Land Rover Range Rover Sport Supercharged Luotettavuus

Land Rover on brittiläinen merkki, joka on erikoistunut nelivetoisiin maastoajoneuvoihin. Sen on suunnitellut ja markkinoinut monikansallinen autonvalmistaja Jaguar Land Rover (JLR), joka on ollut intialaisen Tata Motorsin tytäryhtiö vuodesta 2008. Land Rover Range Rover Sport Supercharged on brittiläisen valmistajan Land Roverin ja myöhemmin Jaguar Land Roverin Land Rover -merkin alla valmistama keskikokoinen luksusmaasturi. Ensimmäisen sukupolven (koodinimi: L320) tuotanto alkoi vuonna 2005, ja sen korvasi toisen sukupolven Sport (koodinimi: L494) vuonna 2013.

Yleiskatsaus

Kompressorilla ladattu 5,0-litrainen V8-moottori, uhkaava ulkomuotoilu ja selkäpiitä karmiva pakokaasuääni tekevät vuoden 2022 Range Rover Sport Superchargedista ja SVR:stä Bond-konnien fantasiaa. Joko 518 tai 575 hevosvoiman voimalla varustettu urheilullisesti viritetty katumaasturi tarjoaa järkyttävän nopean kiihtyvyyden. Hyvästä suorituskyvystään huolimatta se kilpailee Audin, BMW:n, Mercedes-AMG:n ja Porschen muiden luksusautojen kanssa. Siinä on kiistaton filmitähden charmi, jota jotkut ostajat pitävät vastustamattomana.

Luotettavuus

J.D. Power ennustaa vuoden 2021 Range Rover Sport Superchargedin luotettavuusarvosanaksi 65 pistettä sadasta. Pistemäärää 91-100 pidetään parhaana, ja 80 pistettä pidetään hyvänä ja pistemäärää 70-80 pidetään kohtuullisena.

Turvallisuus

Lisäksi Range Rover on saanut viiden tähden Euro NCAP -turvallisuusluokituksen, johon sisältyy yksi parhaista suurelle maastoajoneuvolle koskaan annetuista jalankulkijoiden turvallisuutta koskevista luokituksista. Euro NCAP kehui testeissään auton tarjoamaa suojaa sekä aikuisille että lapsille. Land Rover Range Rover Sport Superchargedia ei kuitenkaan testata turvallisuuden osalta.

  Land Rover LR2 Luotettavuus

Jälleenmyyntiarvo

Land Rover Range Rover Sport SVR menettää eniten arvoa, 19 500 dollaria vuodessa, ja sen jälkeen Autobiography 12 500 dollarilla. Land Rover Range Rover Sportin arvo laskee 53 % 5 vuoden kuluttua ja sen 5 vuoden jälleenmyyntiarvo on 42 159 dollaria. Land Rover Range Rover Superchargedin jälleenmyyntiarvoa ei voida vielä kirjata, mutta se selvitetään tulevaisuudessa.

Huolto ja korjaus

Yleisesti ottaen Sport Supercharged -versio maksaa hieman enemmän ylläpitoa. Sen voi odottaa maksavan noin 2151 dollaria vuodessa huollosta ja lähes 1729 dollaria korjauksista.

FAQ

Kuinka monta istuinta Land Rover Range Rover Sport Superchargedissa on?

Land Rover Range Rover Sport Supercharged on 5-paikkainen auto. Tämän auton EPA-luokitus on: Neliveto

Kuinka paljon hevosvoimia Land Rover Range Rover Sport Superchargedissa on ja onko siinä turbo?

Land Rover Range Rover Sport Supercharged -mallin teho on 575 hevosvoimaa ja vääntömomentti 516 lb-ft. Moottori on Intercooled Supercharger Premium Unleaded V-8, jonka iskutilavuus on 5,0 L. Polttoainejärjestelmä on: Bensiinin suoraruiskutus.

Kuinka suuri on Land Rover Range Rover Sport Superchargedin tavaratila?

73,7 Cubic Feet ( 2,087 m3 ).

Kuinka suuri maavara Land Rover Range Rover Sport Superchargedissa on?

8,4 tuumaa ( 21,34 cm )

Minkälaiset pyörät siinä on?

Land Rover Range Rover Sport Superchargedissa on 22 X 9,5 tuuman taotut alumiiniset etuvanteet ja 22 X 9,5 tuuman taotut alumiiniset takavanteet.

  Hyundai Equus Luotettavuus

Kuinka monta kilometriä Range Rover Supercharged kestää?

Huolellisella huollolla, säännöllisillä huoltotoimenpiteillä ja harkituilla ajotavoilla Range Rover kestää 150 000-200 000 mailia. Tämä tarkoittaisi, että Range Rover kestää 10-13 vuotta, ennen kuin se on korjattava tai vaihdettava.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z