Land Rover Range Rover Luotettavuus

Land Rover Range Rover, joka tunnetaan yksinkertaisesti nimellä Range Rover, on kuuluisa Jaguar Land Roverin valmistama 4*4-luokan luksusauto. Se lanseerattiin vuonna 1970, ja nykyään se on neljännessä sukupolvessa. Range Rover on nelivetoinen luksusajoneuvo, joka tarjoaa monia ominaisuuksia ja on myös varsin tyylikäs.

Yleiskatsaus

Range Roverin perusmoottorina on 3,0-litrainen turboahdettu kuusisylinterinen moottori, jossa on 355 hevosvoimaa. Lisäksi tässä nelivetoisessa autossa on myös muita moottorivaihtoehtoja, kuten 3,0-litrainen kuusisylinterinen turbomoottori, jossa on 395 hevosvoimaa, 5,0-litrainen V8-kompressori, jossa on 518 hevosvoimaa, ja 5,0-litrainen V8-kompressori, jossa on 557 hevosvoimaa. Kaikilla Range Roverin moottoreilla kiihtyvyys on vahva; erityisesti V8-moottorit ovat tehokkaita. Se kiihtyy nopeudesta 0-100 km/h vain 4,3 sekunnissa, ja sen huippunopeus on 176 km/h.

Luotettavuus

On kiistatonta, että Land Roverin luotettavuus on ollut vuosien varrella huono, vaikka se on tunnettu ylellisten ja tyylikkäiden maastureiden valmistajana. Luotettavuusluokituksella 2,0 5,0:sta Land Rover Range Rover on sijalla 15 19:stä luokassaan.

Turvallisuus

ANCAP-organisaatio määrittelee Land Rover Range Rover 2016:n yhdeksi markkinoiden luotettavimmista ajoneuvoista. Myös Euro NCAP on antanut Range Roverille viisi tähteä, joihin sisältyy korkein jalankulkijoiden suojausluokitus, joka on koskaan annettu maastoajoneuvolle suurten maastoajoneuvojen luokassa.

Jälleenmyyntiarvo

Viiden vuoden kuluttua Land Rover Range Roverin arvo laskee 63 prosenttia, jolloin sen jälleenmyyntiarvo on 55 784 dollaria. Koska Range Rover ei pidä arvoaan edes lyhyen aikaa, menetät todennäköisesti paljon rahaa, jos ostat uuden tai käytetyn Range Roverin.

Huolto ja korjaus

Land Rover -katumaastureiden huolto maksaa RepairPal.comin mukaan keskimäärin 1 174 dollaria. Muut suositut katumaasturit maksavat noin puolet vähemmän.

  Land Rover Defender Luotettavuus

FAQ

Kuinka monta istuinta Land Rover Range Roverissa on?

Se on auto, jossa on 5 istuinta. Tämän auton EPA-luokitus on: Neliveto

Mikä on hevosvoima ja onko siinä turbo?

Siinä on 518 hevosvoimaa ja 461 lb-ft vääntöä. Moottori on Intercooled Supercharger Premium Unleaded V-8, jonka iskutilavuus on 5,0 L. Polttoainejärjestelmä on: Bensiinin suoraruiskutus.

Kuinka paljon maavaraa siinä on?

8,3 tuumaa ( 21,08 cm )

Minkälaiset pyörät siinä on?

Siinä on 21 X 9,5 tuuman alumiiniset etupyörät ja 21 X 9,5 tuuman alumiiniset takapyörät.

Onko niissä paljon ongelmia?

Range Roverin ongelmiin kuuluu monenlaisia asioita, kuten ilmajousitus, moottori, moottorin sähköt, ilmastointi ja ajoneuvon sisällä olevat sähköt, kuten vaihteisto, voimansiirto ja kori. Myös vuodot kattoluukun ja moottorin ympärillä ovat tunnettuja ongelmia.

Miksi Range Roverit ovat niin epäluotettavia?

Which Car löysi tutkimuksessaan myös järkyttäviä tilastoja Roversin luotettavuudesta. Hämmästyttävät 47 % Range Roversin ajoneuvoista koki vian ensimmäisen 0-3 vuoden aikana. Tämä on huono tulos upouudelta ajoneuvolta. Luotettavimmalla merkillä oli kuitenkin vain 11 %.

Mitä ongelmia Range Roverissa on?

Sen ongelmiin kuuluu monenlaisia asioita, kuten ilmajousitus, moottori, moottorin sähköt, ilmastointi ja ajoneuvon sisällä olevat sähköt, kuten vaihteisto, voimansiirto ja kori. Lisäksi on raportoitu vuotoja kattoluukusta, moottorista ja takaluukun ympäriltä.

Mikä on epäluotettavin Range Rover?

Discovery Sport ei ollut luotettavin suuri katumaasturi. Rover Evoque oli luotettavin perhemaasturi ja Land Rover Discovery Sport oli luksusmaasturiluokan pohjalukemissa.

  BMW M3 Luotettavuus

Ovatko Land Roverit romua?

Lyhyt vastaus on EI. Land Roverien ei tarvitse olla vitsi. Ne eivät kuitenkaan ole Toyotoja, joita voi laiminlyödä ja sivuuttaa vuosikausia. Ne vaativat enemmän huolenpitoa.

Kannattaako Range Rover ostaa?

Jos haluat ylellisen, hyvin rakennetun, mukavan maasturin, joka kestää pitkään, niin kyllä, se kannattaa ehdottomasti ostaa. Nämä kevytmetallivanteet näyttävät upeilta. Se on tehokas. Suosittelen lämpimästi sen ostamista. Siitä tulee hieno kokemus.

Millä kilometreillä Range Roversissa on ongelmia?

Noin 100 000 pussit alkavat pettää. Silloin pussit vuotavat ilmaa, jolloin ne ovat tehottomia. Tämä on yleinen ongelma sen omistajille, kun he vanhenevat. Myös käytetyn Range Roverin ostajat joutuvat kohtaamaan sen.

Mikä on luotettavin maasturi?

  • Honda CR-V.
  • Subaru Forester.
  • Hyundai Santa Fe.
  • Mitsubishi Shogun Pinin.
  • Kia Sportage.
  • Land Rover Freelander.
  • Nissan X-Trail.
  • Kia Sorento.

Kumpi on parempi Land Rover vai Range Rover?

Land Rover valmistaa myös Range Roveria, joka on eräänlainen katumaasturi. Land Rover valmistaa Land Rover -ajoneuvoja. Range Roverit keskittyvät enemmän ylellisyyteen ja suorituskykyyn, kun taas Land Roverit ovat järeämpiä maastoautoja.

Onko Range Rover Fordin omistuksessa?

Vuonna 2008 Ford myi Jaguarin ja Land Roverin Tata Motorsille. Näin syntyi Jaguar Land Rover -tytäryhtiö, joka on edelleen olemassa.

Mikä oli Range Roverien paras vuosi?

Range Rover Sport esiteltiin vuonna 2006, ja se on ollut Land Roverin suosituin malli.

  Land Rover Range Rover Velar Luotettavuus

Kuinka monta sukupolvea Range Rovereita on olemassa?

Kyseessä on Land Roverin valmistama 4×4-moottoriajoneuvo, joka on Jaguar Land Roverin alabrändi. British Leyland lanseerasi Range Rover -malliston vuonna 1970. Se on tällä hetkellä viidennessä sukupolvessa.

Mikä on ylellisin Range Rover?

Ylellinen täysikokoinen: Range Rover SVAutobiography on Range Roverin 45-vuotisen historian tehokkain ja ylellisin Range Rover -sarja.

Kumpi on ylellisempi Land Rover vai Range Rover?

Land Rover keskittyy (merkille) valtavirtaisimpiin, asioita yksinkertaistaviin ajoneuvoihin. Range Roverit ovat suurempia, ylellisempiä ja kalliimpia kuin muut Land Roverin malliston katumaasturit.

Mikä Range Rover on pienin?

Evoque, Land Roverin pienin Range Rover on suuri hitti. Sen rohkea ulkoinen muotoilu on tehnyt siitä valtavan menestyksen ja innoittanut muita malliston tuotteita omaksumaan samanlaisen tyylin. Kun aiheena on 2.

Onko Jaguar Land Roverin omistuksessa?

Tata Motors osti Jaguar Carsin sekä Land Roverin vuonna 2008. Sen jälkeen ne yhdistettiin kokonaan Jaguar Land Rover Limitediin vuonna 2013. Tata Motors omistaa myös useita henkilö- ja hyötyajoneuvosegmentin autoteollisuuden toimintoja.

Onko Range Rover luksusauto?

Brittiläistä luksusta: Range Roverin sydän on hienostunut, ja se tarjoaa ylellistä matkustamista ja mukavuutta jopa seitsemälle aikuiselle.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z