Mercedes AMG G63 Luotettavuus

Saksalainen autonvalmistaja Mercedes on yksi premium-tason autoista, joilla on erittäin tyylikkään näköiset korit. Mercedeksen G-luokka on maasto- eli SUV-autoja. AMG G63 on suorituskykyinen katumaasturi, jossa on paljon nopeampi ja AWD-järjestelmä.

Yleiskatsaus

G63 on katumaasturi, jota voi käyttää kaikissa tilanteissa AWD-järjestelmänsä ja tehokkaan moottorinsa ansiosta. Katumaasturin voimanlähteenä on 4,0 litran V8 Biturbo -moottori, joka pystyy tuottamaan massiivisen määrän 577 hevosvoimaa ja kiihdyttää 0-100 km/h vain 4,5 sekunnissa.

Luotettavuus

Luotettavuus on keskeinen tekijä ennen auton ostamista jokaiselle ostajalle, koska se auttaa ihmisiä määrittämään auton laadun ja ominaisuudet. Mercedes-autot ovat olleet melko luotettavia, mutta ne ovat olleet tunnettuja korkeista huoltokustannuksistaan. Consumer Reports arvioi G63:n luotettavuuden keskiarvoksi 3,0 pistettä 5,0:sta.

Turvallisuus

Turvallisuusominaisuudet ovat aina olleet saksalaisten autojen plussaa, koska ne ovat valmistaneet melko turvallisia autoja, joissa on huomattava määrä turvallisuusominaisuuksia. Mercedeksen autot menestyvät törmäystesteissä erittäin hyvin. AMG G63:n turvallisuusluokitus on hyvä, ja siinä on monia turvallisuusominaisuuksia, kuten kaista-avustin, hätäjarrutusjärjestelmä, jalankulkijoiden tunnistus jne.

Poistot

Jälleenmyyntiarvo on lisäksi merkittävä tekijä ajoneuvon luotettavuuden määrittämisessä. Mercedes-ajoneuvot ikääntyvät yleensä melko hyvin, minkä ansiosta ne säilyttävät arvonsa. Normaalit Mercedes-ajoneuvot menettävät arvonsa noin 45 % viiden vuoden kuluttua, ja AMG G63 menettää arvonsa noin 45 % viiden vuoden kuluttua, mikä on melko hyvä.

  Mikä on paras Mercedes Sprinterin moottori?

Huolto ja korjaus

Huoltokustannukset ovat tärkein ominaisuus minkä tahansa auton luotettavuuden arvioinnissa. Mercedeksen autot ovat yleensä melko monimutkaisia ja niiden huolto maksaa paljon. G63:n huolto- ja korjauskustannukset ovat korkeat, noin 1 500 dollaria vuodessa, mikä on melko paljon enemmän kuin monilla sen kilpailijoilla.

FAQ

Kuinka monta istuinta Mercedes-AMG G63:ssa on?

Mercedes-AMG G63 on auto, jossa on 5 istuinta. Tämän auton EPA-luokitus on: All Wheel Drive

Kuinka paljon hevosvoimia Mercedes-AMG G63:ssa on ja onko siinä turbo?

Mercedes-AMG G63:ssa on 577 hevosvoimaa ja 627 lb-ft vääntöä. Moottori on Twin Turbo Premium Unleaded V-8, jonka iskutilavuus on 4,0 L. Polttoainejärjestelmä on: Bensiinin suoraruiskutus.

Kuinka suuri on Mercedes-AMG G63:n tavaratila?

68,5 kuutiometriä ( 1,94 m3 ).

Kuinka suuri maavara Mercedes-AMG G63:ssa on?

9,5 tuumaa ( 24,13 cm )

Minkälaiset pyörät siinä on?

Mercedes-AMG G63:ssa on 20 X 9,5 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 20 X 9,5 tuuman alumiiniset takavanteet.

Kuinka monta kilometriä G63 kestää?

Voit odottaa G63 AMG:n saavuttavan 200 000 mailia, jos sitä huolletaan asianmukaisesti. On selvää, että haluat pitää autostasi hyvää huolta, mutta et tiedä, milloin tiettyjä huoltoja pitäisi tehdä.

Onko Mercedes G Wagon luotettava?

Et voi syyttää itseäsi siitä, että haluat Mercedes G-luokan. Mercedes Benz G-luokka on yhdistelmä ylellisyyttä, maastokelpoisuutta ja kestävyyttä. Se on myös luotettava ajoneuvo, kiitos vuosikymmeniä samana pysyneen rakenteen.

  Voiko Mercedestä hinata?

Mitä erityistä Mercedes G63:ssa on?

AMG Trail -paketti tekee G 63:sta entistäkin tehokkaamman maastossa ajettaessa. Tämä erikoistuote sisältää maastokäyttöön soveltuvan kokoonpanon ja maastokäyttöön soveltuvat maastorenkaat.

Mitä 63 tarkoittaa Mercedeksessä?

Mercedes-AMG 63 -merkki tarkoittaa raakaa, väärentämätöntä suorituskykyä ilman kompromisseja, olipa moottori mikä tahansa. Mercedes-Benzin Mercedes-AMG63 tarjoaa sekä lähes superautomaista suorituskykyä että maasturin ylellistä ylellisyyttä, olipa kyseessä sitten C- tai E-luokka.

Onko Mercedes G63:ssani Android Auto?

Kyllä, Mercedes G63 AMG -autossasi on vakiona Android Auto. Android Auto on saatavilla vuoden 2018 ja uudempiin Mercedes-Benz G-luokan malleihin. Tämä tarkoittaa, että voit liittää puhelimesi Bluetoothilla ja toistaa musiikkia kaiuttimien kautta pitäen samalla kätesi ratissa.

Onko G Wagonissa lämmitetyt istuimet?

Kyllä, G63 AMG:ssä on lämmitettävät etuistuimet. Vakiovarusteisiin kuuluvat lämmitettävät etuistuimet, joissa on 10-suuntaiset sähkösäätöiset pääntuet, ja lämmitettävät takaistuimet. Päivitykset Nappa-nahkaverhoiluun tai lämmitettävään ja puunväriseen ohjauspyörään ovat myös mahdollisia. G-luokan molemmilla riveillä on runsaasti tilaa.

Mitä eroa on G63:n ja G55:n välillä?

G55 pystyi kuluttamaan 11 (kaupunki) – 15 mpg (maantie), kun taas G63:lla oli kapeampi vaihteluväli 12 (kaupunki) ja 14 (maantie), mpg. Jotta G-Wagen saatiin korkealuokkaisille teille, joilla se nyt on, tarvittiin kosmeettisia muutoksia.

Kumpi on parempi G-Wagen vai Range Rover?

G-Wagen on jalkatilan suhteen suurin piirtein yhtä hyvä kuin Range Rover. Tämä on seitsemän tuumaa enemmän kuin G-Wagenissa. G-Wagenin tavaratila on 68,6 kuutiometriä, kun takaistuimet ovat alhaalla. Vakio Range Rover on vielä parempi, 70,9 kuutiometriä.

  Kia Rondo Luotettavuus

Mitä eroa on G500:n ja G63:n välillä?

G63:n maastokäytössä on joitakin haittoja G500-sisarukseensa verrattuna. G63:ssa on myös kolme ajo-ohjelmaa enemmän (Trail Sand ja Rock), toisin kuin G500:ssa, jossa on vain yksi ”G Mode” maastoajoa varten. G63:n sivuputket pienentävät maavaraa.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z