Ford Taurus Luotettavuus

Ford on ollut yksi Yhdysvaltojen suurimmista autonvalmistajista, ja Taurus oli täysikokoinen sedan. Taurus esiteltiin vuonna 1985, ja se oli yksi Yhdysvaltain myydyimmistä autoista vuoteen 1997 asti. Kuudes sukupolvi oli Tauruksen viimeinen sukupolvi, ja siinä oli monia parannuksia edelliseen sukupolveen verrattuna.

Yleiskatsaus

Autossa oli 3,5 litran EcoBoost-moottori, joka tuotti 365 hevosvoimaa, mikä on todella nopea sedaniksi. Siinä on myös AWD-järjestelmä, joka takaa mahdollisimman tasaisen ajon, sekä monia muita tarpeellisia turvallisuus- ja sisätilojen ominaisuuksia. Ford lopetti sen tuotannon vuonna 2018 keskittyäkseen kuorma-autoihin ja katumaastureihin.

Luotettavuus

Luotettavuus on suuri tekijä, ja auton luotettavuuden ja kestävyyden tunteminen on erittäin tärkeää. Ford tunnetaan massatuotetuista henkilöautoista, kuorma-autoista ja urheiluautoista, mutta se ei ole luotettavin merkki. Luotettavia autoja on kuitenkin edelleen olemassa. Vuoden 2019 Tauruksen luotettavuuspistemäärä on 83 pistettä 100:sta, mikä on todella hyvä.

Turvallisuus

Turvallisuus on jälleen yksi tekijä arvioitaessa auton luotettavuutta. Ford on yleensä erittäin hyvä turvallisuusnäkökulmasta, ja sillä on todella hyvät pisteet törmäystesteissä. Myös NHTSA teki Taurukselle törmäystestin, ja se sai 5 tähteä 5:stä. Lisäksi siinä on muita turvallisuusominaisuuksia, kuten turvatyynyt, kuolleen kulman valvonta, vakionopeudensäädin jne.

Poistot

Ford on tunnettu hyvästä jälleenmyyntiarvostaan ja alhaisesta poistoasteestaan. Taurus on poistunut markkinoilta, mutta sen jälleenmyyntiarvo on silti hyvä. Vuoden 2019 Taurus menettäisi noin 50 % arvonalennuksesta 5 vuoden kuluttua, mikä on todella hyvä.

  Ford Expedition luotettavuus

Huolto ja korjaus

Huolto on usein erittäin tärkeää, ja Fordilla on maine hieman korkeammista huoltokustannuksista kuin muilla kilpailijoilla. Tauruksen keskimääräiset huoltokustannukset ovat lähes 700 dollaria. Osien laatu on kuitenkin loistava, joten se on hyvä asia.

FAQ

Onko Ford Taurus etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Ford Taurus on nelivetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Ford Tauruksessa on?

Ford Taurus on 5-paikkainen auto. Tämän auton EPA-luokitus on: Suuret autot

Kuinka paljon hevosvoimia Ford Tauruksessa on ja onko siinä turbo?

Ford Tauruksessa on 288 hevosvoimaa ja 254 lb-ft vääntöä. Moottori on Regular Unleaded V-6, jonka iskutilavuus on 3,5 L. Polttoainejärjestelmä on: Sequential MPI.

Kuinka suuri on Ford Tauruksen tavaratila?

20,1 kuutiometriä ( 0,569 m3 ).

Kuinka suuri maavara Ford Tauruksessa on?

5,1 tuumaa ( 12,95 cm )

Minkälaiset pyörät siinä on?

Ford Tauruksessa on 19 X 8 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 19 X 8 tuuman alumiiniset takavanteet.

Onko Ford Tauruksella paljon ongelmia?

Joissakin 2013 Ford Taurus -malleissa on raportoitu muutamia moottoriongelmia. Nokka-akselin synkronointikokoonpanossa oleva ajoittainen vika voi aiheuttaa heidän ajoneuvonsa moottorissa syttymishäiriöitä moottoritiellä ajettaessa. Vaikutusalaan kuuluvat ajoneuvot nykäisevät ja kitisevät kiihdyttäessään.

Onko Ford Taurusissa vaihteisto-ongelmia?

Vaihteisto-ongelma. Vaihteisto-ongelmat pitävät hallussaan pahimman Taurus-ongelman titteliä Car Complaints -sivustolla. Tämä perustuu moniin tekijöihin, kuten keskimääräiseen ajokilometrimäärään ja korjauskustannuksiin.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z