Lexus RC Luotettavuus

Lexus tunnetaan maailmanlaajuisesti hyvin ketteristä ja tyylikkäistä muotoiluajoneuvoistaan. Lexus RC on Toyotan luksusdivisioonan Lexuksen valmistama kompakti 2-ovinen coupe. Se aloitti tuotantonsa jo vuonna 2014, ja se on saatavana takavetoisena ja nelivetona.

Yleiskatsaus

Lexus RC kuuluu kompaktien edustusautojen divisioonaan, ja se on ominaisuuksiltaan ja mukavuustasoltaan täydellinen ajokki. Se on varustettu 2,0-litraisella 8AR-FTS I4-T -moottorilla ja saatavana on myös V8-moottori, joka on 5,0-litrainen 2UR-GSE ja tuottaa 220 hevosvoimaa. Sen huippunopeus on 118 kilometriä tunnissa ja nopeus 100 kilometriin tunnissa on noin 8,6 sekuntia.

Luotettavuus

Lexuksen ajoneuvot hyväksytään yleensä luotettavammiksi ja kestävämmiksi, koska ne tulevat tunnetulta luotettavalta Toyotan merkiltä. Lexus RC pärjää hyvin kilpailijoille, sillä se on hyvä myös luotettavuusluokituksessa ja asiakastyytyväisyydessä. Lexus RC:n ennustettu luotettavuuspistemäärä on J.D. Powerin luotettavuusluokituksen mukaan 88 pistettä 100:sta, mikä on erinomainen.

Turvallisuus

Historiallisesti Lexus on tunnettu siitä, että se on rakentanut eräitä luotettavimpia autoja. Lexus RC ei poikkea tästä, 2-ovinen coupe on hyvin valmistettu ja varustettu tarvittavilla turvallisuusvarusteilla. Kokonaisturvallisuuden ja törmäysturvallisuuden osalta Lexus RC sai IIHS:ltä hyvät pisteet.

Arvonalentumisaste

Lexus RC on paras luksusauto, jonka voit ostaa jälleenmyyntiarvon kannalta, jos olet huolissasi sijoituksestasi. Sen poistoaste on alhainen verrattuna muihin luksusautoihin. Se on varsin rikastunut arvonsa säilyttämisen suhteen Lexus RC:n arvon alenema on 44 % 5 vuoden kuluttua ja sen jälleenmyyntiarvo on 44 382 dollaria 5 vuoden kuluttua.

  Lexus LX Luotettavuus

Huolto ja korjaus

Minkä tahansa ajoneuvon kokonaisomistuskustannusten määrittämiseksi ajoneuvon huolto ja korjaus ovat tärkeitä huomioon otettavia tekijöitä. Lexus RC:n tapauksessa huolto ja korjaus maksavat 721 dollaria vuodessa. Huolto- ja korjauskustannuksiin vaikuttavat sellaiset tekijät kuin ikä, ajokilometrit, sijainti ja liike.

FAQ

Onko Lexus RC etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Lexus RC on nelivetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Lexus RC:ssä on?

Lexus RC on auto, jossa on 4 istuinta. Tämän auton EPA-luokitus on: Pienikokoiset autot

Kuinka paljon hevosvoimia Lexus RC:ssä on ja onko siinä turbo?

Lexus RC:ssä on 260 hevosvoimaa ja 236 lb-ft vääntöä. Moottori on Premium Unleaded V-6, jonka iskutilavuus on 3,5 L. Polttoainejärjestelmä on: Portti-/suoraruiskutus.

Kuinka suuri on Lexus RC:n tavaratila?

10,4 kuutiometriä ( 0,294 m3 ).

Kuinka suuri maavara Lexus RC:ssä on?

5,3 tuumaa ( 13,46 cm )

Minkälaiset pyörät siinä on?

Lexus RC:ssä on 18 X 8 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 18 X 8 tuuman alumiiniset takavanteet.

Onko Lexus RC 350 hyvä auto?

Auto on erittäin mukava ja sen sisustusmateriaalien laatu on erinomainen. Kaiken kaikkiaan tämä auto on loistava luksus-, urheilullinen ja suorituskykyinen auto 65-vuotiaalle, joka ei ole koskaan kasvanut aikuiseksi. Arvosanan jakautuminen (5:stä): Mukavuus 5,0.

Kuinka kauan Lexus RC kestää?

Lexus kestää 250 000-300 000. Näin on, jos sitä huolletaan säännöllisesti ja oikein sekä noudatetaan konservatiivisia ajotapoja. Lexus voi kestää 17-20 vuotta, jos sillä ajetaan keskimäärin 15 000 kilometriä vuodessa.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z