Mercedes-Benz SLS AMG Luotettavuus

Mercedes Saksalaisena autonvalmistajana Mercedes on yksi ylellisimmistä, premium-luokan ja luotettavimmista automerkeistä markkinoilla jo yli sadan vuoden ajan. SLS-luokka valmistettiin yhteistyössä McLarenin kanssa, ja se on SLK-luokan seuraaja. SLS-luokka tuli saataville coupe- ja roadster-korimuotona.

Yleiskatsaus

SLS-luokka esiteltiin vuonna 2010 ja se lopetettiin vuonna 2015. Näitä autoja valmistettiin pienessä mittakaavassa ja ne ovat edelleen hyvin harvinaisia. Autoissa on 6,2 litran V8-kompressorimoottori, joka tuottaa kolossaalisen määrän 622 hevosvoimaa, ja se kiihtyy 0-100 km/h vain 3,7 sekunnissa.

Luotettavuus

Luotettavuus on kriittinen osatekijä ennen kuin jokainen ostaja ostaa ajoneuvon, koska se auttaa yksilöitä päättämään, ostetaanko tietty auto vai ei. Mercedes-ajoneuvot ovat olleet luotettavia, mutta ne ovat kuitenkin olleet tunnettuja korkeista ylläpitokustannuksistaan. SLS-luokan luotettavuus on ollut melko harvinaista, aivan kuten edellisen SLR-luokan.

Turvallisuus

Turvallisuusominaisuudet ovat aina olleet saksalaisten ajoneuvojen plussaa, koska ne ovat valmistaneet melko turvallisia autoja, joissa on huomattava määrä turvallisuusominaisuuksia. Mercedes-autot pärjäävät törmäystesteissä erittäin hyvin. SLS-luokkaa ei ole testattu törmäystesteissä, mutta siinä on monia turvallisuusominaisuuksia, kuten lukkiutumattomat jarrut, turvatyynyt, elektroninen vakaus jne.

Poistot

Jälleenmyyntiarvo on lisäksi merkittävä tekijä määritettäessä ajoneuvon luotettavuutta. Mercedes-ajoneuvot ikääntyvät yleensä melko hyvin, minkä ansiosta ne säilyttävät arvonsa. Normaalit Mercedes-ajoneuvot menettävät arvonsa noin 45 % viiden vuoden kuluttua, ja SLS-luokka on harvinainen auto, joten sen arvonalennuksella ei ole suurta merkitystä.

  Lincoln Navigatorin luotettavuus

Huolto ja korjaus

Huoltokustannukset ovat tärkein ominaisuus minkä tahansa auton luotettavuuden arvioinnissa. Mercedeksen autot ovat yleensä melko monimutkaisia, ja niiden huolto maksaa paljon. SLS-luokan huolto- ja korjauskustannukset ovat korkeat, noin 1 000 dollaria vuodessa, mikä on melko paljon enemmän kuin monilla sen kilpailijoilla.

FAQ

Onko Mercedes-Benz SLS AMG etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Mercedes-Benz SLS AMG on takavetoauto.

Kuinka monta istuinta Mercedes-Benz SLS AMG:ssä on?

Mercedes-Benz SLS AMG on auto, jossa on 2 istuinta. Tämän auton EPA-luokitus on: Kaksipaikkainen

Kuinka paljon hevosvoimia Mercedes-Benz SLS AMG:ssä on ja onko siinä turbo?

Mercedes-Benz SLS AMG:ssä on 583 hevosvoimaa ja 479 lb-ft vääntöä. Moottori on Premium Unleaded V-8, jonka iskutilavuus on 6,2 L. Polttoainejärjestelmä on: Sequential MPI.

Kuinka suuri on Mercedes-Benz SLS AMG:n tavaratila?

6,1 kuutiometriä ( 0,173 m3 ).

Minkälaiset pyörät siinä on?

Mercedes-Benz SLS AMG:ssä on 19 X 9,5 tuuman taotut alumiiniset etuvanteet ja 20 X 11 tuuman taotut alumiiniset takavanteet.

Mitä tapahtui SLS AMG:lle?

Vuonna 2015 SLS AMG poistui markkinoilta. Mercedes-AMG GT Black Series on merkki siitä, että Mercedes-AMG GT GT lähestyy elinkaarensa loppua. Vuonna 2015 lanseerattu AMG GT oli suora seuraaja ikoniselle SLS AMG roadsterille ja lokasuojalle.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z