Land Rover Defender Luotettavuus

Land Rover Defender on vanha maastoauto, jonka tuotanto alkoi vuonna 1983. Vuoteen 2012 asti sitä valmisti Land Rover ja myöhemmin Jaguar Land Rover. Se oli sarja brittiläisiä maastoautoja ja pickup-kuorma-autoja, joissa oli neliveto. Se oli laajalti tunnettu ja sai hyvän maineen maailmanlaajuisesti sen kestävyyden ja monipuolisuuden vuoksi.

Yleiskatsaus

Land Rover Defender jaettiin aiemmin Land Rover 90- ja Land Rover 110 -sarjoihin. Vuosien varrella Land Rover Defender on muuttunut paljon. Sitä on tullut eri korimalleina ja erilaisina moottoreina, mukaan lukien 3-ovinen, 5-ovinen, 2-ovinen hardtop-malli sekä I4-, I6- ja V8-moottorit. Tällä hetkellä Defenderin uusi 2,2-litrainen TDCi-moottori on tehokkain ja hienostunein moottori, jota Defenderissä on koskaan käytetty. Land Rover Defenderiin on saatavilla sekä diesel- että bensiinimoottoreita. Dieselmoottoreiden iskutilavuudet ovat 2996 cc ja 2995 cc; bensiinimoottoreiden iskutilavuudet ovat 1997 cc ja 2995 cc.

Luotettavuus

Land Rover sijoittui 30 valmistajan tutkimuksessa 22. sijalle, ja sen omistajat kehuivat sen käytännöllisyyttä, turvallisuutta ja muotoilua. Viimeisen vuoden aikana yli kolmasosalla asiakkaista on ollut ongelmia ajoneuvojensa kanssa, mikä on pudottanut huomattavasti sen luotettavuusluokitusta.

Turvallisuus

Defenderissä on vakiona vaikuttava määrä turvavarusteita, jotka täydentävät sen kestävää runkoa. Tämän ansiosta se sai viisi tähteä Euro NCAP:n törmäystesteissä, mikä tekee siitä entistäkin houkuttelevamman perheille. ANCAP on antanut Land Rover Defenderille törmäys- ja turvallisuustestissä 32,51 pistettä 38:sta.

  BMW 8 sarjan luotettavuus

Poistotaso

Land Rover -ajoneuvot tunnetaan tyylikkäästä ulkonäöstään kaduilla ja luotettavuudestaan maastossa. Totuus on, että ne eivät ole parhaita autoja sijoittaa rahaa niiden vetovoimasta ja historiasta huolimatta. Verrattuna muihin katumaastureihin Land Roverien arvo laskee ajan myötä. Vuoden 2020 Land Rover Defenderin arvonalennuksen ennustetaan olevan 55 % viiden vuoden kuluttua.

Huolto ja korjaus

Land Rover Defender sai huonoimman mahdollisen pistemäärän Reliability Indexin tekemässä tutkimuksessa. Land Rover -maasturien keskimääräiset huoltokustannukset ovat RepairPal.comin mukaan 1 174 dollaria.

FAQ

Kuinka monta istuinta Defenderissä on?

Land Rover Defender on auto, jossa on 5 istuinta. Tämän auton EPA-luokitus on: Neliveto

Kuinka paljon hevosvoimia Defenderissä on ja onko siinä turbo?

Defenderissä on 395 hevosvoimaa ja 406 lb-ft vääntöä. Moottori on Intercooled Turbo Gas/Electric I-6, jonka iskutilavuus on 3,0 L. Polttoainejärjestelmä on: Bensiinin suoraruiskutus.

Kuinka paljon maavaraa Land Rover Defenderissä on?

8,6 tuumaa ( 21,84 cm )

Minkälaiset pyörät siinä on?

Defenderissä on 20 X 8,5 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 20 X 8,5 tuuman alumiiniset takavanteet.

Onko vuoden 2021 Land Rover Defender hyvä auto?

Arvosana 7,0 tarkoittaa keskimääräistä suorituskykyä. Vaikka Defenderiä voidaan käyttää maanteillä, tässä Land Roverissa on niin paljon muita ominaisuuksia. Maasturi on tilava ja siinä on tehokas turbokuutosmoottori. Se tarjoaa myös pehmeän ajon. Ei ole yllätys, että se on vuoden 2021 maasturimme.

  Jaguar XK Luotettavuus

Onko vuoden 2022 Land Rover Defender hyvä auto?

Vaikka 2022 Land Rover Defender on mahtava maastoauto ja sillä on hyvät ajotavat tiellä, se ei ole yhtä hyvin rakennettu kuin kilpailijansa. Sen matkustamon laatu on myös huono ja polttoainetaloudellisuus on heikko. Koska sitä ei ole testattu perusteellisesti kolaritesteissä, Defenderillä ei ole kokonaispistemäärää.

Onko Land Rover Defenderissä mukautuva vakionopeudensäädin?

Mukautuva vakionopeudensäädin on saatavana XDYNAMIC HSE -varusteluun sekä Defender 90 että Defender 110 -katumaastureihin. Range Rover Evoque – Mukautuva vakionopeudensäädin voidaan ostaa vain kuljettajan avustinpaketin kanssa, joka on saatavana kaikkiin varustetasoihin.

Onko siinä Android Auto?

Kyllä, Land Roverissa on Android Auto. Android Auto on nyt saatavilla kaikkiin uusiin Land Rover- ja Range Rover -katumaastureihin, jotka on varustettu Smartphone Pack -paketilla. Sen avulla voit käyttää suosikki Android-sovelluksiasi ja -ominaisuuksiasi InControl-näytön kautta.

Onko Land Rover Defenderissä CarPlay?

Kyllä, Defenderissä on CarPlay. Voit liittää iPhonen tai iPadin infotainment-järjestelmään USB-portin kautta. Land Rover Defender tukee Apple CarPlayta, jonka avulla voit käyttää iPhone-sovelluksia, kuten Spotify, Google Maps, Waze ja iTunes, ajoneuvon infotainment-näytön kautta. Sirin avulla voit soittaa puheluita, lähettää viestejä ja käyttää navigointia äänikomennoilla.

Onko Land Rover Defenderissä vakiona ilmajousitus?

Uudessa Defenderissä, kuten useimmissa brittiläisen autonvalmistajan katumaastureissa, käytetään säädettävää ilmajousitusta ajokorkeuden ja -mukavuuden säätämiseen. Land Roverin uusimmassa katumaasturissa on vaikuttava 8,5 tuuman maavara alimmalla asetuksella.

  Dodge Viper Luotettavuus

Onko Land Rover Defenderissä head-up-näyttö?

Kyllä, Defenderin Head-Up Display (HUD) näyttää tuulilasissa olennaiset ajoneuvon tiedot, kuten ajoneuvon nopeuden ja vaihteen asennon.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z