Lexus RC F Luotettavuus

RC F on parannettu versio RC-mallista, ja se pystyy korkeaan suorituskykyyn. Vuoden 2014 Pohjois-Amerikan kansainvälisessä autonäyttelyssä esitelty ajoneuvo tarjoaa tehokkaat ominaisuudet. Toyotan ylellisyysosasto Lexus valmistaa kompaktia Executive 2-ovista coupé Lexus RC F:ää.

Yleiskatsaus

Lexus RC F sopii ominaisuuksiltaan ja mukavuudeltaan täydellisesti kompaktien edustusautojen osastoon. RC F:ssä on 2UR-GSE V8 -moottori, jonka teho on 467 hevosvoimaa. 5,0 litran (4 969 cc). Lexus RC F:n tehokkaalla V8-moottorilla se saavuttaa 170 km/h:n huippunopeuden ja kiihtyy 0-100 km/h vain 3,96 sekunnissa.

Luotettavuus

Yleisesti hyväksytään, että Lexus-ajoneuvot ovat luotettavampia ja kestävämpiä, koska niitä valmistaa Toyotan kaltainen tunnettu luotettava tuotemerkki. Tehokkuuden ja suorituskyvyn osalta RC F ylittää odotukset. Se on erittäin luotettava, sillä se on saanut 4 tähteä 5:stä.

Turvallisuus

Siitä lähtien, kun Lexus aloitti autojen valmistuksen, se on tunnettu luotettavimpien ajoneuvojen rakentamisesta. Eikä Lexus RC F ole poikkeus. Kaksiovinen coupe ei ole ainoastaan suorituskyvyltään vaikuttava, vaan se on myös onnistunut ansaitsemaan Insurance Institute for Highway Safety -laitoksen Top Safety Pick Plus -luokituksen.

Arvonalentumisaste

Lexus-ajoneuvojen katsotaan ja odotetaan yleisesti pitävän arvonsa tehokkaammin kuin joidenkin muiden kalliiden luksusmerkkien. Yksi hienoimmista omistettavista luksusautoista on RC F, joka pitää arvonsa hyvin eikä se juurikaan heikkene. Verrattuna muihin luksusajoneuvoihin sen arvonalentumisaste on alhainen. Mitä tulee arvonsa säilyttämiseen, se on varsin erinomainen. Lexus RC F:n arvioitu arvon alenemisaste on 45 % 5 vuoden kuluttua.

  Cadillac XT4 Luotettavuus

Huolto ja korjaus

Huolimatta siitä, että Lexus RC F on erittäin mukava ylellisyysominaisuuksiensa ansiosta, se ei vaadi liikaa huolto- ja korjauskustannuksiltaan. Lexus RC F:n huolto- ja korjauskustannusten arvioidaan olevan noin 754 dollaria vuodessa.

FAQ

Onko Lexus RC F etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Lexus RC F on takavetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Lexus RC F:ssä on?

Lexus RC F on auto, jossa on 4 istuinta. Tämän auton EPA-luokitus on: Pienikokoiset autot

Kuinka paljon hevosvoimia Lexus RC F:ssä on ja onko siinä turbo?

Lexus RC F:n teho on 472 hevosvoimaa ja vääntömomentti 395 lb-ft. Moottori on Premium Unleaded V-8, jonka iskutilavuus on 5,0 L. Polttoainejärjestelmä on: Port/Direct Injection.

Kuinka suuri on Lexus RC F:n tavaratila?

10,1 kuutiometriä ( 0,286 m3 ).

Kuinka suuri maavara Lexus RC F:ssä on?

5,1 tuumaa ( 12,95 cm )

Minkälaiset pyörät siinä on?

Lexus RC F:ssä on 19 X 9 tuuman taotut alumiiniset etuvanteet ja 19 X 10 tuuman taotut alumiiniset takavanteet.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z