäisyyden mahdollisiin esteisiin.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z