Land Rover Range Rover Velar Luotettavuus

LR on pääasiassa nelivetoinen, maastokelpoinen brittiläinen automerkki, jota valmistaa monikansallinen autonvalmistaja Jaguar Land Rover (JLR), josta tuli osa Tata Motorsia vuonna 2008. Range Rover Velarissa on kauniisti tasapainotettu muotoilu, jossa on optimoidut mittasuhteet. Sen ylpeä Range Rover -linja on heti tunnistettavissa, ja siinä näkyy muodollinen, voimakas etuosa, jossa on virtaava, jatkuva vyötärölinja ja kireä, tyylikkäästi kapeneva takaosa.

Yleiskatsaus

Land Roverin 2022 Range Rover Velar on kompakti katumaasturi, jossa yhdistyvät luksusauton ylellisyys ja kompaktin katumaasturin tyyli. Velarissa on vakiovarusteena laajakuvatietotainment-järjestelmä, ja sen sisätilat on suunniteltu vastaamaan ulkoasun avantgardistista muotoilua. Mukana on 247-hevosvoimainen 2,0-litrainen nelisylinterinen turbomoottori, joka käyttäytyy hyvin, mutta kamppailee Velarin huomattavan painon liikuttamisessa. Pitkäaikaistestien 40 000 kilometrin jälkeen havaitsimme, että nelisylinterinen Velar kiihtyy 100 km:n tuntinopeuteen 7,4 sekunnissa.

Luotettavuus

Land Rover Range Rover Velar 2022 on loistava maasturi, jonka matkustamo on erinomainen, mutta ajo-ominaisuudet eivät ole aivan niin ylelliset kuin voisi odottaa. Turvallisuudesta ja luotettavuudesta ei ole riittävästi tietoja, jotta Velarille voitaisiin antaa kokonaispistemäärä tai luokkasijoitus.

Turvallisuus

ANCAPin mukaan Land Rover Range Rover 2016 on yksi markkinoiden luotettavimmista ajoneuvoista. Vuoden 2016 Range Rover suoriutui hyvin kaikissa muissa paitsi etutörmäystestissä, ja se sai korkeimman mahdollisen arvosanan, viisi tähteä. Velarin turvallisuudesta ei kuitenkaan ole riittävästi tietoja.

  Dodge Durango SRT Hellcat luotettavuus

Jälleenmyyntiarvo

Minkä tahansa ajoneuvon jälleenmyyntiarvo riippuu sekä ajasta että ajoneuvon kunnosta. Land Rover Range Rover Velar menettää 57 % arvoaan 5 vuoden kuluttua ja sen 5 vuoden jälleenmyyntiarvo on 33 756 dollaria. Range Roverit, uudet tai käytetyt, maksavat paljon rahaa.

Huolto ja korjaus

Land Rover Range Rover Velarin ylläpito- ja korjauskustannukset ensimmäisen kymmenen omistusvuoden aikana ovat noin 16 755 dollaria. Tällä hintalapulla varustettu luksusmaasturi olisi 1295 dollaria kalliimpi kuin alalla keskimäärin.

FAQ

Kuinka monta istuinta Land Rover Range Rover Velarissa on?

Land Rover Range Rover Velar on 5-paikkainen auto. Tämän auton EPA-luokitus on: Neliveto

Kuinka paljon hevosvoimia Land Rover Range Rover Velarissa on ja onko siinä turbo?

Land Rover Range Rover Velarissa on 395 hevosvoimaa ja 405 lb-ft vääntöä. Moottori on Intercooled Turbo Gas/Electric I-6, jonka iskutilavuus on 3,0 L. Polttoainejärjestelmä on: Bensiinin suoraruiskutus.

Kuinka suuri on Land Rover Range Rover Velarin tavaratila?

70,7 kuutiometriä ( 2,002 m3 ).

Kuinka suuri maavara Land Rover Range Rover Velarissa on?

9,9 tuumaa ( 25,15 cm )

Minkälaiset pyörät siinä on?

Land Rover Range Rover Velarissa on 21 X 8,5 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 21 X 8,5 tuuman alumiiniset takavanteet.

Onko Range Rover Velarissa paljon ongelmia?

Luotettavuustutkimus – Velar sijoittui seitsemänneksi 11 luksusmaasturin joukossa. Vaikka 36 prosentissa Velareista ilmeni vikaa, yleisimmät ongelmat liittyivät moottorin ulkopuolisiin sähköihin tai koriin. Muita ongelmallisia alueita olivat muun muassa ilmastointi, jarrut ja infotainment-järjestelmät.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z