Jeep Liberty Luotettavuus

Jeep saa taktisesta termistä GP, joka tarkoittaa General Purpose vehicles. Merkki on arvostettu sen kyvystä luoda jatkuvasti fantastisia 4×4-ajoneuvoja, maastureita ja meneviä 4×4-romppiajoneuvoja. Jeep Liberty eli Jeep Cherokee Pohjois-Amerikan ulkopuolella on pienempi katumaasturi, jota Jeep toimitti mallivuosina 2002-2012 yhdysvaltalaisille kuluttajille. Se oli pienin 4-sisäänajoon perustuvista Jeepin katumaastureista, kunnes ajoneuvopohjaiset 4-sisäänajoon perustuvat Compass ja Patriot ilmestyivät vuonna 2007. Kuten XJ Cherokee, Liberty sisälsi unibody-kehityksen.

Yleiskatsaus

Jeep liberty on varustettu 3.7L ”Power-Tech” V6-moottorilla, joka tuottaa 210 voimaa yhdistettynä 4-vaihteiseen automaattivaihteistoon. Jeep liberty käytti kuitenkin 2.4L I4-moottoria, joka tuotti noin 150 voimaa 4-vaihteisen automaattivaihteiston kanssa.

Luotettavuus

Jeep Liberty on saanut normaalit pisteet kaikissa merkittävissä luotettavuusarvioissa. Jeep Liberty on saanut normaalit pisteet kaikissa merkittävissä luotettavuusarvioinneissa. RepairPal arvioi sen arvosanaksi 3,5/5, mikä on neljästoista 26 keskikokoisen SUV:n joukossa.

Turvallisuus

Turvallisuus on tärkein vaihtoehto ajoneuvoa ostettaessa. Lukkiutumattomat levyjarrut, äänenvaimennuksen säätö, dynaamiset etupään rajoitukset, elektroninen kallistuksenvaimennus ja sivuturvatyynyt ovat suurimmaksi osaksi vakiovarusteena vuoden 2010 Jeep Libertyssä. National Highway Traffic Safety Administration myönsi Libertylle ihanteellisen viiden tähden luokituksen sekä etu- että sivutörmäysturvallisuuden osalta.

Jälleenmyyntiarvo

Vuoden 2012 Jeep Libertyn pitkän aikavälin arvon alenema on 14 %. Viidessä vuodessa sen arvo laskee noin 1 277 dollaria nykyisestä noin 9 121 dollarin hinnasta 7 844 dollariin.

  Cadillac CTS Luotettavuus

Huolto ja korjaus

Normaali absoluuttinen vuotuinen huolto- ja korjauskustannus Jeep Libertylle on 674 dollaria, kun taas keskikokoisten katumaastureiden normaali kustannus on 573 dollaria ja kaikkien ajoneuvomallien 652 dollaria.

FAQ

Onko Jeep Liberty etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Jeep Liberty on nelivetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Jeep Libertyssä on?

Jeep Liberty on 5-paikkainen auto. Tämän auton EPA-luokitus on: 4WD Sport Utility Vehicle.

Kuinka paljon hevosvoimia Jeep Libertyssä on ja onko siinä turbo?

Jeep Libertyssä on 210 hevosvoimaa ja 235 lb-ft vääntöä. Moottori on kaasu V6, jonka iskutilavuus on 3.7L/ Polttoainejärjestelmä on: Elektroninen polttoaineen ruiskutus.

Kuinka paljon maavaraa Jeep Libertyssä on?

7,8 tuumaa ( 19,81 cm )

Minkälaiset pyörät siinä on?

Jeep Libertyssä on 18 x 7,0 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 18 x 7,0 tuuman alumiiniset takavanteet.

Mikä on paras vuosi Jeep Libertylle?

Mallivuosi 2009 on Jeep Libertyn suosikkivuosi. Se oli Libertyn toinen sukupolvi, ja siinä on huippuluokan turvallisuusluokitukset, ajantasainen tekniikka ja mikä tärkeintä, se on helppokäyttöinen.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z