Mercedes AMG E63 S Luotettavuus

Mercedes on yksi saksalaisista jättiläisistä, ja se on kuuluisa kaikkialla maailmassa luksusautoistaan. AMG E63 S on E-luokan suorituskykyinen malli, ja siinä on entistäkin nopeampi moottori ja erittäin hyvä läsnäolo tiellä.

Yleiskatsaus

E-luokan autot ovat 4-ovisia edustusautoja, ja AMG E63 S:ssä on V8-kaksoisturbomoottori, joka on äärimmäisen nopea ajaa ja tuottaa henkeäsalpaavat 603 hevosvoimaa. Autossa on vakiovarusteena AWD-järjestelmä, joka on äärimmäisen pehmeä ajaa jopa lumisilla teillä.

Luotettavuus

Ihmiset suosivat autoja, joiden ylläpito ei ole niin kallista. Mercedeksen autot ovat verrattain kalliita ylläpitää, mutta osien ja autojen laatu on erinomainen, minkä vuoksi näissä autoissa on harvemmin suurempia korjauksia. AMG E63 S on melko kestävä auto, ja J.D Powerin luotettavuusarvio on 75 pistettä 100:sta ja Top Gearin 8 pistettä 10:stä.

Turvallisuus

Turvallisuusominaisuudet määräävät myös auton luotettavuuden. Mercedes-autot ovat kuuluisia turvallisuusominaisuuksistaan ja vankoista autoista. IIHS ja NHTSA ovat testanneet E-luokan autot törmäystesteissä, ja molemmat ovat palkinneet auton loistavilla tuloksilla. AMG E63 S -autossa on monia muita turvallisuusominaisuuksia, kuten törmäysvaroitus, hätäjarrut, Mercedes Pre-safe -ominaisuus jne.

Poistot

Myös poistonopeus on tärkeä osa auton luotettavuuden määrittämisessä. Mercedes-autot vanhenevat yleensä melko hyvin, minkä ansiosta ne säilyttävät arvonsa. Keskimääräiset Mercedes-autot menettävät arvonsa noin 45 % viiden vuoden kuluttua, ja AMG E63 S -malli menettää arvonsa noin 50 % viiden vuoden kuluttua.

  Mercedes 300d luotettavuus - onko se luotettava käytetty auto?

Huolto ja korjaus

Huoltokustannukset ovat suurin osa luotettavuudesta. Autot, joiden huoltoon tarvitaan enemmän rahaa, eivät ole kovin tunnettuja ihmisten keskuudessa. Mercedes-autot maksavat yleensä huomattavia huoltokuluja. AMG E63 S maksaa vuosittain noin 1 000 dollaria kaikista huolloista ja ennenaikaisista korjauksista.

FAQ

Onko Mercedes-AMG E63 S etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Mercedes-AMG E63 S on nelivetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Mercedes-AMG E63 S:ssä on?

Mercedes-AMG E63 S on auto, jossa on 5 istuinta. Tämän auton EPA-luokitus on: Keskikokoiset autot

Kuinka paljon hevosvoimia Mercedes-AMG E63 S:ssä on ja onko siinä turbo?

Mercedes-AMG E63 S:ssä on 603 hevosvoimaa ja 627 lb-ft vääntöä. Moottori on Twin Turbo Premium Unleaded V-8, jonka iskutilavuus on 4,0 L. Polttoainejärjestelmä on: Bensiinin suoraruiskutus.

Kuinka suuri on Mercedes-AMG E63 S:n tavaratila?

13,1 kuutiometriä ( 0,371 m3 ).

Minkälaiset pyörät siinä on?

Mercedes-AMG E63 S:ssä on 20 X 9,5 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 20 X 10 tuuman alumiiniset takavanteet.

Onko E63 AMG mukava?

Kyllä, E63 AMG on erittäin mukava. Siinä on nahkasisustus, joka tuntuu pehmeältä ja ylelliseltä. Istuimet ovat tukevat ja tarjoavat mukavuutta pitkillä ajomatkoilla. E63 S on upea cruiser, jopa matalaprofiilisilla renkailla. E63 S on nopea vaunu, joka toimii moitteettomasti Comfort-tilassa. Tämä asetus on Mercedeksen jousitukselle niin hyvä, että se kestää helposti kuoppia ja epätasaisuuksia. Se luo pilvimäisen ajokokemuksen.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z