Hyundai Ioniq 5 electric Luotettavuus

Hyundai on tunnettu innovaatioistaan ja muunnelluista vaihtoehdoista, jotka ovat luotettavia. Hyundai Ioniq Electric on Hyundai Ioniqin sähköinen varianttimalli, joka oli ensimmäinen auto, jossa ei ollut vakiona polttomoottoria.

Yleiskatsaus

Hyundai Ioniq Electric on sähkökäyttöinen viistoperäkori, jossa on kaksi varustetasoa, SE ja Limited. Hyundai Ioniq Electric käyttää sähkömoottoria; 1,6-litrainen Kappa II GDI PHEV I4. Se käyttää 6-vaihteista DCT-vaihteistoa ja saa virtansa 100 W:n (134 hv) akkupaketista. Arvioitu toimintasäde täydellä latauksella on noin 170 mailia. Etuveto on erinomainen valinta edulliseen hintaan.

Luotettavuus

Luotettavuus ei ole koskaan ongelma Hyundain kanssa, sillä useimmat ihmiset eivät löydä ajokokemuksessaan minkäänlaisia ongelmia. Hyundailla on erinomainen luotettavuus, ja se on viimeisimmässä tutkimuksessa sijoittunut listalla kuudenneksi. Sähkökäyttöistä Ioniqia ei kuitenkaan ole luokiteltu korkealle, koska siitä ei ole saatavilla paljon tietoja.

Turvallisuus

Hyundai ei ole vain edullinen vaihtoehto sähkömoottorilla, vaan se sisältää myös runsaasti turvallisuusominaisuuksia, jotka lisäävät sen luotettavuutta. Turvallisuusominaisuudet, kuten turvatyynyt; etu-, taka-, sivu-, verho- ja kuljettajan polviturvatyynyt, luistonesto ja kuljettajaa avustava järjestelmä auttavat Ioniq Electriciä saavuttamaan erinomaisen 89 %:n suojausluokituksen.

Arvonalentumisaste

Sähköllä kulkevat ajoneuvot poistuvat yleensä nopeammin kuin kaasulla kulkevat autot. Sama pätee Ioniq Electriciin, sillä sen arvo alenee noin 54 % 5 vuoden omistusajan jälkeen. Sähköakkujen käytön lisääntyessä autojen ja asioiden arvo voi nousta.

Huolto ja korjaus

Edullisten autojen huoltokustannuksilla on aivan yhtä suuri merkitys, sillä kukaan ei halua ostaa ajoneuvoa, joka vaatii jatkuvasti huolto- ja korjausongelmia. Hyundai Ioniq Electric, kuten monet muutkin Hyundai-autot, pitää kuitenkin hyvää huolta. Ioniq Electricin huolto- ja korjauskustannusten arvioitu vaihteluväli on 95-20067 dollaria, pienistä ongelmista osien täydelliseen vaihtoon.

  Hyundai Elantra GT Luotettavuus

FAQ

Onko Hyundai Ioniq Electric etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Hyundai Ioniq Electric on etuvetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Hyundai Ioniq Electricissä on?

Hyundai Ioniq Electric on 5-paikkainen auto. Tämän auton EPA-luokitus on: Keskikokoiset autot

Kuinka paljon hevosvoimia Hyundai Ioniq Electricissä on ja onko siinä turbo?

Hyundai Ioniq Electricin teho on 134 hevosvoimaa ja vääntömomentti 218 lb-ft.

Kuinka paljon maavaraa Hyundai Ioniq Electricissä on?

5,9 tuumaa ( 14,99 cm )

Minkälaiset pyörät siinä on?

Hyundai Ioniq Electricissä on 16 X 6,5 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 16 X 6,5 tuuman alumiiniset takavanteet.

Kuinka kauan Hyundai Ioniqin akku kestää?

Hyundai Ioniqin akku on suunniteltu kestämään noin 20 vuotta. Hyundai väittää sähköautojensa kestävän vuosikymmeniä, mutta näin ei aina ole.

Mikä on Ioniq 5:n toimintasäde?

Ioniq 5:n vakiovarusteinen 58,0 kWh:n akku tarjoaa 220 kilometrin toimintasäteen. Suurempi 77,4 kWh:n akkupaketti voi tarjota 256 mailin toimintasäteen kaksoismoottoreilla ja 303 mailia yhtä moottoria käytettäessä.

Onko Hyundai Ioniq 5 sähköinen?

Kyllä, Ioniq 5:n voimanlähteenä on litiumioniakkujärjestelmä. IONIQ 5 oli ensimmäinen Hyundain E-Global Modular Platform (E-GMP) -ajoneuvo. Tämä akkusähköauton alusta on omistettu nopeammalle lataukselle, paremmalle toimintasäteelle ja paremmalle käsiteltävyydelle.

Mikä on Hyundai Ioniq 5:n maavara?

Hyundai kutsuu Ioniq 5:tä ”sähköiseksi katumaasturiksi”, mutta Ioniq 5:n 6,1 tuuman maavara on pienempi kuin muilla autoilla ja sen EPA-luokitus autoksi (Large Car) kertoo muuta. Ainoa poikkeus on H-pisteen istuma-asento, joka tuntuu liian korkealta suhteessa muuhun.

Onko Hyundai Ioniq 5:ssä Apple CarPlay?

Ioniq 5:ssä on vakiona Apple CarPlay, Android Auto -älypuhelimen peilaus ja langaton puhelimen lataus. Ultimate-varusteluun kuuluu myös Bose premium-äänentoistojärjestelmä ja head up -näyttö lisätyllä todellisuudella (joka heijastaa tietoja tuulilasiin).

  Hyundai Elantra Luotettavuus

Kuinka suuri on ikoninen 5?

Ioniq 5:n pituus on 4635 mm, leveys 1890 mm ja korkeus 1605 mm, ja sen akseliväli on 3000 mm. Se on 5 mm pidempi kuin uusi, pitkän akselivälin omaava, bensiinikäyttöinen, keskikokoinen Tucson-maasturi, ja se on kokonaisuudessaan 65 mm matalampi.

Millä sähköautolla on pisin toimintasäde?

  1. Mercedes EQS – 485 mailia.
  2. Mercedes EQE – 410 mailia.
  3. Tesla Model S – 405 mailia.
  4. BMW iX – 380 mailia.
  5. Ford Mustang Mach-E – 379 mailia.
  6. BMW i4 – 367 mailia.
  7. Tesla Model 3 – 360 mailia.
  8. Tesla Model X – 360 mailia.

Mikä on Hyundai Ioniqin toimintasäde?

Hyundain 2022 Ioniq 5 -sähköauton (EV) toimintasäde on yli 300 mailia latausta kohden, kun se saapuu jälleenmyyjille ensi vuoden ensimmäisellä neljänneksellä.

Voiko Hyundai Ioniqin ladata kotona?

Hyundai IONIQ -sähköautosi voi ladata tyypin 2 pistokkeella töissä, kotona tai julkisissa latauspisteissä. Voit myös käyttää CCS-liitäntää Hyundai IONIQ Electricin nopeaan lataamiseen.

Onko Ioniq täyssähköinen?

Näin he sanovat autostaan: Tämä katumaasturi on läpimurto ja ensimmäinen täysin sähköinen. Tämä on täyssähköautosarjamme alku. Se on futuristinen, innovatiivinen muotoilu, joka tekee aaltoja. Vuoden 2022 IONIQ 5.

Kuinka kauan Ioniq 5:n lataaminen kestää?

IONIQ 5, joka on varustettu 350 kW:n tasavirtalaturilla, voi ladata ajoneuvon 10 prosentista 80 prosenttiin vain 18 minuutissa. Saadakseen 100 kilometrin toimintasäteen IONIQ5:n käyttäjät tarvitsevat WLTP-syklin mukaan vain viisi minuuttia latausaikaa.

Onko Ioniq 5:ssä mukautuva vakionopeudensäädin?

Kyllä, Hyundai Ioniqissa on mukautuva vakionopeudensäädin (ACC). Mukautuvan vakionopeudensäätimen avulla kuljettaja voi asettaa ennalta asetetun nopeusrajoituksen, minkä jälkeen se säätää automaattisesti edellä ajavien ajoneuvojen välistä etäisyyttä. Lähestyttäessä toista ajoneuvoa ACC-järjestelmä voi tarvittaessa hidastaa vauhtia tai jopa pysäyttää ajoneuvon.

  Bentley Mulsanne Speed Luotettavuus

Onko Hyundai Ioniq 5:ssä autopilotti?

Vaikka Ioniq 5:n infotainment-järjestelmä on varsin hyvä, se ei ole yhtä tehokas kuin Tesla. Ioniq 5:ssä on samanlaiset itseajo-ominaisuudet kuin Teslan Autopilotissa.

Onko Hyundaissa automaattinen jarrutus?

Automaattinen hätäjarrutus Hyundai-ajoneuvoissa tunnetaan nimellä Forward Collision-Avoidance Assist. Tämä tekniikka havaitsee törmäykset ajoneuvossa ja pyrkii minimoimaan vahingot. Soita meille, jos haluat lisätietoja SmartSense-teknologiasta, kuten FCAA:sta.

Onko Hyundai Ioniqissa regeneratiivinen jarrutus?

IONIQissa on säädettävä regeneratiivinen jarrutus (Eco-tila), jonka avulla kuljettaja voi valita eri voimakkuusasteet ohjauspyörään asennettujen melanvaihtajien avulla. Tämä lisää regeneratiivisen jarrutustekniikan tehokkuutta.

Onko Hyundai Ioniqissa lämmitettävät istuimet?

Lämmitettävät ja tuuletettavat nahkaiset etuistuimet voidaan lämmittää (ja kuljettajan tuolissa on muistitoiminto), ja takaistuimet ovat lämmitettävät. Turvallisuuslisävarusteisiin kuuluvat kuolleen kulman valvonta, kaistaseuranta-avustin ja takimmaisen poikittaisliikenteen varoitus.

Voiko Ioniq 5:n ladata Teslan superchargerilla?

Vaikka et voi käyttää Teslan superchargeja tai latausasemia, Hyundai Ioniqia voi silti käyttää sähköautona. Niiden nimetyt laturit toimivat edelleen ja Teslan suuritehoiset liittimet ovat käytettävissä.

Mikä on Hyundai Highway Drive Assist?

Ajaminen maantiellä: Kun sitä käytetään yhdessä Smart Cruise Controlin ja Lane Following Assistin kanssa, Highway Driving Assist on tarkoitettu vain moottoritien käyttöön. Se voi pitää ajoneuvon omalla kaistallaan ja säilyttää turvallisen etäisyyden edellä ajavaan ajoneuvoon.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z