Land Rover Range Rover Sport Luotettavuus

Jaguar Land Roverin (JLR), joka on Tata Motorsin vuodesta 2008 omistama monikansallinen autoyhtiö, on Land Rover -merkin enemmistöosakas. Merkki valmistaa pääasiassa nelivetoisia, maastokelpoisia ajoneuvoja. Land Rover Range Rover Sport, josta käytetään yleisesti nimitystä Range Rover Sport tai yksinkertaisesti Range Rover Sport, on brittiläisen valmistajan Land Roverin ja myöhemmin Jaguar Land Roverin Land Rover -brändin alla tuotettu keskikokoinen luksusmaasturi.

Yleiskatsaus

Land Rover tarjoaa Range Rover Sportiin kaksi dieselmoottoria ja kaksi bensiinimoottoria. Moottorikoot ovat dieselmoottoreiden osalta 2993 cc ja 3993 cc ja bensiinimoottoreiden osalta 1997 cc ja 5000 cc. Paikaltaan maasturi spurttasi 60 km/h:n nopeuteen vain 4,3 sekunnissa. Huippunopeus on 176 kilometriä tunnissa.

Luotettavuus

Range Rover Sportin omistajat antoivat vuoden 2020 mallille huonon arvion. Yhdeksästä Reliability Surveyn tutkimasta luksusmaasturista tämä katumaasturi sijoittui huonoimmin. Testattujen 31 valmistajan joukossa Land Rover kokonaisuudessaan saavutti keskimääräistä huonommat arvosanat ja sijoittui 31:nneksi.

Turvallisuus

Lisäksi Range Rover on saanut viiden tähden Euro NCAP -turvallisuusluokituksen, johon sisältyy yksi parhaista jalankulkijoiden turvallisuudesta koskaan suurelle maastoajoneuvolle annetuista luokituksista. Euro NCAP kehui testeissään auton tarjoamaa suojaa sekä aikuisille että lapsille.

Jälleenmyyntiarvo

Land Rover Range Rover Sport SVR:n arvo alenee eniten, 19 500 dollaria vuodessa, ja seuraavaksi eniten Autobiography 12 500 dollarilla. Land Rover Range Rover Sportin arvo laskee 53 % viiden vuoden kuluttua, ja sen viiden vuoden jälleenmyyntiarvo on 42 159 dollaria.

  Hyundai Santa Fe Sport Luotettavuus

Huolto ja korjaus

Yleisesti ottaen Sport-versio maksaa hieman enemmän ylläpitoa. Sen voi odottaa maksavan noin 5 000 dollaria vuodessa huollosta ja lähes 4 500 dollaria korjauksista. Classic-version ylläpitokustannukset ovat hieman alhaisemmat, noin 4 500 dollaria vuodessa ja korjaukset lähemmäs 3 000 dollaria.

FAQ

Kuinka monta istuinta Land Rover Range Rover Sportissa on?

Land Rover Range Rover Sport on 5-paikkainen auto. Tämän auton EPA-luokitus on: Neliveto

Kuinka paljon hevosvoimia Land Rover Range Rover Sportissa on ja onko siinä turbo?

Land Rover Range Rover Sportissa on 254 hevosvoimaa ja 443 lb-ft vääntöä. Moottori on Intercooled Turbo Diesel V-6, jonka iskutilavuus on 3,0 L. Polttoainejärjestelmä on: Diesel Direct Injection.

Kuinka suuri on Land Rover Range Rover Sportin tavaratila?

73,7 kuutiometriä ( 2,087 m3 ).

Kuinka suuri maavara Land Rover Range Rover Sportissa on?

8,4 tuumaa ( 21,34 cm )

Minkä tyyppiset pyörät siinä on?

Land Rover Range Rover Sportissa on 21 X 9,5 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 21 X 9,5 tuuman alumiiniset takavanteet.

Mitkä ovat Range Rover Sportin yleisimmät ongelmat?

  • Viallinen etuvarsijousitus.
  • Ilmajousituksen vika.
  • Tehonmenetysongelmat.
  • Seisontajarruvika.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z