Kumpi saa enemmän tyttöjä – BMW vai Mercedes?

Näiden kahden arvostetun merkin omistajiin liittyy stereotypioita, joiden mukaan BMW:n omistaja on adrenaliinipitoinen machomies ja Mercedeksen omistaja on hillitympi liikemies. Nämä ovat tietysti vain stereotypioita, eivätkä ne useimmiten pidä paikkaansa.

Jos haluat, että autosi houkuttelee tyttöjä, valitsitpa sitten Mersun tai BMW:n, sen pitäisi todennäköisesti olla räikeä. Yleisesti ottaen Mercedes-autoja pidetään haluttavampina kuin BMW-autoja, ja tämä johtuu lähinnä nykyaikaisten Mercedes-mallien ulkonäöstä, jotka tarjoavat tyylikkäämpää muotoilua.

Tyttöä ei tietenkään voi oikeastaan ”saada” pelkän auton perusteella, vaan tarvitaan myös joitakin muita lunastavia ominaisuuksia. Auto ei saa tyttöä, vaan mies (tai nainen). Ajoneuvosi voi kuitenkin auttaa sinua tekemään hyvän vaikutuksen.

Maasturit

Nykyään kaikki rakastavat maastureita, niin miehet kuin naisetkin. Mercedes G-luokan kaltaisia malleja pidetään uskomattoman suosittuina naisten keskuudessa, sillä ne tarjoavat valtavan kyvykkään auton maastossa ja maastossa, jossa on muhkeat sisätilat ja ajaton ulkomuotoilu.

Ne ovat kuitenkin kalliita, sillä lähtötason G550-malli alkaa noin 131 000 dollarista, ja tällaisella hinnalla herätät varmasti paljon huomiota sekä miehiltä että naisilta. Myös naiset rakastavat GLC:tä, sillä se tarjoaa useimmat nykyaikaisen katumaasturin ominaisuudet 42 000 dollarin hintalapulla.

BMW:n nurkassa monet miehet ja naiset pitävät myös X5:n ja X6:n kaltaisia malleja houkuttelevina. X5:n hinnat alkavat noin 60 000 dollarista, ja X6:n hinta on vähintään 65 000 dollaria. Eniten huomiota herättävät suorituskykyiset M-mallit maksavat yli 100 000 dollaria.

  Kumpi neliveto on parempi - BMW vai Mercedes-Benz?

Sedanit ja viistoperät

Sedaneita ei yleensä pidetä yhtä houkuttelevina kuin katumaastureita, koska niiden muotoilu on hillitympää ja ne yhdistetään lähinnä vanhempiin ihmisiin. Mutta AMG- tai M-mallit, jotka tarjoavat piristettyjä korisarjoja ja erityisiä ulkovärejä, herättävät aivan varmasti paljon enemmän huomiota naisten keskuudessa.

Viistoperät eivät ole niin houkuttelevia kuin voisi luulla, koska niitä pidetään yleensä lähtötason malleina. A-luokan kaltaiset mallit ovat naisten suosiossa, mutta eivät siinä mielessä kuin ehkä haluaisit. Ne ovat enemmän käytännöllisiä kuin näyttäviä.

Sama pätee BMW:n 1-sarjaan, sillä viistoperät ovat melko yleisiä ja niihin liittyy edullisempi hintalappu. Ehkä tarina on erilainen huippuluokan M Performance- tai AMG-mallien kohdalla, mutta ne eivät yllä maastureiden vetovoimaan.

Urheiluautot ja Super GT:t

Jos nyt todella haluat eniten huomiota, tämäntyyppiset autot yleensä riittävät. Vaikka jotkin katumaasturit, kuten edellä mainittu G-luokka, pystyvät vastaamaan tämän segmentin autojen tarjoamaan vetovoimaan, G-luokka on myös hinnaltaan melko kilpailukykyinen näiden mallien kanssa.

Mercedes AMG GT:n 2-ovisen tai 4-ovisen mallin kaltaiset mallit ovat molemmat huomiota herättäviä, erityisesti 2-ovinen malli. 2-ovista AMG GT:tä on saatavana useita eri malleja, ja lähtötason malli maksaa noin 100 000 dollaria. 4-ovinen AMG GT 53 on hinnoiteltu melko samalla tavalla.

BMW:stä puhuttaessa suosituin malli on 8-sarja tai M8 huippumallina. Alkutason 8-sarja maksaa 88 000 dollaria, ja kaikilla hienouksilla varustettu M8 Performance -huippumalli maksaa jopa 150 000 dollaria.

  Paras öljy BMW X3:een ja BMW X5:een

Valitse itsellesi sopiva auto.

Mitkä Mercedes- ja BMW-mallit eivät herätä paljon huomiota?

Vaikka sekä Mercedestä että BMW:tä pidetäänkin huippumallistoissaan huomiomagneetteina, jotkut mallit onnistuvat myös lentämään tutkan alla ja herättämään lähes lainkaan huomiota. Tämä pätee erityisesti, jos kyseiset mallit ovat hillitymmällä varustetasolla tai värillä.

Mercedes B-luokka, perheen tila-auto, jonka muotoilu on tavanomaisen tylsä tila-automalli, ei yleensä herätä juuri mitään huomiota, varsinkaan ilman LED-ajovaloja. Sama pätee BMW:n 2-sarjan tila-autoon. Jos yrität tehdä vaikutuksen hienolla autollasi, tila-auto ei yleensä ole oikea vaihtoehto.

Monet sedanit pystyvät myös lentämään tutkan alla, jos et rastita niitä kaikilla räikeillä kromi- tai mustilla somistepaketeilla. Esimerkiksi C-luokan perusmalli ilman LED-ajovaloja, urheilupaketteja tai hienompia vanteita vaikuttaa melko tylsän näköiseltä autolta.

Saavuttavatko jotkut autot todella tyttöjä?

Useimmiten ei. Jos tapasi houkutella naisia on käyttää suuria summia rahaa poistuvaan omaisuuteen, sinun kannattaa harkita strategiasi muuttamista. Räikeät autot vetävät puoleensa räikeitä ihmisiä, sekä miehiä että naisia, ja he ovat useimmiten sellaisia ihmisiä, joita et halua ympärilläsi olevan.

Kaikki edellä mainitut stereotypiat voidaan melko hyvin kumota, sillä ne eivät juurikaan pidä paikkaansa. Naiset eivät ole mikään keskitetty mielipidekeskittymä, ja eri naiset pitävät erilaisista asioista toisiinsa verrattuna. Kun siis seuraavan kerran alat etsiä autoja, joiden luulet herättävän tytön huomion, kannattaa ehkä kysyä häneltä etukäteen.

  Cadillac vs. Mercedes: Luotettavuus

Paras neuvo on se, että kannattaa shoppailla autoja, joista itse pitää. Kannattaa ostaa auto, joka saa sinut itsevarmaksi, sillä naiset varmasti rakastavat itsevarmaa yksilöä. Kyse ei ole autoista, vaan henkilöstä, joka niitä ajaa, eikä auton valitseminen sen perusteella, mitä luulet jonkun muun ajattelevan siitä, ole koskaan hyvä idea.

Mitä autoja naiset vihaavat?

On paljon helpompaa löytää autoja, joita naiset vihaavat, kuin löytää sellaisia, jotka houkuttelevat tyttöjä. Joitakin autoja, kuten Hummer H1:tä, pidetään yleisesti ”korvausautoina” miehille, joiden ”miehisyys” on ala-arvoista. Sama pätee kaikkiin ”monster truckin” näköisiin autoihin.

Lisäksi naiset vihaavat superautoja. Niitä on hieno katsella ja lähteä viikonloppuajelulle, mutta ne ovat äänekkäitä, vastenmielisiä, epämukavia ja äärimmäisen epäkäytännöllisiä. Lisäksi kirkkaanvihreän Lamborghini Aventador SVJ:n kaltainen auto vaikuttaa lapselliselta ja täysin tarpeettomalta, varsinkin kun se ostetaan huomionhakuisuuden vuoksi.

Jokainen superauto, jolla ajetaan kaupungilla huomionhakuisesti, on kuin ostaisi lentokoneen viikonlopun ruokaostoksille. Se on tarpeetonta, epäkäytännöllistä ja suorastaan pettymys, kun otetaan huomioon, millaisia kykyjä tällaisilla koneilla on kokeneen kuljettajan käsissä radalla tai tunturissa.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z