Ford Taurus X Luotettavuus

Ford on ollut yksi Yhdysvaltojen suurimmista autonvalmistajista, ja se on tunnettu edullisista autoista. Taurus X esiteltiin Ford Taurus -mallin uudistamisen jälkeen vuonna 2008. Taurus X tunnetaan myös nimellä Ford Freestyle, ja se oli saatavilla vain vuosina 2008-2009.

Yleiskatsaus

Taurus X on täysikokoinen katumaasturi, jossa on 3. istuinrivi. Autossa on tehokas 3,5 L Duratec V6 -moottori, joka on 203 hevosvoiman moottori 6-vaihteisella automaattivaihteistolla. Auto soveltuu erinomaisesti yli 5 matkustajan tai runsaiden matkatavaroiden kuljettamiseen.

Luotettavuus

Luotettavuus on suuri tekijä, ja auton luotettavuuden ja kestävyyden tunteminen on erittäin tärkeää. Ford ei ole luotettavin merkki, mutta sen sateenvarjon alla on hienoja autoja. Fordin luotettavuusluokitus on 3,5 5,0:sta, ja se on sijalla 21 32 automerkin joukossa. Taurus X on kuitenkin melko luotettava, ja sen luotettavuusarvosana on 4,0 5,0:sta.

Turvallisuus

Turvallisuus on hyvin keskeinen tekijä arvioitaessa auton luotettavuutta. Ford on ollut todella hyvä turvallisuuden kannalta, ja sen autot testataan säännöllisesti törmäystesteissä. Myös IIHS on testannut Taurus X:n törmäystestissä, ja se on saanut siitä arvosanan ”hyvä”. Autossa on myös monia muita turvallisuusvarusteita, kuten elektroninen ajonvakautus, luistonesto, turvatyynyt jne.

Arvonalentumisaste

Myös poistoaste on erittäin tärkeä, koska ihmiset eivät halua ostaa autoa, jota ei myydä hyvään hintaan. Fordin autot pitävät yleensä hyvin arvonsa. Taurus X on ollut vanha auto, mutta se on edelleen varsin kohtuullisesti myytävissä.

  Honda Civic Si Luotettavuus

Huolto ja korjaus

Huolto- ja korjauskustannukset ovat olleet Ford-autoissa suuremmat kuin muissa. Fordin autojen keskimääräiset huoltokustannukset ovat noin 775 dollaria. Taurus X:n huoltokustannukset ovat kuitenkin noin 500 dollaria. Se voi maksaa enemmänkin auton kunnosta riippuen.

FAQ

Onko Ford Taurus X etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Ford Taurus X on nelivetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Ford Taurus X:ssä on?

Ford Taurus X on auto, jossa on 6 istuinta. Tämän auton EPA-luokitus on: 4WD Sports Utility Vehicle.

Kuinka paljon hevosvoimia Ford Taurus X:ssä on ja onko siinä turbo?

Ford Taurus X:ssä on 263 hevosvoimaa ja 249 lb-ft vääntöä. Moottori on kaasu V6, jonka iskutilavuus on 3,5 l/ Polttoainejärjestelmä on: SMPI.

Minkälaiset pyörät siinä on?

Ford Taurus X:ssä on 18 x -TBD- tuuman alumiiniset etuvanteet ja 18 x -TBD- tuuman alumiiniset takavanteet.

Tekeekö Ford yhä Taurus X:ää?

Ford päätti tehdä Taurus X:n sijaan Flexin.

Onko Ford Taurus X maasturi?

Ford Taurus X:ää, crossover-maasturimaasturia, valmistettiin vain kaksi vuotta. Ford Taurus X oli pätevä crossover, joka tarjosi kolme istuinriviä, runsaasti tavaratilaa, runsaasti lisävarusteita ja erinomaisen turvallisuusluokituksen. Siinä oli myös tehokas, joskin hieman räväkkä voimanlähde.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z