Hyundai Kona Luotettavuus

Luotettavien ja edullisten autojen tuotanto on aina ollut Hyundain tärkein tavoite. Viime vuosina ja viime vuosikymmeninä Hyundai on tuonut markkinoille joitakin parhaita kestäviä maastureita. Hyundai Kona on toinen merkin erinomainen pienikokoinen katumaasturi, jossa on upea ulkonäkö, mukava ja puhdas ajo. Kona on erinomaisen pätevä Ford EcoSportia ja Nissan Kicksiä vastaan.

Yleiskatsaus

Kona on erittäin tyylikkäästi muotoiltu SUV-mallisto, siitä on myös sähköinen versio, joka tunnetaan nimellä Kona EV. Se aloitti markkinointinsa vuonna 2017 ja on ensimmäisessä sukupolvessa. 5-ovinen katumaasturi on saatavilla vain yhdellä bensiinimoottorilla, ja 1,0-litrainen 3-sylinterinen tuottaa noin 118 hv. Konan kiihtyvyys ei ole kovinkaan ilmeikäs, sillä 0-62 km/h nopeuteen kuluu 11,9 sekuntia.

Luotettavuus

Luotettavuus on tärkeä tekijä, jos aiot, että autosi voi kestää monta vuotta. Hyundai on kuuluisa edullisista ja polttoainetehokkaista autoista. Kona on myös luotettava auto, sillä Kelley Blue Book Consumer Rating Indexin mukaan sen luotettavuusarvosana on 4,7 viidestä. RepairPal antoi Konalle myös uskomattoman arvosanan 4,0 viidestä, mikä nostaa sen 4. luotettavimmaksi katumaasturiksi 32:sta.

Turvallisuus

Hyundai Kona ei päihitä muita katumaastureita ainoastaan ominaisuuksiltaan. Sillä on myös erinomainen turvallisuusluokitus. NHTSA:n mukaan vuoden 2021 Kona-malli saa yleisen turvallisuusluokituksen 5 tähteä, mikä on suurin luokitus mille tahansa ajoneuvolle.

Poistotaso

Hyundain poistoprosentti on alhaisempi kuin muiden merkkien, kuten Toyotan. Jos Kona on keskimäärin hyvässä kunnossa ja ajaa keskimäärin 12 000 kilometriä vuodessa, poistuma on 47 % viiden vuoden kuluttua. Hyundai Konan jälleenmyyntiarvo on noin 22 904 dollaria.

Huolto ja korjaus

RepairPalin mukaan Hyundai Kona on varsin edullinen huollettava. Uuden Konan vuotuiset huolto- ja korjauskustannukset ovat 468 dollaria, kun taas kaikkien mallivuosien keskimääräiset vuotuiset kustannukset ovat noin 652 dollaria.

FAQ

Onko Hyundai Kona etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Hyundai Kona on etuvetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Konassa on?

Hyundai Kona on auto, jossa on 5 istuinta. Tämän auton EPA-luokitus on: Pieni SUV 2WD

Kuinka paljon hevosvoimia Hyundai Konassa on ja onko siinä turbo?

Hyundai Konan teho on 147 hevosvoimaa ja vääntömomentti 132 lb-ft. Moottori on Regular Unleaded I-4, jonka iskutilavuus on 2,0 L. Polttoainejärjestelmä on: Sequential MPI.

Kuinka paljon maavaraa Hyundai Konassa on?

6,7 tuumaa ( 17,02 cm )

Minkälaiset pyörät siinä on?

Hyundai Konassa on 17 X 7 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 17 X 7 tuuman alumiiniset takavanteet.

Millainen vaihteisto Hyundai Konassa on?

Uusi kaksoiskytkinvaihteisto on saatavilla vuoden 2022 Hyundai Konaan. Kona N, korealaisen autonvalmistajan Hyundain ensimmäinen suorituskykyinen katumaasturi, on varustettu kahdeksanvaihteisella kaksoiskytkinvaihteistolla, joka on märkätyyppinen kaksoiskytkinvaihteisto (tunnetaan myös nimellä N DCT).

Onko vuoden 2021 Kona luotettava?

Vuoden 2021 Hyundai Konan ennustettu luotettavuuspistemäärä on 82 pistettä sadasta. JD Power ennustaa, että vuoden 2021 Hyundai Kona saa luotettavuuspisteet 91-100. Tätä pidetään parhaana, kun taas 81-90 on loistava, 70-80 on keskinkertainen ja 0-69 on tyydyttävä ja keskimääräistä huonompi.

  Hyundai Elantra GT Luotettavuus

Missä Hyundai Kona valmistetaan?

Hyundai valmistaa vuoden 2022 Konan Etelä-Koreassa.

Onko vuoden 2021 Hyundai Konassa mitään takaisinkutsuja?

Hyundai Motor America (Hyundai), kutsuu takaisin tietyt 2019-2020 Elantra-, 2019-2021 Kona- ja Veloster-ajoneuvot, joissa on 2.0L Nu MPI -moottori. Moottorivaurio voi johtua männän öljyrenkaiden virheellisestä lämpökäsittelystä. Vaurioitunut moottori voi sammua, mikä voi lisätä onnettomuuden mahdollisuutta.

Onko Hyundaissa paljon ongelmia?

Ei ole. Ei ole mitään syytä murehtia sellaisen ostamista. Hyundain uusien ajoneuvojen moottoreissa on joitakin ongelmia. Hyundai-ongelmien mukaan Hyundai Sonatassa on eniten ongelmia. Asiakkaat valittavat moottorin jumiutumisesta, sammumisesta ja äänistä.

Onko Hyundai Kona hyvä lumessa?

Kyllä, se on hyvä lumessa. Hyundai Kona on saanut arvosanan ”hyvä” lumessa. Voit ajaa Hyundai Konalla lumessa ja sorateillä lisävarusteena saatavalla nelivetojärjestelmällä. AWD-tekniikka parantaa pitoa ja estää luistoa. Hyundai Konan suuri maavara ja matala painopiste parantavat sen suorituskykyä lumessa.

Onko Hyundai Kona nopea?

Vuoden 2022 Hyundai Kona saavuttaa jopa 149 km/h nopeuden, ja se kiihtyy 0-100 vain 5,5 sekunnissa. Tämä on nopea katumaasturi, varsinkin sellainen, joka ei ole luksusmerkiltä. Vuoden 2022 Kona N:n 2,0-litrainen nelivetoinen rivimoottori pystyy tuottamaan 276 hevosvoimaa ja 289 lb-ft vääntöä.

Kuinka kauan Kona on ollut markkinoilla?

Kona esiteltiin kesäkuussa 2017, ja tuotantoversio esiteltiin myöhemmin samana vuonna. Se sijoittuu Venuen eli Bayonin ja Tucsonin väliin Hyundain crossover-maastureiden mallistossa.

Mihin Hyundai sijoittuu luotettavuudessa?

Hyundain RepairPal-luotettavuusarvosana on 4,0 pistettä 5,0:sta. Tämä sijoittaa sen neljänneksi 32 merkin joukossa. Tämä luokitus on keskiarvo 345 mallin osalta.

Kuinka kauan Kona kestää?

Oikein huollettuna ja varovaisesti ajettuna Hyundai Kona on luotettava pienikokoinen katumaasturi. Se voi kestää 200 000-250 000 kilometriä. Kona voi kestää keskimäärin 13-17 vuotta, jos sillä ajetaan konservatiivisesti ja sillä ajetaan vuosittain 15 000 kilometriä.

Ovatko Hyundain autot luotettavia 100 000 kilometrin jälkeen?

Niin kauan kuin ajoneuvoa huolletaan asianmukaisesti, useimmat Hyundat voivat kestää 100 000-200 000 mailia ilman suurempia ongelmia. Hyundai on niin varma autojensa kestävyydestä, että se tarjoaa kaikille uusille ajoneuvoilleen maailman johtavan 100 000 mailin takuun.

Kumpi on parempi rav4 vai Kona?

Molempiin malleihin saatavilla olevat moottorit ovat erilaisia. Vaikka Toyotan katumaasturissa on enemmän hevosvoimia, se ei riitä Kona-malliston turboahdetun moottorin vääntöön. Kona pystyy tuottamaan jopa 195 kilon vääntömomentin, kun taas Toyota RAV:n maksimiteho on 184.

Onko Kona AWD hyvä?

Kyllä, se on erittäin hyvä. AWD-järjestelmät auttavat estämään pidon menettämisen ajettaessa liukkailla pinnoilla, kuten jäällä, hiekalla, mudassa tai nurmikolla. Nelivetojärjestelmä auttaa tarjoamaan parempaa vakautta ja hallintaa kaarreajoissa.

Onko Kona Turbo sen arvoinen?

Perusmallissa on 1,6-litrainen nelisylinterinen moottori, mutta tarjolla on myös 1,6-litrainen turbomoottorivaihtoehto. Se on täysin sen arvoinen. Vuoden 2021 Hyundai Konan turbomoottori lisää pakettiin niin paljon. On hyvin vähän syitä olla päivittämättä turboahdettuun voimansiirtoon.

  Dodge Avenger Luotettavuus

Onko Kona polttoainetehokas?

Kona on mitoitettu 30 MPG kaupunkiin ja 36 maantielle. Tämä on hyvä vertailukohta muihin kompakteihin katumaastureihin, kuten Honda CRV:hen ja Subaru Foresteriin.

Onko Hyundai Kona ostamisen arvoinen?

Kyllä, se kannattaa ostaa. Pieni ja omituinen Kona on monesta syystä loistava valinta. Kona tarjoaa ensiluokkaisen kokemuksen paljon edullisemmin kuin monet sen kilpailijat. Se on myös erittäin houkutteleva. Hyundai Kona 2022:n hyviä ja huonoja puolia on verrattava, jotta voidaan päättää, onko se investoinnin arvoinen.

Tuleeko Hyundai Kona hybridinä?

Kyllä, Kona Hybrid on saatavilla. Se käyttää 3,3-litraista V6-moottoria, joka on yhdistetty pariin sähkömoottoriin. Se tuottaa 281 hv ja 295 lb-ft vääntöä. KONA hybridissä on sekä bensiinimoottori että sähkömoottori. Tehokas akku tukee niitä yhdessä, mikä takaa erinomaisen polttoainetalouden ja vähentää päästöjä. Ne voivat vaihtaa saumattomasti sähkömoottorin ja perinteisen moottorin välillä, joskus molempia käyttäen.

Onko Hyundai Kona hybrid luotettava?

Hyundai tunnetaan luotettavuudestaan, ja kaikilla sen autoilla on viiden vuoden/rajoittamattoman kilometrimäärän takuu. Hyundai Kona sijoittui ensimmäiselle sijalle 74 parhaan mallin edelle vuoden 2021 Driver Power Survey -tutkimuksessamme, ja se oli toinen luotettavuuden ja rakentamisen laadun osalta.

Onko Kona hybrid itselataava?

Tämä menetelmä on paras ajoneuvon lataamiseen yön yli. Kona Hybrid on vaihtoehto ajoneuvon lataamiseen yön yli. Sen päästöt ovat pienemmät, mutta suorituskyky on parempi ja se voi olla itselataava.

Onko Hyundai Kona sähköauto?

Vuoden 2021 Konan voi ostaa myös puhtaasti akkusähköautona. Sen toimintasäde on 64 kilowattitunnin (kWh) akun ansiosta 258 mailia. Tämä tekee siitä yhden edullisimmista puhtaasti sähköautoista Amerikassa. Kona EV on oikeutettu osavaltion ja paikallishallinnon myöntämiin alennuksiin.

Onko Hyundai Kona Electric ostamisen arvoinen?

Olemme samaa mieltä siitä, että vuoden 2022 Hyundai Kona Electric -sähköauto on ostamisen arvoinen. Voit ostaa tämän auton myös AWD-ajoneuvona. Hyundai Kona Ultimate -mallissa on eniten ominaisuuksia, mutta ei kaikissa varusteluissa.

Kuinka kauan Hyundai Konan akut kestävät?

Vuoden 2022 Hyundai Konan akun pitäisi kestää 3-5 vuotta. Tämä voi kuitenkin vaihdella akkutyypin, akun koon, ajotapojen ja sääolosuhteiden mukaan. Akkusi ei välttämättä ole täysin tyhjä, mutta se ei välttämättä tarkoita, että se toimii parhaimmillaan.

Pitäisikö minun ladata sähköautoni joka ilta?

Sähköautoa ei pitäisi ladata joka yö. Useimmissa tapauksissa se ei ole tarpeen. Se voi lyhentää sähköauton akun käyttöikää lataamalla sitä joka yö.

Ovatko Kia Niro ja Hyundai Kona samanlaisia?

Sekä Kia Niro, että Hyundai Kona -kompaktimaastureissa on sähkö- tai hybridivaihtoehtoja. Niro on saatavana sekä hybridimoottorilla että täyssähköisellä mallilla. Kun taas Kona on varustettu polttomoottorilla, vuoden 2019 ja sitä uudemmat mallit tarjoavat täyssähköisen vaihtoehdon.

  Chrysler 300:n luotettavuus

Tarvitsevatko sähköautot vähemmän huoltoa?

Koska akkua, moottoria ja niihin liittyvää elektroniikkaa ei tarvitse huoltaa säännöllisesti, sähköautot vaativat vähemmän huoltoa kuin perinteiset ajoneuvot. Nesteiden, kuten öljyn ja moottoriöljyn, säännöllistä huoltoa ei tarvita. Perinteisiin bensiinimoottoreihin verrattuna liikkuvia osia on paljon vähemmän.

Mitkä autot ovat samanlaisia kuin Hyundai Kona?

 • Kia Niro.
 • Ford EcoSport.
 • Chevrolet Trax.
 • Jeep Renegade.
 • Fiat 500X.
 • Toyota C-HR.
 • Honda HR-V.
 • Nissan Kicks.

Kumpi on parempi Kona vai Sportage?

Vuoden 2021 Hyundai Kona ja Kia Sportage olivat hyvin lähellä toisiaan samanlaisella turvallisuustekniikalla ja infotainment-järjestelmällä. Andy Mohr Hyundai uskoo, että Kona on paras valinta, jos etsit katumaasturia, jossa on huippuvarustus, parempi polttoainetaloudellisuus ja tehokkaampi moottori.

Mitkä ovat sähköautojen haitat?

 • Niiden akut tarvitsevat harvinaisia metalleja.
 • Sähköautojen valmistus aiheuttaa enemmän päästöjä.
 • Ne ovat vain niin vihreitä kuin niiden energialähteet.
 • Sähköautot voivat olla kalliita ostaa.
 • Sähköautolla ei voi ajaa yhtä pitkälle.
 • Latauspisteitä ei ole tarpeeksi.

Onko Hyundai Kona tilava?

Konaan mahtuu viisi henkilöä. Konan etuistuimet ovat mukavat, tilavat ja tukevat. Takaistuimet ovat kuitenkin liian ahtaat useimmille aikuisille.

Onko Hyundai Konassa Android Auto?

Android Auto on saatavilla Hyundai Konaan. Sen avulla voit käyttää Android-sovelluksia, kuten YouTube Musicia, Google Mapsia ja Wazea, auton infotainment-näytön kautta. Google Assistantin avulla voit soittaa puheluita, lähettää viestejä ja käyttää äänikomentoja navigointiin.

Onko Hyundai Konassa mukautuva vakionopeudensäädin?

Hyundai Kona, suosittu pienikokoinen katumaasturi, palaa vuonna 2022. Mukautuva vakionopeudensäädin tulee saataville Ultimate-varustetasoon.

Onko Konassa head-up-näyttö?

Täysin uudessa Konassa on yhdistelmäkäyttöinen head-up-näyttö.

Onko Hyundai Konassa nahkaistuimet?

Nahkaverhoilu: Tyylin ja tyylikkyyden osoittamiseksi vuoden 2022 Hyundai Kona Limited -mallissa on nahkaverhoillut istuimet. Vuoden 2022 Hyundai Kona Limitedissä on myös Android Auto(tm), Apple CarPlay(r), jotta musiikin käyttö on helppoa ja ajamisesta tulee miellyttävämpää.

Onko Konalla hyvä kiihtyvyys?

Tehokas moottori: Vaikka vuoden 2022 Hyundai Konan perusmoottori on tehokas, kiihtyvyys on parempi turboahdetun vaihtoehdon kanssa. Crossoverin ohjaus on tarkka, ja se kääntyy mutkiin helposti ja hallitusti. Vaikka se on mukava useimmilla teillä, kyyti voi joskus olla hieman kova vaikeammilla pinnoilla.

Millainen takuu Konalla on?

Erinomainen takuu:
Bumper-to-Bumper-takuu 5 vuotta/60 000 mailia.
Voimansiirtotakuu 10 vuotta/100 000 mailia.
Rei’ityksenestotakuu 7 vuotta/ rajoittamaton määrä kilometrejä.
Varaosien ja lisävarusteiden rajoitettu takuu 12 kuukautta / 12 000 mailia.

Onko Konassa ilmastoinnin säätö?

Alkutason malleissa on avaimeton kauko-ohjaus, manuaalinen ilmastointi ja kuuden suunnan käsisäätöinen kuljettajan istuin. Korkeammissa varusteluissa on nahkaverhoilu, automaattinen ilmastointi ja kahdeksansuuntaisesti sähkösäätöinen kuljettajan istuin.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z